Threads: 8
10-20-2010, 12:56 AM
(This post was last modified: 10-20-2010, 12:58 AM by дај гол.)
и више пута речено годинма,посебно има људи који нису регристровани а читају.Односи се на наше наравно ,сви који су редовни,који желе да навијају да не штеде глас у центар копа да се лудује,коп је покретач свега.а не раштркани да будемо и после на крив неко.један старији тескст није о дербију али и те како може да послужи шта и како.Такође раније да се дође.
Threads: 61
(10-19-2010, 11:50 PM)николаБГ link Wrote: Треба му се усрати у живот!
За пример сваком коме би то можда пало напамет. Да се усере да добија голове са пола терена. Немој да некоме падне напамет да не дође на утакмицу, да не навија 90+ минута, ваљда сте препознали тренутак колико је битан. Стока се усрала, сад је треба газити!
Threads: 0
Ја данас био до Маракане, и када сам се враћао, прилази чича од 70 и кусур година и пита ме ''јесу ли ова говеда почела да продају карте или хоће да ми униште и оно мало страсти у овом мом старом животу'' ;D значи нисам смео да му кажем, да постоји могућност да се игра без публике, сузе су ми кренуле на очи јбт...
Без обзира како се буду одвијали ствари на терену, без обзира на резултат, ми морамо да навијамо целу утакмицу. Не сме нам се поновити последњи дерби. Да покажемо свима како се навија и ко су најбољи навијачи.
И наравно дочекати Јуду са песмом....
10-20-2010, 10:06 AM
(This post was last modified: 10-20-2010, 10:21 AM by фкцз.)
на терену играчи да демолирају јајаре... на трибинама делије да понизе мишеве... то је то
Најбоље да оставиш 200 порука у овој теми..
АДМИНИСТРАЦИЈА!
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
било би лепо и да неко направи најаву... ја сам скоро направио клип

а сва ова тензија ових дана око дербија долази из медија... због октобарских догађања... мислим да су неке ствари пренаглашене... али какви смо навијачи још једном ћемо показати 23. идемооооо !
img244.imageshack.us/img244/4046/xbgyx2.gif
Threads: 1
Идеме..............курци за црно-бели пички.
само Звезда-але.........
ядите говна па ние сме шампиони...........
пуне трибине с луди навиячи............
але але..............
kosovo e srpsko i srpsko trebe da ostane.
jiveli hristiani.
Мислим да је време да ЦЗБГ крене у офанзиву како би добили још једно фрактурино ремек дело, посвећено долазећем дербију!
Threads: 8
10-20-2010, 10:09 PM
(This post was last modified: 10-20-2010, 10:32 PM by дај гол.)
Видим да није пракса да се понавља и пише којешта,али желим и стало ми је да опет напоменем.Дешава се да смо генерали после битке сви,па тако често после утакмице,читаш уписе,ја сам певао..али сви око мене ћуте...а на питање где си био,па био сам до истока.Е па неће да може!!!Сви који тако пишете овде,као ајде да им ово или оно...лепо дођите раније а ако се издајете за ултрасе онда певајте сво време,певате клубу а не оном ко води навијање.И сви дођите у центрана два сектора.Немој по страни да стојите и ваш глас да се губи у мору оних који пљују гуму,жвижде управи и слично.ЊИма треба време да схвате,али само на овај начин када је коп покретач свега,то ће до њих допрети најбоље,не флајери,не претње не омаловажавање а поготово нам ништа не значи паметовање у недељу ујутру.Према томе ....то је то.
Пазите:Зашто епицентар лудила?ајде сви по каменчић мали у руке и баците у бару(воду),и шта видите?е то нам треба
Сви на маракану у што већем броју !
занима ме хоће ли бити карата на благајнама пре утакмице ?
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!