Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СВИ у Инђију!!!
(08-17-2010, 05:40 PM)Darko link Wrote:Да ли су седишта нумерисана  ;D

http://www.goranjesic.net/code/navigate.php?Id=30

Wink ;D
Reply
(08-17-2010, 05:36 PM)Ћиме link Wrote:[quote author=ЦЗБГ link=topic=3857.msg82237#msg82237 date=1282064907]
Ко може да дође до Инђије ових дана, карте за север и југ могу да се купе у Ред кафеу у центру града и у кафићу Културног центра код биоскопа, каrата за наш сектор нема у продаји али то није разлог на не напунимо и остале трибине. Ко не може да се снађе нек' ме цимне на ПП.
Јел то значи да карата неће бити на дан утакмице???
[/quote]
Јебем ли га, не знам стварно, не верујем да ће се све продати, свакако ви дођите, ући ће се...

(08-17-2010, 05:20 PM)KizaLion link Wrote:А нико да напише пошто је улаз на базен  ;D
Мислим да је 200 кинти, ал' треба пробати групно Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Пробај ти групно, ја не !  Big Grin
Reply
Постали нам тесни српски стадиончићи Smile
Reply
(08-17-2010, 05:36 PM)Ћиме link Wrote:[quote author=ЦЗБГ link=topic=3857.msg82237#msg82237 date=1282064907]
Ко може да дође до Инђије ових дана, карте за север и југ могу да се купе у Ред кафеу у центру града и у кафићу Културног центра код биоскопа, каrата за наш сектор нема у продаји али то није разлог на не напунимо и остале трибине. Ко не може да се снађе нек' ме цимне на ПП.
Јел то значи да карата неће бити на дан утакмице???
[/quote]
биће карата и на дан утакмице.. због малог капацитета наше трибине, многи ће отићи на трибину поред.. немојте да вас одбија да купите карту за ту трибину ако нема за ону која нам је додељена.. нек цео стадион буде наш!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Каква је ово превара са картама. Све чине само да дођемо у што мањем броју. Е па треба им ставити до знања, да ће се на свом стадиону осетити као гостујућа екипа! Идемо Делије!!!
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
Не разумем зашто је превара?Јесте да је пуно али кад погледаш да је у кули била 1000 дин. онда је ово мала маца...
Jeдна је Србија!
Reply
Не због цене, него мислим на то да се ништа не зна конкретно, да ли ће бити карата за нас за друге трибине, где ћемо моћи да купимо итд.
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
сасвим довољно информација има.. колико код да нас дође, сви ћемо ући на стадион и доста више са таквим питањима.. карта мало скупља, али на 20 минута од београда.. док неки путују по 2 дана на гостовање, ми брже стигнемо него до центра града..

сви у инђију!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
http://www.crvenazvezdafk.com/karte-za-i...ontent.htm

За нашу трибину има 800 карата, цена карте је 500 динара. Ко не успе да узме карте на Маракани нека узме у Инђији и то је то што се тиче карти, информација је са нашег сајта, тако да би то о картама могли да завршимо.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)