Threads: 38
10-21-2011, 02:59 PM
(This post was last modified: 10-21-2011, 03:11 PM by KocoBo-Cp6uja.)
Ова кишица што пада и мало хладнија температура не сме да се осети на трибини мањком људи,нек нам то буде подстрех да још више скачемо и правимо атмосферу.Много битна утакмица,имаћемо и противничке навијаче који ће како ствари стоје доћи у великом броју.Као што је горе написано,прво се пуне 4 централна сектора око слова Е,Л,И,Ј па после остало,то нам је сутра примарно.Српске тробојке ко има обавезно нека понесе.Папирићи,ролнице као и сваки пут,а овај пут понесите и ШАЛОВЕ . Право је време да уз помоћ њих направимо још лепшу слику.дакле,субота, 18 часова ПРАВАЦ МАРАКАНА,СЕВЕРНА ТРИБИНА !!!
Threads: 164
Да не заборавимо и "оне" преко пута нас, којима је Управа платила 20 аутобуса. Према томе, биће пун кавез провокатора и квази навијача.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 6
Threads: 0
10-22-2011, 07:27 PM
(This post was last modified: 10-22-2011, 07:30 PM by Делија Момак.)
А шта је са навијањем? ???
Понављали смо неке песме много пута и то је доста утицало на масу и на само навијање ...
Као и неке заповедничке речи које су упућене ... Ово је из мог угла, иправите ме ако грешим.
Твоје име је на облацима, на врху трона !
Threads: 10
Threads: 83
Остаје жал што је лоше време утицало на то да не дође још већи број људи на стадион, да присуствују још једном спектаклу за памћење... Али, дводневна киша и хладно време, ипак "доведу" 12 и по хиљада људи на стадион, од тога већина на северној трибини, то је за сваку похвалу!
Oдакле кренути, толико тога... Пре свега, треба истаћи да су млађе снаге одлично својим вођењем навијања најавиле да не треба да се плашимо за будућност... И ако је било неких ситних замерки, не сумњам да ће сваки следећи покушај бити све бољи и бољи... Само навијање ипак није било на оном највишем нивоу како доликује и чему тежимо већ неко време... Иако су постојали сви услови да буде много боље, многима као да је суморно време утицало на снагу и вољу да избаце из себе довољно гласно и јасно све оно што певамо... Наравно, не треба превише цепидлачити, било је и доста добрих момената, само нам је свима стало да добри моменти трају 90 и кусур минута!
На почетку уз минут ћутања, ови преко пута нису показали ни мало достојанства па су својим звиждањем показали колико су (не)људи... Нисмо превише ни губили време на њих, пар прозивки је било довољно да им се објасни где су, ко су и шта су... Дозивање, Пазарци, јел нас чујете, српске крви имате! Сјајна идеја, на дозивање гробари јел нас чујете... Дешавања на Косову и Метохији су нам дала повода да отпевамо и Шиптарска је гамад устала... А онда је настављено са песмама подршке Звезди, почевши са По зими, киши, Сунцу, снегу или кошави...
У 25.минуту обележена је 25. годишњица братсва са Гејт 7... Подлога од црвених најлона, белим исписана година 1986., а у средини шеталица са заједничким грбом, тј. грб Делија са мачевима, а у унутра бр.7... На огради већ виђени транспарент Братија и на њему додато 25 година братства... Сјајна слика! А иде пирејска верзија Звезда ми је све...
До краја полувремена, још један "поздрав" за госте из НП... Парола: Нисте хтели на попис, ал сте први на списку!
Друго полувреме почиње још једном кореографијом... Подлога је српска тробојка од заставица, а на шеталици Милош Обилић... На огради сјајан транспарент/парола: Не заборави ко ти је био ђед... Све то прати Тамо далеко, која је већ и у првом полувремену једном отпевана... Убрзо кореографију почиње да прати и бакљада са ограде, такође у бојама српске тробојке, па уз Пуне трибине и општу лудницу на Северу долази и до краткотрајног прекида утакмице јер је дим створио маглу од које се није видео прст пред оком...
Још једна парола је виђена до краја утакмице: Слава јунацима у кумановској битци 23.-24.10.1912.
