Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Гостовање у Смедереву!

Заједно до победе !
Reply

Quote:Па добро брате слатки јеси ти икада ишао на гостовање ?????!!!!!!!! :o

Бићу искрен нисам био...прошлу сезону сам испратио на Маракани али нисам ишао на гостовања...ове сезоне ћу надокнадити то...

у сваком случају купио сам карте тако да хвала на информацијама ! Smile 

Видимо се у Смедереву!
У сезону нову креће група верних Делија!
Reply
Делије.инвазија,од отварања базена,до затварања стадиона.АЈМО,ОД РОЂЕЊА МОГ !!!
Reply
И тако.С базеном отворили,са стадионом затворили.На базену маса цигана,али сасвим опуштена атмосфера уз вопи.На прилазима стадиону се већ видело да ће бити крцато.Делије,из буквално свих градова србије сјуриле су се на премијерно коло наше бедне лиге.Трибина пуна доста пре почетка меча,бокови набијени,касније се прелазило са истока на југ.Навијање почиње са песмом по зими киши сунцу снегу које до ја ја звучи.Застава пиро на врху трибине пун погодак,уз мноштво углавном спорадично паљених бакљи и димова.С тим пењањем на ограду,атмосфера аргентинска.А што се навијања тиће,по мени је фалио гол да раздрма масу,јер смо на моменте стварно лепо грмели.Издвојио би дуже певане песме још једна победа и титула, и пред крај од рођења мог,але але але ооо  мораш звездо дати гол,и напред звездо тебе волим ја,ти играш на облацима славе.На крају позив Аџићу да се пакује и пали из звезде,и после дужег времена певана песма играчима играте ко пичке ооо !!! ЛЕП БРОЈ ЦИГАНА,СОЛИДНО НАВИЈАЊЕ,БЕДАН ФУДБАЛ.ето за почетак !!!

е,да,оно црево са водом  на трибини као дар са неба !
Reply
Слике

[Image: _thb_delije01.jpg]

[Image: _thb_delije02.jpg]

[Image: _thb_delije03.jpg]

[Image: _thb_delije04.jpg]

[Image: _thb_delije05.jpg]

[Image: _thb_delije06.jpg]

[Image: _thb_delije07.jpg]

[Image: _thb_delije08.jpg]
Reply
Reply
Кажу да је јутро паметније од вечери, е па није, пробудио сам се са истом неверицом од синоћ. Ако ови наши фудбалерчићи наставе са овако течном игром мени ће се завртети у глави од те брзине. Све оно што сам очекавао, не да није испуњено него је отишло у још већи курац него као против Слована. АЛО! Пробудите се, готово, испали смо, играјте тај фудбал за који сте плаћени, иако вам не бих дао ни динара. Вратио сам се са тиковима кући због Јевтићевих и Короманових промашаја, због Тошићевих незаустављивих центаршутева, због нашег страшног капитена.

Леп дан, екстра гостовање, оптимизам на прилазу стадиону, ма још бре у бусу (шлеперу) Wink за Смедерево, зезање и сви ишчекујемо шлаг на торту, победу наше Звезде! Међутим, појављују се џелати који сами себе касапе, а нама навијачима уништавају живце! За све има лека па ће се наћи и за вас. Очекивања су и даље иста, ТИТУЛА! Инђија некст стејшн!

П.С. Читам јутрос у додатку Политике, Свет Спорта, где каже да су навијачи 12. играч, али то није праведно, јер је то једини играч који сме да галами на друге играче. Имамо право, јер осталих 11 забушава и не ради ништа како треба!
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
Бројност никад већа,песма по оној врућини одлична,парола погађа у центар.Многи навијачи очекују и гол па да повећају своје певање ал до гола треба доћи а ми смо ту да играчима помогнемо и треба певати и кад неиде.Ми нисмо бирали играче и тренера и то смо на крају и показали скандирањем аџићу одлази.Стварно је било немогуће јуче певати 90мин јер је температура чинила своје ал многи баш многи су то су то и чинили.Једина замерка су ми црне мајице и то неке из Делије шопа па кад је било ајмо мајице и ЗВЕЗДА ле а трибина црно бела,па зар се стидимо наше ЦРВЕНО беле боје.Ајмо сад пљување  по мени за ово ал морао сам рећи шта ми је засметало.Поз.момцима који су ишли пешке 15ак км.од Бегаљице до Смедерева на +35.
Reply
ЈЕБИТЕ СЕ "ФУДБАЛЕРИ"!?!
Reply
Још пар детаља са утакмице.Пред крај,после једне од милион шански,транс уз још једна победа и титула,дрмање ограде,и цимање оног конопца иза гола и дрмање мреже,маса наложена пар минута када је грмео цео стадион.Е,да,и она мртва музика што је ишла са разгласа,па ми клуб који нема своје песме неможемо да разбуцамо са 3 - 4 комада,ало бре.такође транс са мајица,до јаја,мноштво петарди,неке су завршиле на лошим местима,иако је пар пута скренута пажња да се не баца у терен,но то су толке ситнице које после онакво бројног и доброг издања можда ни не вреди помињати !!! СВИ У ИНЋИЈУ,ЦЕО СТАДИОН ДА БУДЕ ЦРВЕНО БЕО !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: