08-03-2011, 11:42 PM
Требало би да свако ко има, понесе српску заставу.
Црвена звезда – Вентспилс, четвртак, 20:30
|
08-03-2011, 11:42 PM
Требало би да свако ко има, понесе српску заставу.
08-04-2011, 12:02 AM
08-04-2011, 10:14 PM
Црвена Звезда - Вентспилс 7:0
Лига УЕФА 2011/2012 Маракана: 40.000 људи "Одавно нисам пијан био..." Шалим се... одавно није Звезда овако добро играла, поготово не европску утакмицу. Могли смо да терамо и до десетке, каква је ситуација на терену била... Ја би ипак о трибинама ![]() Данима раније владала је велика грозница за Звездину прву утакмицу на Маракани у новој сезони. Шта више два дана пре утакмице карте за Северну трибину није било више у продаји?! Исток, и Запад су се добро продавали, а пуштене су у продају и карте за Југ Маракане. Звало ме најмање 10 људи последња два дана са питањем, имам ли карата, и идем ли...?! А ја ко из топа: "На глупава питања не одговарам". ;D Чуј, идем ли?! Негде после 19 часова приближавам се Аутокоманди, а оно гужва као у стара добра времена... после идем узбрдо до наше светиње... а људи ко да су карте џабе. Оно што ми је упало у очи невероватна разноврсност мајица, и то прилично добрих. Видим да неки дрпају идеје одавде са наше "дизајн зоне", па праве људи мајице ;D Није лоше, није лоше. Гужве на улазима такође као у стара времена, када се улазило по 15 минута... сада сам пронашао лакши пут, па смо и за мање нас тројица ушли. Ушли смо 1 сат пре почетка, а Север већ пристојно попуњен. До почетка утакмице Север је био пууун, Исток такође, Запад солидно, а Југ само један кварт је био. Кореографија на Северу је била одмах на почетку испраћена са стандардним ПТЛН, док са околних трибина севају блицеви. Нису играчи још ни изашли а ми смо учили нову песмицу: "У нову сезону креће група верних Делија, и тамо далеко, ако Бог да среће, славиће се нова победа/титула" Шипка је добро одрадила свој посао. Баријаци су били при дну, и то разни: Четници Север, Делије Север, црвено-бели град, Гомила Нелогичних Потеза... затим мале српске заставице... цела трибина је била у цревено-белим бојама. Бакљаду нисмо имали из разумљивих разлога, али топовске ударе јесмо. Дешавало се да цела трибина скаче у трансу, пева, лудује, и да смо загрљени и срећни... из ината! ;D Споменули смо наравно и "омиљеног нам" председника! :-[ А иначе певале су се нове и старе песме: "Оооо Звезда оооо", "Да се врате славни дани", "Само ти...", "Од рођења мог", "Са Косова зора свиће", "Марш на Дрину", "Још једна победа", "Када Звездо играш ти", "Звезда Србија Косово Метохија" итд, итд... Иначе, довикивали смо се са осталим трибинама, и то је доста добро звучало. Чак и по завршетку утакмице људи нису одлазили, већ су остали на трибинама да поздраве црвено-беле играче, јер су вечерашњом утакмицом то заслужили. Противничких навијача је било. Показали су нам симпатије са својом паролом о Космету... чак су и палили бакље. Они то наравно могу, јер се знало унапред да немају шта да траже на Маракани, и да ће изгубити. Нама се сваки погрешан корак може обити о главу. Директно везаних парола за злочиначку акцију Хрватске и НАТО "Олују" нисмо имали, јер би вероватно ЦЗ имала од УЕФА мафијоза грдне проблеме (што наравно немају бивша браћа из Сплита и Загреба)... Али је била једна лепа парола, односно стих: "У Крајини православне свеће, никад нико угасити неће", што су стихови из песме Баје Малог Книнџе. Било је још парола и за Космет, нашу Северну армију... Шта рећи после свега. После дуже времена да се сложи терен и трибина! ![]()
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
08-04-2011, 11:09 PM
Ала си га препричао...!Како се не сети да смо певали ој Косово Косово уз кореографију...и ако не знаш речи нове песме...немој да журиш да ти препичаваш нешто што не знаш.
08-04-2011, 11:12 PM
(08-04-2011, 10:14 PM)дрвосеча link Wrote: Црвена Звезда - Вентспилс 7:0 ићићемо свуда
Потпуни хаос, на терену, трибини ( трибинама-напокон ), корео, навијање, траке, папирићи, транс, лудило...
Ово је добар показатељ како треба даље да идемо, јер, у ваздуху се осећа, да је ово само почетак! Даће Бог мало среће на жребу, а онда нове 'велике' утакмице, нови спектакли на нашој Маракани... Да не заборавим, свака част и онима преко пута, показали су, да и ако су веома мала група, имају и те како развијену навијачку свест, ПОШТОВАЊЕ!
ОН НИЈЕ ЛОПОВ НИ УБИЦА ПА ДА ЛЕЖИ 10 ГОДИНА!
ево слике неке
![]() Сем пароле за Косово, навијачи Вентспилса су имали и подршку за нашег брата као и мали транспарент са Урошевим ликом. Какво вече на Маракани! Почело је мало двогласје на почетку уз ''Са Косова'' али после је сви ишло како треба. Бубњева је било око 7-8 ал' требало је бар 10 негде људи дефинитвно не слушају бубањ. Кореографија, пароле све на месту. Стадион пун, сви навијају. Ово је Звезда!
и кад' је радост и када је бол...
08-04-2011, 11:44 PM
08-04-2011, 11:59 PM
Зашто су слике у сезони 2010/2011?
Слике су одличне! 2 нова барјака нико није споменуо. ''увек са тобом'' и ''ко је светски шамион'' п.с. јел може неко на пп да ми потврди да ли је жреб сутра у пола 2?
и кад' је радост и када је бол...
08-05-2011, 05:23 AM
У сезону нову креће, група верних Делија, ићи ћемо свуда ако Бог да среће, славиће се титула
![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|