Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СВИ НА МАРАКАНУ: ЗВЕЗДИН РОЂЕНДАН, 5. МАРТ.
И улаз није бесплатан, цене карата су 200 Север, 400 Исток, 500 Запад
Reply
Jeдна је Србија!
Reply
  Wink
Reply
Треба ли коментарисати ово данас?

[Image: delijebaklje1xxhn6.gif]

Фантастично! Вече за памћење!
Reply
Незапамћено,лудница хаос !!! Буквално две корео,пароле,она бакљада у 66 том минуту,певање ма све до јаја чиста 10 - ка !!! СВАКА ЧАСТ ДЕЛИЈЕ !!! част је бити једне онакве трибине !!! топови усред трибине под ноге , све у жару што боље атмосфере.фалио други гол за тотални делиријум.издвојио бих песму кад тешко је после гола звезде кои је поништен и сјајно довикивање са осталим трибинама. СВИ НА ИНЂИЈУ !!!!!!!!
Reply
Фантастично је било...ово мора да се понавља!!! Wink
У сезону нову креће група верних Делија!
Reply
Несећам се кад је била оволика гужва на улазу, север крцат.
Последњих 10-15 мин. за заборав, ни сам незнам колико пута сам чуо двоглас, па чак и да пола трибине пева једну а пола другу песму, све ми је некако било на силу сем у пар момената кад је пиротехника дигла масу. Еври го никако неиде на пуном северу, само смо полегали јер нисмо могли ни да се померимо. Певање Просинечком на крају нећу ни да коментаришем.

Ај сад мало на позитивне утиске Smile Бакљада и корео врхунски, доста парола, пар песама смо баш грмели. Али поздрављање гробара у инђији незаборавно, пола запада (тј. југа код њих је то нешто измешано) нам је аплаудирало, а гробари у том тренутку ћуте Smile
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Reply
Мајку ти све лудо!  ;D
Reply
НАВИЈАЊЕ И ВЕЧЕ ЗА ДЕСЕТКУ.ДАНАС НИЈЕ БИЛО ЛОШИХ МОМЕНАТА !!!
званични клип . . .

Reply
Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind..._smederevo
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)