Уз већ споменуте, једну већу и једну мању бакљаду, попаљено је пуно бакљи током целе утакмице, пуцали су удари, петарде, грмело је на све стране... Било је и нових барјака, са грбом Котроманића... Као и нових застава, Новосађани су презентовали своју уз "Године смо многе са тобом провели, са северне стране тебе увек бодрили" НСЦЗ... Виђене су и неке освојене хрватске заставе...
У полувремену је скупљана помоћ за изградњу зида око манастира Девич... Око 3500 евра је скупљено, што је мања цифра у односу на прошли пут, али опет за похвалу... Браво Делије!
Дакле, садржајно и богато вече... Остаје нам да наставимо где смо стали, да поправљамо оно што нам недостаје, а прва прилика нам се пружа већ у уторак у куп утакмици на напем стадиону!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 2
Веома садржајно навијачко вече на београдској Маракани. Као што рече РСФ, киша која је непрестано падала два дана никако нам није била савезник, али у тим условима довести дванаест хиљада људи на стадион то може само велики клуб као што је Црвена Звезда. Синоћ је ипак мало шкрипало са вокалним издањем из добро познатих разлога, али ни та мизерија не може да баци ни најмању сенку на комплетно издање навијачке групе Делије Север. У првом полувремену уз песму, пароле и барјаке приређена је феноменална кореографија поводом двадесет пет година пријатељства Делија и Гате7. Певање песме "Ја сам године провео са тобом" убедљиво најбољи певачки део у првом полувремену. Онакве емоције ипак морају да се доживе јер се речима то не може описати. Друго полувреме креће још једном кореографијом којом је стављено до знања чаршијској булументи од преко пута ко су, шта су и који су им корени. А онда долази шлаг на торту. Феноменална бакљада дуж канала трибине која поново кажем показује зашто слике навијачке група Делије Север заузимају убедљиво највише простора на разним тифо сајтовима у Европи. Оне од преко пута нећу ни помињати јер је свакоме јасно да то није навијачка група већ чаршијска раја скупљена с' коца и конопца.
Три бода су уписана, следи нам куп са Банатом и веома тешко гостовање следећег викенда у Ужицу. Што смо киксирали киксирали смо, тога више не сме бити. Идемо даље и на стављамо рат за титулу !!!
Кокеза лопове !!!
Threads: 1
Бићу критичар.нисам задовољан западом и истоком,група из кавеза на минут ћутања није испоштовала нашу жалост за погинулим јунаком ал од 1000 и мажда више чуло се добро да су њих 20ак звиждали.Дечко који је водио навијање мало је више био гласнији и требало му је дати једно полувреме јер је много да први пут води цео меч.Он и њему равни су наша будућност ал за почетак моје мишљење је да смо га убацили небрано гтрожђе.Онолики коп а песма слабија дал је ветар односио глас(видело се по диму где иде] или ко зна шта морали смо много боље.Код истицања парола не морају бакље да се пале испред па исте и да се не виде а поготово код кореа.Подизање кореа у 25мин. ћутали смо бар 3 мин.и дозволили смо обрезанима да се чују а могли смо испратити неком песмом а не гледати и ћутати то време дал је мач лево ,дигнут или шта ти ја знам.Почиње песма браћи и корео ал бакље опет кваре корео и не види се добро исти.Други корео је фантастично насликан Милош Обилић ал црно бела слика сабије се показује,кад се види слика на нету она је ВРХУНСКА ал потребни су нам рефлектори на крају крова који би обасјали наш корео не само овај већ и НА МАРСУ АКО ТРЕБА ....Многе сам сморио и тражима длаку у јајету ал само АКО СЕ ПОДИЖУ ПАРОЛЕ НЕМА БАКЉИ ИСПРЕД ЊИХ.Бакљада врхунска,рекли смо шалове и Српске заставе а мало их је било.
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
Лепо навијачко вече синоћ,све је било садржано. Од певања, кореографије, пиротехнике...
Све је углавном већ речено, да се не понављамо, мислим да нико није споменуо, а то је да пиротехника није за свакога.
|