Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЈАГОДИНА - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (Субота 1 сат)
Од продатих улазница прикупљено 240.000 динара за помоћ нашој легенди, свака част свима који су допринели овоме!

http://www.pressonline.rs/sr/sport/najno...%87a+.html

У бре људи... прихватам ово што је УрбанБејби написао, и схватам да је он на тај начин покушао, да генерално укаже на то да се такав термин не користи, али не морате сад сви да скачете као газда Младен у Црном Груји. Знате оно "само бих хтео да нагласим акценте детаља које је малопре изнео Бата Ђока"  Big Grin
Јбг, нисам хтео да идем у ширину, већ сам хтео да у једној речи похвалим нашу јучерашњу бројност, изглед, навијање, целокупну причу... Наравно да свој одлазак на стадион и подршку клубу не доживљавам као класично "одрађивање" неког посла. Ето...
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
(11-20-2011, 07:01 PM)Делиград link Wrote:У бре људи... прихватам ово што је УрбанБејби написао, и схватам да је он на тај начин покушао, да генерално укаже на то да се такав термин не користи, али не морате сад сви да скачете као газда Младен у Црном Груји.

И још само да си погодио род ”Урбаној Беби” било би феноменално.....
(11-20-2011, 07:20 PM)CEBEP link Wrote:И још само да си погодио род ”Урбаној Беби” било би феноменално.....
"UrbanBaby" је за мене "nick" на форуму. Тај надимак  Wink У том контексту сам га малопре поменуо. У фазону "тај надимак је написао...".  Јбт, имам осећај као да полажем пријемни испит на филолошком факултету, смер српски језик и књижевност  :o Нема смисла...
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
(11-20-2011, 08:37 PM)Делиград link Wrote:Јбт, имам осећај као да полажем пријемни испит на филолошком факултету, смер српски језик и књижевност  :o Нема смисла...

Не знам на основу чега имаш тај осећај када стварно не видим да се иоле писало на ту тему. Неке ствари не само на овом форуму неко на било ком другом се граниче са основама писмености а не са пријемним на филолошком факултету као што је употреба тачке, великог слова, родова...
Ако имаш још нешто у вези овога, пошаљи ми п.п.

А сада настављамо са темом о Јагодини.....
Везано за фотографију бакљаде , да ли неко може да ми каже која марка бакљи се види на фотографији и уопште која марка бакљи је углавном паљена на утакмици ?
[Image: delije04.jpg]
Марка Моторола
Модел  APX™ 7000
(11-21-2011, 02:34 PM)Рођак са Севера link Wrote:Модел  APX™ 7000

али наранџаста  :-[
(11-21-2011, 01:00 PM)Звездаш link Wrote:Марка Моторола
(11-21-2011, 02:34 PM)Рођак са Севера link Wrote:Модел  APX™ 7000
Ххахахахахахахаахххахаха APX™ 7000ХЕ (жуте боје)  Big Grin
Твоје име је на облацима, на врху трона !

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)