Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Металац и после КОНЦЕРТ!!!
(10-02-2010, 06:35 PM)попино прасе link Wrote: [quote author=Гале Делија link=topic=3881.msg84417#msg84417 date=1286042010]
Према томе све Делије од Суботице до Новог Сада ,треба да крену раније ка Бг-у најбоље оним возом у 13:15 !!
Ако мислиш из Суботице у 13:15, мора то раније. Тај воз по 5,6 сати може без проблема да путује до Београда.
[/quote]

У праву си ! У 13:15 он креће из Новог Сада,из Суботице креће 10:21 !!!
Reply
Имам неке инфо о томе да браћа из НС и остали који иду преко НС треба да се припазе и не знам дал да то напишем јавно овде....и онда дођем овде и читам детаље о њиховом реду вожње...исти дан се игра утакмица у НС и доста гробља је вечерас још отишло да акција а ви им дајете све на тацни...
All Conductors Are Bastards
Reply
Браћа из новог сада држе град под контролом,град је излепљен плакатима за концерт,на велико чудо нико није кидао,тако да !!!  СВИ НА МАРАКАНУ !!!
Reply
Данас нек нам Бог помогне око Психољуба Smile шалу на страну!

Причали смо да је време за једну голеаду наших играча, ајде да им данас помогнемо да то и остваре, да их натерамо да напуне боранију и свима ће да сване, како њима на самопоуздању, тако и нама на поверењу у њихове способности! Да грмимо 120 минута, да грмимо пола сата пре утакмице, још на загревању да се усеру! Да коначно и у првих десет минута славимо гол! Свима ће бити лакше. Веома је битно да ми из Београда уђемо и 45 минута пре, јер нама није проблем да дођемо, не зависимо од гужве на ибарској, на панчевцу, на смедеревском путу!

АЈМО ДЕЛИЈЕ!
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
БРАВО ДЕЛИЈЕ!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Да се човек најежи како је ово моћно испало. Трибина нам је у тотално некој другој димензији......
Reply
(10-04-2010, 02:39 AM)CEBEP link Wrote: Да се човек најежи како је ово моћно испало. Трибина нам је у тотално некој другој димензији......
А одл скул бакљада?  8)
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
Ко није био може само дубоко да се каје! Ово је нешто што се памти цео живот!
У сезону нову креће група верних Делија!
Reply
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: