Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СВИ НА КАРАБУРМУ!
[Image: invazija.jpg]

Идемо Делије, да напунимо стадион на Карабурми!
Reply
Слике...
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...20borca_CZ
Reply
Значи овако: Север попуњен до краја! Део запада навијао заједно са севером целу утакмицу. Навијање одлично, било падова, али се све надокнадило новом песмом и такозваним чучењем. Трибина у том тренутку личила је на ''вулкан'' који је експлодирао. Не знам шта нам би у том тренутку, али одједном сви су дали 200 % свог гласа. Две пароле, једна за Зељу, једна за Космет. Упаљено је неколико бакљи почетком другог полувремена. Пред крај утакмице, скандирање Милану Вилотићу. Одлично одрађено гостовање, следи јавор на маракани...

Сви на Маракану!
Reply
[Image: 62270_1401749718999_1090001624_30918948_2437835_n.jpg]
Reply
Кизо дај видео  ;D
Jeдна је Србија!
Reply
Сам долазак на утакмицу,маса људи стоји испред.На благајнама севера нема,запад на располагању,са њим се могло ући на обе трибине.Утакмица почиње подршком космету,затим се позива запад да стане скроз уз север и тада почиње та лудница и проширен коп.Ја би рекао да је запад много вуше уживао у песмама и правио много бољу атмосферу,но небитно.Прво полувреме углавном стандрардне песме,а репертоар песама у другом делу много јак.Најпре бакљада,Звезда ми је све,затим оно чучање па лудница уз Кад тешко је,затим Добро знај на фору још једна победа и титула,која је као и мноштво песама кренула од другара са југа ! На крају је пробано чучање са играчима али се њима канда негде журило,па смо набрзака прешли на скандирање Вилотићу.Све у свему,ја сам искрено очекивао малко већи број,али и ово је помак и то видан са проширеним копом.Следећи пут још јаче !!! Следећа  утакмица,СВИ НА МАРАКАНУ !!!
Reply
(09-12-2010, 09:46 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: која је као и мноштво песама кренула од другара са југа !

Мислиш другара са са Запада? Људи на западу су јуче дефинитивно носили трибину и... Кад тешко јееее...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Са делије.нет

Reply
Ако су нам 2 сезоне доброг рада требале да напунимо Север, верујем да ће нам толико, а можда и мало више требати да уградимо људима у свест да морају и остали стадиони и трибине да се пуне. Јер та београдска гостовања су сад баш прави изазов за групу, није проблем пунити стадионе у унутрашњости где су људи жељни Звезде. Ако размаженим звездашима из Београда којима је отићи на Карабурму да гледају неку тамо Борчу ''цимање'' и ''смор''(а таквих има мнооооого и свако од вас их има у окружењу по неколико),  уградимо у свест да долазе, онда смо велики посао урадили. То су исти људи којима је проблем доћи на Маракану кад падне која кап кише или кад је превише хладно или топло, или кад се у исто време на тв-у даје Манчестер-Арсенал . Они леци од јуче су права ствар, био сам на западу ближе средини, и видео сам да људи то баш озбиљно читају, чак и устају са места да би дошли до људи који су делили. Било би одлично и кад би се делили сад на Јавору, у вези предстојећег гостовања на Бановом Брду, где би стварно било срамота не испунити до последњег места ону трибиницу.
Reply
РСФ,на запад сам мислио,лапсус,наопако да смо се угледали на југ са јучерашње утакмице.После погледаног клипа употпунио се утисак,одлично наше издање,нон стоп неки део трибине у трансу.Још онако без везе запажање,на старту ломљење мноштво пецала са барјака са којима смо касније били десетковани.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: