Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ne poznajem ja Zoki nikoga iz Stuttgarta. Toliko o tome.

Glavno prijateljstvo su UN, pricali mi svi 4 vodje, a imas tu i jako dugih kontakta od pocetka 90ih.

PS: RD su se tukli s huliganima Rapida. Nasi stariji mrze njih, njihovi stariji nase starije. Nama je N
upla kruna '06
Reply
OK,koliko je meni poznato,nemacki"ultrasi" i sami priznaju da su prve ultra-grupe pocele da nastaju 97.Jos su im mlade tribine,bez iskustva u mnogim aspektima "ultra" navijanja.Nemoj im uzimati za zlo,jer se dosta trude u poslednje vreme.Recimo,Mannheim je ispao iz druge u cetvrtu ligu,pa se opet nesto desava,ima na gostovanjima po 300 ljudi,rade se koreografije,za par godina ce mozda i dostici neki nivo Francuske ili Italije(kompletan ultra-pokret).Huligani su sasvim druga prica.
Reply
Evo da se i ja pridruzim diskusiji:

@CN...na cije derbi Frankie bio?Na Beckom?
Lik je stvarno cudan....iso je bukvalno na svaku utakmica M`gladbacha,a sada se totalno povuko Sad i valjda luta po drugim ligama Moldavije ili Usbekistana,ali ipak ostaje lik do jaja Smile

@Jackass
Sta je sa Cityboysima?Da li jos postoju kao grupa i idu li jos na neke utakmice?
Kraj 80tih su se dobro druzili sa Sturmtruppen MG,ali se kontakt izgubio posto je vecina vasih zavrsilo u cuzi ;pljuga
img]http://www.11freunde.de/img/user/hacko.gif[/img]
Reply
Chemnitz-ova ekipa je trenutno najjaca u Nemackoj, bez pitanja !
Momci oko 10 godina idu zajedno na utakmice i grupa je uvek ostala ista, tj. retko ko se povukao i retko ko da je primljen !

Pre jedno 4 godine su nas cekali u Berlinu na Finalu kupa Bayern - Bremen. Bili su sa huliganima iz Bremen-a i Magdeburg-a. Panduri su culi za tucu i pohapsili skoro sve ucestnike ( ja sam uspeo da se spasim :ruke :ruke :ruke ). Posle su Chemntiz-ovi srali da smo mi pandurima rekli, sto uopste nema smilsla, zato sto je sigurno 50 minhenovih taj dan palo !!!
KO NE SKACE, VOLI GLADBAH ....
Reply
Jackass nece nikada postici nivo dobrih Ultrasa, jer nisu Ultrasi. To ce mozda jednom i sami kapirati. Nemaju uslov biti Ultras. Jer ne kapiraju da moras biti rodjen s nekim stvarima ako hoces kapirati pokret. Imas sjajne pojedince, ovi klinci najmladji iz UN su super motivisani, ali nemaju pokret, jebe ih policija itd. itd. Sve im je zabranjeno itd. itd...
upla kruna '06
Reply
ULTRA-ROMA
Ista prica kod nas u zadnjem kolu druge Bundesliga 2000/2001
Utakmica MG-Chemnitz.....video sam njihove autobuse u prolazu i kasnije sam cuo,da su sa njima bili momci iz Erfurta i Zwickau-a....
Ali brale....koji tenkovi uff :o :o
Sibali su se sa hool-zadjednicom M`gladbach,Jena i cak manjom ekipom iz Schalke,ali ako verujem svojim izvorima,onda su Istocnjaci bili u prednosti.
img]http://www.11freunde.de/img/user/hacko.gif[/img]
Reply
Boli nji u istocnoj Nemackoj racku:
Panduri ih nesmaraju, klubovi im igraju u Regionalligi, gde mogu da rade sta hoce ...
Bas im je lako, imaju zivot do jaja !!!

Nama su panduri redovno dolazili na gajbe, skoro svako iz Minhena je dobio zabranu za izlazak iz zemlje za vreme EP 96, SP 98 i EP 2000. U Bavarskoj nema sale, sto se toga tice...
Reply
Niste me dobro razumeli!

Nisu se tukli RD protiv Chemnitzovih, nego protiv Aue (Chemnitzovi su izbacili nekoliko 10ak huligana koji su presli na AUE!).

PS: Dresden dobio u K
upla kruna '06
Reply
Veceras sam gledao na TV Lokeren-ManCity,doslo je do opakog peglanja na tribinama,koliko sam skapirao,nekoliko Engleza je surove batine dobilo.Jaka scena je bila i lik koji se pravda redarima da on ne zeli da se nabada,a desetak ljudi ga puni.Inace,uopste ne izgledaju naivno,gomila starijih likova.
Reply
[quote="COMMANDO NORD"]
PS: Dresden dobio u K
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: