Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПУТИН И ЗЕНИТ НА МАРАКАНИ
Мене је баш занимало какав став о овој утакмици и Путину имају наша браћа из Москве. Управо то, да не дрвендишемо њему превише...

Иначе ми смо се са Зенитом сусрели у Купу УЕФА 2004/2005, када су нас поштено испрашили 4:0 у Санк Петербургу, а у реваншу на Маракани 2:1 за баћушке. Тада су дошли у кавез руски навијачи који су нам показали симпатоије због словенске крви, и одбране Космета. Сећам се пароле "Данас побеђује Православље"

[Image: 1.jpg]

[Image: 3.jpg]

Што се тиче Путинових заслуга за Русе, о томе је сувишно говорити. Човек их је ПРЕПОРОДИО! Да је убачен неки сорошев човек после Јељцина пијандуре, и даље би баћушке били понижавани од Запада.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Ауто-пут Шид-Београд је препун пандура. Од наплатне рампе код Шимановаца има их на сваких 100 метара, кола, марице, џипови, мотори, ротације на све стране. Ако је тако данас, можете замислити шта ће бити сутра. На све то газела је у хаосу, тако да је застој ужасан! Ко иде туда, не треба да крене раније, него МНОГО РАНИЈЕ!
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Свака њему част за све што је учинио за мајку Русију и православље, али не игра звезда против њега... Све новине ових дана пишу једно те исто, "Путин долази на маракану", нико бре да каже да играмо против зенита, изгледа да је то мање важно, добро те је среда иначе би дошло њих 50000, чисто да би причали да су били да "гледају звезду" и били на пљунометар од Владимира Путина!
Reply
Quote:Svoje prisustvo na „Marakani" potvrdili su i premijer Cvetković, predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović i ministri Ivica Dačić i Snežana Marković Samardžić, a očekuje se i dolazak Vuka Jeremića.

Штета што Лепи за разлику од Дачкета није могао да пређе преко клупске острашћености.  Sad

Не ваља му то, није у складу са европским вредностима...
Reply
(03-23-2011, 07:32 AM)luconi link Wrote: Свака њему част за све што је учинио за мајку Русију и православље, али не игра звезда против њега... Све новине ових дана пишу једно те исто, "Путин долази на маракану", нико бре да каже да играмо против зенита, изгледа да је то мање важно, добро те је среда иначе би дошло њих 50000, чисто да би причали да су били да "гледају звезду" и били на пљунометар од Владимира Путина!

не разумем шта хоћеш да кажеш,зар мислиш да би уопште играли дан пре утакмице која је заказана пре месец дана у Атини против Зенита да Путин не долази.Наравно да је најважније то што Путин долази на маракану,а битно јесте да буде ако Бог да и 50.000 људи јер можда на тај начин би сам Путин и људи око њега од кога и којих може да зависи нека будућа егзистенција клуба схвате величину клуба. А то да ли играју петлића Звезде и Зенита или ко већ и јесте мање битно.Ова утакмица је и организована искључиво због њега,размисли и сам. Скроз је небитна прича,нити сад желим неко полемисање али кад си већ отворио то.Поздрав.
Reply
На крају крајева ево и званичног позива из Клуба:

http://www.crvenazvezdafk.com/src/svi-na...ontent.htm

Пс

Капије се отварају од 14ч а вероватно можете да очекујете и бесплатан преглед ултразвуком,анализу крви и гастро и колпоскопију на истим  ;D
Reply
(03-23-2011, 08:26 AM)Skrimo link Wrote: [quote author=luconi link=topic=3963.msg89622#msg89622 date=1300865543]
Свака њему част за све што је учинио за мајку Русију и православље, али не игра звезда против њега... Све новине ових дана пишу једно те исто, "Путин долази на маракану", нико бре да каже да играмо против зенита, изгледа да је то мање важно, добро те је среда иначе би дошло њих 50000, чисто да би причали да су били да "гледају звезду" и били на пљунометар од Владимира Путина!

да буде ако Бог да и 50.000 људи јер можда на тај начин би сам Путин и људи око њега од кога и којих може да зависи нека будућа егзистенција клуба схвате величину клуба.
[/quote]

и ја то кажем али да људи знају због чега су дошли, као и он сам, да не буде после били смо му успутна станица, да се не испостави као што се полемише да је дошао на преговор са борханом око продаје ЕПС-а...
Reply
Имамо масу људи које су способни да свему нађу замерку! И када треба и када не. Јбг, такав смо народ Sad
Reply
http://www.youtube.com/watch?v=ljkmzE8Kt...dded#at=62
Jeдна је Србија!
Reply
Црвена Звезда - Зенит 1:1
Пријатељска утакмица
23.03.2011. године

Пошто имамо истог спонзора, Гаспром (руска нафтна компанија), организована је пријатељска утакмица између шампиона Русије, и највећег клуба на овим просторима - наше вољене Звезде. Наравно, нису играли први тимови, већ комбиновани састави. Наш први тим је отпутовао у Грчку, на пријатељски и хуманитарни меч са атинским Олимпијакосом, са којима као што знамо вежу нас братске везе. Тако да је и добар део црвено-белих навијача отишао на ово гостовање у Атину.
[Image: 128085_sfudbal-zenit-zvezda-foto-a-dimit...1300908682]
Сада схватамо и да се цела утакмица одиграла јер нам је у госте дошао премијер Русије, Владимир Путин. Међутим, како горе рекоше, добро је да и Путин и Гаспром, виде величину нашег клуба. Жао ми је што заправо нису играли први тимови, што није била комплет прва екипа Делија, али право да вам кажем, ја сам и овим задовољан.
Јер зна се ко све долази на Север када је улаз бесплатан. Долазе позери, манекени, сликари... све мој до мојега, који сликају бакљаду, димове, заставе, транспаренте, и остало.
На утакмицу је дошло скоро 20ак хиљада људи, а Север је био попуњен солидно, око 9.000 људи, јер су бокови до Истока и Запада били празни.
Контрола се очекивала ригорозна, али улазим са мојима 1 сат раније, па нису нас давили а није ни гужве било. На уласку у трибину момци су делили оне наше црвено-плаво-беле тробојке које могу бити и "руске" по потреби. На огради трибине било је неколицина застава "Шабац", "Косово", "Нови Сад", и још 2. На Истоку српска тробојка где је писало "Путиници"... Биле су и две заставе црно-жуто-беле, које су биле једна на огради, а друга се као барјак вртела на трибини. То су иначе заставе Царске Русије.
Навијање је било солидно, могло јесте боље, али шта да се ради... Певало се о Космету, Урошу Мишићу, Србији, Русији, Срби и Руси браћа заувек... наравно биле су Звездине песме, као и она руска каћуша.
Скандирало се и Путину, и братском Спартаку из Москве.
Пре саме утакмице Ивана Жигон са својим хором је отпевала химне Русије, и Србије "Боже Правде". Када је била руска химна наше тробојке су окренуте наопако, па су изгледале као руске.
Оно што мије занимљиво, и до бола драго... јесте што смо тако изразили захвалност и симпатије Русима... Тако нешто није, и не би ни волео да буде овим јадибедусима из НАТО, и ЕУ.
Када је Путин дошао, са државном делегацијом Србије, упаљене су биле бакље, и порука на руском, на транспарентима. Споменут је наравно и Толе, и Борхан Тадићи... али не знам како су то Путину објаснили.  ;D

Све у свему, занимљиво вече.
надам се да ће се екипа доле у Атини добро провести. 8)
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)