Threads: 20
Веома лепо и рекао бих потребно, са званичним се одлично допуњује. Ту сам скоро од почетка и пратио сам одрастање.
Киза, и остали сарадници су урадили одличан посао и направили респектабилан сајт. Хвала им на томе.
Threads: 0
(05-10-2010, 08:29 PM)ЦЗБГ link Wrote:Свака част Кизо теби и свим осталима који су учествовали у раду овог сајта током ових 8 година!
Threads: 44
Свака част.Највећа похвала за прелазак на ћирилицу и велику озбиљност.Само тако наставите и да што дуже траје ова једна корисна интернет страница.
Jeдна је Србија!
Threads: 9
Срећан рођендан Кафеу и све похвале момцима који уређују овај сајт, само напред
Threads: 10
Живјели!
Threads: 2
Све честитке оснивачима и свим ДЕЛИЈАМА и ЗВЕЗДАШИМА који користе овај сајт !Надам се да док је ЗВЕЗДЕ биће и овог форума,а сви знамо да ће ЗВЕЗДА ВЕЧНО ЖИВЕТИ !

Зато браћо све вам најбоље желим од срца,да проведемо много лепог времена овде у радости,победама,коментаришући сјајно навијање,још бољу игру на терену,освајање трофеја,осврт на оне који нас копирају,о темама везаним за МАЈКУ НАМ СРБИЈУ,.... !!!! Ово је само почетак нечег великог и значајног за нашу навијачку групу ! Не може нам ни Бил Гејтс више ништа

!!!!
Што се тиче турнира,веома ми је жао што сам прошле године морао да одустанем,јер је турнир у последњем тренутку померен за недељу дана !Надам се да ће ове године све проћи у најбољем реду што се тиче организације и да ћу напокон учествовати у једном оваквом важном и великом фудбалском догађају !Видимо се !
Threads: 15
Ехе, кад се сетим како је све почело одприлике, хехехе...
ЧЕСТИТКЕ КАФЕУ!!!
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Свака част, 8 година уопште није мало. Видимо се на турниру.
Брда далека и лепа
Threads: 8
честитам 8.година постојања.
Да вам и ја честитам!

Све најбоље момци и да наставите са одличним радом!

;D