Threads: 2
(02-20-2011, 07:01 PM)николаБГ link Wrote:[quote author=Капетан Кука link=topic=3949.msg88935#msg88935 date=1298226127]
Трибина иако десеткована одлично је изнела навијање на данашњем мечу. Навијање пропраћено пиротехником, барјацима и паролама. трибина број један у Европи и трибина од које се тресе та иста Европа !!!
ти си једини на оба форума са овим мишљењем. Не нападам те, свако има право на своје мишљење, али нешто ту не штима зар не! 
[/quote]
А знаш како брате, наравно да је могло све много боље да буде него што је било, али није ни све баш толико црно. Опет имај у виду да је пријатељска утакмица без неког посебног резултатског значаја, без набоја. Оно јесте да то није оправдање и да је била пауза, да су се људи ужелели стадиона и навијања и да се очекивало много више иако је пријатељска утакмица у питању, ал шта је ту је, идемо даље и биће много боље све то и уопште не треба сумњати. Нисам хтео сад ја одмах да мрачим лоше ово лоше оно знаш. Јесте било мало лошије све него иначе, али опет понављам није баш толико све црно. Искрено више ми је засметало што се добар део трибине не обазире на шипку и ради тотално супротне ствари. А ово што сам констатовао за број 1 у Европи при томе стојим и у то сам сигуран  .
Кокеза лопове !!!
Threads: 38
Данас су једино пароле погодиле центар !!! Навијање је морало бити много боље,по мени 15 сома људи не може да се води помоћу мегафона,не може !!! Избор песама нећу да критикујем момци немају стажа у вођењу трибине,има времена биће бољи,ал репертоар је морао да буде бољи.Добро Знај ние отпевано ??? !!! ??? друго полувреме је певао ко шта оће,са три стране три различите песме.ПРОТИВ СМЕДЕРЕВА МОРА И БИЋЕ МНОГО БОЉЕ,ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!
Threads: 0
Threads: 83
Далеко од тога да је било као што Капетан Кука рече одлично, али... Не разумем чему кукање, чему изјаве разочарења, чему лоше оцене за навијање... Па људи, било нас је 30.000 на пријатељској утакмици, по хладном и кишовитом дану и против не превише атрактивног противника!!! Па бре после два и по месеца смо се видели на трибини, ужелели једни других, стало нам је да се питамо како смо, како су нам породице, да се нашалимо на евентуалне промене, нисмо ми роботи па да се само појавимо, укључимо и одрадимо "посао"... Живе смо душе, жељне и оваквих утакмица када није морање да се гине и на терену и на трибини! Па 200-инак најредовнијих је фалило... А они који су их "мењали" су показали да на њих озбиљно може да се рачуна, наравно мора пуно да се ради, цела трибина а не само појединци! И на крају овог осврта претходних утисака, додаћу да наравно од Смедерева нема више опуштања, сви заједно имамо један циљ, а то је: све победе до краја! А то, ни са Месијем на терену не може да се оствари, ако Север не запне и не загрми свих 1350 минута у првенству, колико нас чека до краја!!!
Него... Да почнем од... Посете! Да, бесплатан улаз је довео много људи на Запад и Исток, али цела та атмосфера, верујем да су се многи најежили, а старији проверено не памте боље посете ни кад је данашњи тренер играо у Звезди, а на Маракани се играле "мале" утакмице... Ја се сећам неких, па реално сем утакмице пред Бари, ниједна сем сусрета "велике четворке" није имала оволику масу! Сигурно да данашња публика није очекивала да види игру коју су пружали Дејо, Роби, Бина, Југа и остали, али били би нереални када би рекли да се не види помак у односу на јесенас! Далеко је то још од онога какву Звезду очекујемо, али ништа се не прави "преко ноћи"... Уосталом, морамо бити реални, играли смо против екипе која је прва у лиги од које је наша за нијансу боља!
Пред почетак се добро загрмело ужичко... Некима се то баш и није свидело, неки коментаришу да Роби није отпоздравио... Отпоздравио је он колико су му емоције дозвољавале, добро погледајте снимке... Не желим да улазим у причу да ли је требало или не, да ли убудуће треба или не... Можда сам ја мишљења да не треба, можда сам био (још увек јесам) против тренера који је хрват, али све "моралисте" ћу да подсетим да им пре 10-ак година није сметало то да певају када је изгледало тотално невероватно да нам РП буде тренер... ЗВЕЗДА је изнад свега!
Само навијање у већем делу утакмице солидно, стандардан репертоар, подршка Звезди, Урошу, Косову и Метохији... Ништа није изостало... Гомила пиротехнике, удари, бакље, спорадично се палило и бацало, кад год је требало подићи атмосферу!
На огради велка застава ДЕЛИЈЕ СЕВЕР и до ње ка истоку Четници Север са ликом Команданта... Било је и неколико барјака, Правда за уроша, Психо Делије, пругасти црвено бели...
Оно што је обележило данашње издање Севера су одлични транспаренти, и то овим редом:
"Вилота добродошао" - јавио нам се са клупе за резервне играче, на којој је седео и са које ће сви се надамо, ускоро ући и заиграти на Маракани...
"240 - чему журба, кад идете у погрешном смеру?!" - сви знате на шта се ово односи...
"Кад изгубиш душу, постанеш роб
Кад предаш и срце, идеш у гроб!
Космет је срце Србије!" - јасно ко дан...
"Хоћемо Звездино пролеће!" - у преводу: хоћемо титулу!
Дакле, од следеће утакмице, пре свега да задржимо оволико људи на стадиону, а онда подршка до максимума, па шта нам Бог да...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 9
(02-20-2011, 10:40 PM)Red Star Forever link Wrote:Пред почетак се добро загрмело ужичко... Некима се то баш и није свидело, неки коментаришу да Роби није отпоздравио... Отпоздравио је он колико су му емоције дозвољавале, добро погледајте снимке...
Threads: 18
Докле бре више кукате, те не ваља ово, те оно... АЛО БРЕ, довољно је рећи ПРИЈАТЕЉСКА утакмица, по онако усраном дану крцат север. Још једном смо показали своју оданост клубу на тотално небитној утакмици.
Threads: 0
Нигде се не спомиње скандирање "Спаси Србију и уби се Борисе" које се чуло бар 4-5 пута, највише до сада. Медији нису нигде пренели, а видим ни на форумима ништа. Иначе јуче буквално пола трибине су били неки нови ликови, дошли да виде Роберта и нове дресове, тако да ово није репрезентативно никако. Ако управа настави са бесплатним улазом и оно озвучење се не поправи, неће бити неког већег напретка што се гласности и усклађености навијања тиче.
Threads: 19
По мени није било толико лоше с обзиром да се ради о пријатељској утакмици. Чули смо се колико су људи желели да певају. Не можете никога да натерате да урла... Људима је очигледно потребно дешавање на терену. С овим играчима тешко да ће га бити. Али ајд' сад...
По мени је пиротехника заказала... требало је више да је буде.
Можда једна већа бакљада.
То за Борхана, с разлогом се не спомиње... ја и не очекујем да то медији пишу, јер штети његовом угледу.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 18
Данима после текме не може да ми допре до мозга да ли неко чита ово од онолике масе на северу??? или се само нас неколицина вртимо у круг овде. Наравно посећенији је други форум, али и тамо се милион пута причало о снимању бакљада и свега што се дешава по трибини, па опет нема резултата! Тако је на овој пријатељској утакмици на готово сваку упаљену бакљу било по 20 телефона дигнутих у просеку... Зашто та деца долазе на север?? Како их едуковати? Треба им се некако ставити до знања да бар прате форуме делија, да им се поделе неки флајери са адресама истих ако већ не знају, јер нам трибина игледа смешно, а нико више нема живаца да их јури по истој због тога. Има тога свуда, код браће грка такође пуно, али зашто ми не би први искоренили то?
Threads: 44
Мој предлог су информатори,тако би сви могли да прочитају зашто да се не снима ,слика или шта већ...Па видите да после утакмице можда и грешим али да преко 50 посетилаца не буде на нашем форуму на 10 000 то је веома мали број...
Jeдна је Србија!
|