Threads: 38
Пола оће,пола неће,е тако је изгледала утакмица у кули !!! Пола је ушло,а пола је остало напољу. Ја нећу да коментаришем утакмицу и навијање јер сам остао напољу,само ћу рећи да се брдо масе покупило и отишло кући,а брдо је остало напољу до самог краја !!!
Threads: 61
Сви који су платити карту у кули помогли су антипропаганди спрског фудбала и фудбала у србији уопште !!!
Threads: 0
КАКО БРЕ ТО ИГРАТЕ УПРАВА ШТА ЈЕ СА ВАМА ДОСТА ВИШЕ ОВЕ БРУКЕ КОФЕРИ СЕ СМЕШЕ ВАМА......марш бре из Звезде стоко неотесана >
Администрација: Као што видиш пост ти је обрисан, а то не значи да поставиш опет тај исти!!! Пошто видим да ниси био на уткамици онда немој да причаш о томе!
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
Не,Косово Србија само смо покушавали да помогнемо клубу и у овим ванредним околностима.
Не можеш да ме убедиш да си исправан,зато што си остао напољу,
данима се причало да карта овај пут мора да се купи.
Threads: 61
Да ли је боље 300 људи унутра или 1000 напољу? По мом мишљењу нико није требао да уђе, или сви или нико...
Јебига,таква је ситуација,морао си да дођеш спреман да даш сома за карту.
Сад што то изгледа ненормално,Боже мој,Србија је ово.
Звездинсин,добро,то је твоје мишљење,али ја мислим да би много већи одјек у јавности био да се нико није појавио на трибини,а не овако,буквално нико није споменуо да је велик број цигана остало напољу.Једном се безобразлуку мора стати на крај.Сад ће џомба и следећи пут ставити исту цену јер је видео да има људи који ће да плате и да из фсс неће нико реаговати,иако по правилу овако висока цена карата не сме да буде !!! Ево ја до малопре нисам знао да се пред крај изашло због лоповлука и поништеног гола миловановића,малопре сам прочитао на неком сајту.Увек нас је красила слога и мислим да смо овај пут сложно требали сви да останемо ван стадиона !!! СТОП ЛОПОВЛУКУ !!!
Не знам нисам паметан,можда ћу сутра ујутру дати ваљани одговор.
Да, изашло се пар минута пре краја кад је Декију гол из слободњака.