Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8. Kaфеов турнир у малом фудбалу!
Полако бре, чека вас извештај  ;D

У сваком случају, колико год биле добре ове слике, не успевају да прикажу оно што је данас виђено... До сада најмасовнији турнир, одлично организован уз присуство 90-ак учесника и бар 30-40 оних који су дошли да нам пруже подршку... Значи 120-ак људи минимум...

Искрено, са оваквим бројем екипа тешко је били осмислити систем у којем ће се такмичење завршити у договореном термину а да стварно до трофеја дође најбољи... Сигурно да је било група које су биле јаче од неких других, али жреб који је организовао Киза је био немилосрдан... Тврдим да је група 2 у којој су играле екипе Звездаре, РСБ и Толе Лопове била најјача убедљиво и да су се у групној фази ту одиграле најнеизвесније и најквалитетније утакмице... Е сад, не желим да умањим победу Ултрас Миријева, али очигледно су се Звездарци тежим путем до финала уморили и стали кад је било најпотребније... Све остале групе су имале једну одличну екпиу, а друге две мање одличне  ;D У сваком случају честитке победнику и позивам вас све да следеће године масовно на 9. турниру обележимо десетогодишњицу сајта и да се дружимо ии зезамо као и данас!

Сви резултати и табеле ускоро!

п.с. Користим прилику и да се захвалим свим учесницима на фер и коректној игри  ;D И наравно да похвалим велики број учесника на умећу... Е да је данас био Аџа да нас гледа, неки би можда без проблема заиграли и за вољени нам клуб  Big Grin
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
И ранијих година сам имао жељу да дођем на кафеов турнир. Све ми нешто измицало, али рекох ове године нећеш.
И решио ја да се пријавим. Каже КизаЛион може, играћеш за екипу Кафеа, као резерва. Ок, мислим се ја важно ми је да ме тамо не упрегну да таљигам главнину екипе. Уосталом ја сам навијач, а не играч  ;D

Ситуација је била таква да се ипак морало "у ватру" и да није смело бити опуштања... у нашој екипи, су играли: Увек са Тобом, Север (кога морам да похвалим јер је момак који је трчао и трудио се у одбрани), Ваљевац, Пера, после и фрактура. Задњи нисмо, то знам... а за нешто више од првог дела, мора се више трчати... а имали смо слабог менаџера екипе... није ништа нудио ако трчимо... макар ладно пивце!  ;D ;D

Наравно, мени је био доживљај што сам упознао гомилу људи са овог форума, које сам до сада само знао кроз писање. Иначе где год да сам се мрднуо, иде Киза иза мене и виче, ко сам ја, и како се одазивам?!  Big Grin
Доживљај ми је био што сам упознао РСФ... односно познајемо се ми од раније, неке тамо 1994. године, само се он тога и не сећа толико... али мени ништа не промиче    Tongue ;D Само ја нисам знао да је то заправо РСФ.  ;D

Што се самог турнира тиче екипа Звездаре је такође на мене оставила утисак, јер се видело да се ради о момцима који су технички потковани, и да су одиграли до сада најмање 20 турнира, а неки нису одиграли ни једну до сада утакмицу заједно.  :-X Углавном ЗвездаРА је и за мене била фаворит.

Имам још 2 анегдоте... прво је један момак из екипе Звездаре, који је све учеснике турнира дебело насмејавао када је заурлао са трибине "ШУУУТТТТ.... ШУУУУТТТТ... ШУУУТТТ, па онда ПРОБАЈ"... на шта је настао свеопшти смех. Big Grin

Друга је када су Север и Киза полемисали о нашој тактици после прве утакмице, и првог мини пораза... где је Киза кукао, како му лопта скаче превише... а Север му то не признаје као оправдање, јер "скаче лопта и другима".  ;D
Што се наше екипе тиче... у првој утакмици смо били у грчу, једва да смо 2 пута прешли центар. У другој смо се и отворили, Киза је промашио 100% шансу која нам је могла отворити врата раја  Tongue... али онда је стигла казна, па смо издували 3 комада, и опростили се од шансе за борбу трофеја.

Киза је иначе добио критике да је лош "менаџер", и да је требао да нешто замаже и подмаже код судија. ;D

Углавном... супер је овако срести и упознати људе. Wink

ЖИВИ ВИ МЕНИ БИЛИ
И ДОГОДИНЕ СЕ ОПЕТ ВИДЕЛИ!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Quote:Што се самог турнира тиче екипа Звездаре је такође на мене оставила утисак, јер се видело да се ради о момцима који су технички потковани, и да су одиграли до сада најмање 20 турнира, а неки нису одиграли ни једну до сада утакмицу заједно.

Овде сам се пронашао са мојом екипом Ултрас Миријево 1  ;D
Нисмо ни једном играли заједно овако неке турнире, мислио сам да ћемо да будемо најгори али за дивно чудо одиграли смо две нерешене (једини) од којих смо и једну могли да добијемо и прођемо даље да нам нису дали го у последњем минуту.А морам да напоменем да смо били и најмлађи  Smile Све у свему било је одлично, а и имали смо најбољег менаџера који нам је обезбеђивао храну и хладно пиво које смо стукли док смо чекали 2 сата да дођемо на ред да играмо прву текму, то је још један фактор зашто смо били лоши, видели смо по две лопте  Big Grin
Не знам како је било на прошлим кафеовим турнирима али бих предложио да се следећи пут плаћа учешће па да за прво место добију мало вредније награде, шта је то по човеку 100дин,по екипи 800 па кад се саберу све екипе изашла би пристојна цифра
[Image: 1325610520.jpg][Image: 1319482926.jpg][Image: 1325610520.jpg]
Reply
И мени и уредништву је драго да је дебитантима на турниру било пре свега интересантно и занимљиво... А што се тиче форме и организације за убудуће, ово је сајт и форум свих нас (вас), па ћемо се заједнички и договарати око детаља... Поготово што је ово био најмасовнији турнир до сада, а тек очекујемо да ће следеће године кад је јубилеј бити МАСОВНО! Од почетка смо замислили све као прилику за дружење, боље упознавање и учвршћивање пријатењстава између свих нас који смо редовни на Северу... Искрено нисам за варијанту да се новцем и наградама привлаче екипе и тиме подигне све на неки други ниво.. Јер паре људе кваре  ;D Али о том потом, можда са новцем обезбедити богатији поклоне или нешто слично... Видећемо...

Иначе, већина екипа је била у варијанти: први пут смо се скупили и то ништа није ново за овај турнир... Ранијих година се дешавало да се људи упознају да лицу места и направе екипу  ;D Можете мислити како то изгледа...  Не улазим у то да ли су неки играли заједно и колико се познају, али то је моменат који на оваквом типу турнира доноси огромну предност... Нама који се нисмо уигравали остаје да вежбамо и да догодине пробамо да угрозимо оне који су својом спремношћу и знањем дошли у завршне фазе турнира...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(06-27-2011, 07:45 AM)Red Star Forever link Wrote: Искрено нисам за варијанту да се новцем и наградама привлаче екипе и тиме подигне све на неки други ниво.. Јер паре људе кваре  ;D Али о том потом, можда са новцем обезбедити богатији поклоне или нешто слично... Видећемо...
Ух, онда би турнир био проглашен за манифестацију високог ризика.  ;D
Кокеза лопове !!!
Reply
Групе, резултати, табеле, полуфинале, финале...:

1.  11:10  ИМР - Делије Кафе  1:0
2.  11:30  Звездара - Ред Стар Белграде  2:0
3.  11:50  Медак 3 - Ултрас Миријево 2  0:5
4.  12:10  Делије Требиње - Експеримент  2:0
5.  12:30  ИМР - Фамилија Сењак  0:2
6.  12:50  КБ - Ред Стар Белграде  1:0
7.  13:10  БГД Калдрма - Медак 3  1:2
8.  13:30  Ултрас Миријево 1 - Експеримент  0:0
9.  13:50  Фамилија Сењак - Делије Кафе  4:0
10. 14:10  КБ - Звездара  0:2
11. 14:30  Ултрас Миријево 2 - БГД Калдрма  2:1
12. 14:50  Делије Требиње - Ултрас Миријево 1  1:1

13. 15:25 Г1 - Г2 Фамилија Сењак - Звездара  0:2
14. 15:55 Г3 - Г4 Ултрас Миријево 2 - Требиње  3:1

15. 16:25 ФИНАЛЕ Звездара - Ултрас Миријево 2  0:1

Група 1:
ИМР, Делије Кафе и Фамилија Сењак

ИМР - Делије Кафе  1:0
ИМР - Фамилија Сењак  0:2
Фамилија Сењак - Делије Кафе  4:0

Иако је у ИМР-у играло неколико чланова једног од екс шампиона Експеримента, у групи у којој је домаћин Делије Кафе био носилац, Фамилија Сењак је одиграла две одличне утакмице и била прилично убедљива и решена да иде до краја...

Табела:
1. Фамилија Сењак  2  2  0  0  6:0    6
2. ИМР                      2  1  0  1  1:2    3
3. Делије Кафе          2  0  0  2  0:5    0

Група 2:
Звездара, Канарево Брдо - Толе Лопове, Ред Стар Белграде

Звездара - Ред Стар Белграде  2:0
КБ - Ред Стар Белграде  1:0
КБ - Звездара  0:2

Звездара, чији капитен има већ две титуле са КБК екипом је била носилац у овој групи... Иако је обе утакмице добила са 2:0, далеко да су биле лаке као што резултат каже... Екипа РСБ је имала најмање среће међу ове три можда и најквалитетније екипе... Њихов дуел са Звездаром неизвестан до самог краја, могли су и они да победе, иако резултат то не говори... Иста прича у дуелу РСБ и КБ, ту се истакао и човек који је само једно полувреме бранио за КБ (моја маленкост) и побрао симпатије са трибина... Александар наш Коцић ОЛЕ  ;D Одлучујући дуел, Звездара користи своје шансе, а офанзива КБ-а никако да уроди плодом, голман Звездаре, човек са сто руку и ногу... На крају из контре запечаћена судбина у последњим секундама...

Табела:
1. Звездара              2  2  0  0  4:0    6
2. КБ - Толе Лопове    2  1  0  1  1:2    3
3. Ред Стар Белграде    2  0  0  2  0:3    0

Група 3:
Медак 3, Ултрас Миријево 2, БГД Калдрма

Медак 3 - Ултрас Миријево 2  0:5
БГД Калдрма - Медак 3  1:2
Ултрас Миријево 2 - БГД Калдрма  2:1

Медак 3, који је постављен за носиоца у овој групи, на основу шампионске титуле из прошле или претпрошле године, вероватно није ни сумњао да ће налетети на бомбу већ у првом колу... УМ2 су већ тада показали да са њима неће бити шале... БГД Калрма, иако оба пута поражена, није дозволила понижење од новог а ни старог шампиона... Шта више, дали су гол шампионима...

Табела:
1. Ултрас Миријево 2  2  2  0  0  7:1    6
2. Медак 3                    2  1  0  1  2:7    3
3. БГД Калдрма              2  0  0  2  2:4    0

Група 4:
Експеримент, Делије Требиње и Ултрас Миријево 1

Делије Требиње - Експеримент  2:0
Ултрас Миријево 1 - Експеримент  0:0
Делије Требиње - Ултрас Миријево 1  1:1

Експеримент је као екс шампион постављен за носиоца... Врло неизвесна група, једина у којој су виђени нерешени резултати и једина утакмица без голова... Тврдо, прштало је на све стране... Кршни Требињци су се најбоље снашли и извојевали прво место у групи...

Табела:
1. Делије Требиње      2  1  1  0  3:1    4
2. Ултрас МИријево 1    2  0  2  0  1:1    2
3. Експеримент              2  0  1  1  1:2    1

Полуфиналне утакмице и финале нисам гледао, па не могу да причам о току утакмица, али судећи по резултатима и свему виђеном, мора се признати да за победу није довољно само знање, борбеност, храброст већ да и срећа игра једну од главних улога... Стога треба признати да су УМ2 као победници имали и знања и храбрости и борбености али и среће! Честитка победнику!

Победник: УЛТРАС МИРИЈЕВО 2
Reply
нисам био овај пут,али јесам неки од претходних и видим да је било доста масовнији турнир,свака част...Него кад неко спомену да се улети прича са парама,ау искидао сам се,већ сам видео у неким екипама првотимце Звезде са доказима да долазе на овај форум Big Grin
Reply
Паре по екипи и победнику ЛАДНО а пораженом ВРУЋЕ ПИВО  Big Grin
Reply
РСФ, нисмо ми од Звездаре изгубили 2:0, већ 1:0, онај други гол се не рачуна, јер је неко са трибина (вероватно ти  ;D) викнуо крај, ја сам напустио гол и кренуо ка трибинама, тако да га је неко из Звездаре дао кад је био празан гол, а време истекло.

Само толико  8)
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Аууу какве нерегуларности... ;D

Ајде онда да поништимо турнир, и да се у недељу игра поново.
Big Grin

"Трка се поништава, трка се поништава"...  ;D
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: