Threads: 61
Данас не сме да буде ни један једини јебени инцидент, то сви запамтите. То важи и за карте, за коју трибину имаш карту тамо и дођи јер тако ћемо најбоље помоћи екипи и оставити добар утисак. Ајмо људи, само памет у главу па да славимо на пашњаку сви заједно!
Threads: 1
И надам се да неће правити простор између запада и истока са севером...
Threads: 9
Threads: 17
Threads: 0
Мислим да нисмо ништа посебно ни добро ни лоше навијали. Како кад. То може да суди ко је гледао на тв-у. Али људи да ли верујете да су ставили бубањ на микрофон :o страшно. Играчи јако,јако слабо. Ноге су им биле одсечене.
Мој први пост после дужег времена... и вероватно последњи.
Центар Севера. Публика из позоришта пресељена на трибину. Представа на терену се пажљиво посматра, уз изузетан опрез да се евентуалном причом или, не дај Боже, песмом, ометају глумци. А када глумци нешто лепо изведу, онда се и публика мало огласи. Али изгледа да глумци нису били довољно добри, пошто публика баш и није била расположена да користи руке. Просто да се човек осети као дебил ако скаче и ако одере грло до 15. минута... Ал' добро, дебила је увек било и биће.
Други чин... овај, полувреме. Рекох себи - 'ајде да видим како је расположена публика ближе Западу. Можда су они мало некултурнији, па им се понекад деси да пусте глас и да отпевају коју песму. Кад оно - нека скроз фина и културна публика, ни гласа не пушта... Наравно, осим кад треба да се критикује неки од глумаца.
А приметио сам да публика има и неке посебне људе, који из неког разлога седе скроз напред, на шипци. Прво ми није било јасно о чему се ради, али онда сам схватио - сели су ту да би могли боље да виде представу. Неће ваљда да се гурају са обичним смртницима. Лепо људи седну на шипку, окрену дупе публици и могу на миру да гледају шта се дешава на терену. Паметно, скидам капу. И баш их је било доста на западном делу трибине, скоро више него глумаца. Безобразлук, наређали се на шипку и заклањају поглед осталима из публике, нико не може да гледа представу.
Јаооо, а како је тек било занимљиво када је по трибинама почела да се одиграва представа! Па то је морало да се одгледа од почетка то краја, надам се да нико од вас није чак ни случајно пропустио ни секунд те мини-представе!
Е, а морам да кажем и да су преко пута нас били неки хулигани. Деру се бре као ненормални, ништа од њих не можеш да чујеш... Чак ни ове што покушавају да нешто отпевају на нашој трибини. Страшно!
На крају излазим из позоришта, и на удаљености од око километар и даље чујем те кретене како се деру. Помислих - добро, мајку му, можда то тако треба... можда и јесте фора да то што публика пева чује цео Београд... Ал' изгледа да ће овом нашем делу публике требати још много времена да почне тако да се понаша. Ми смо ипак фин народ и нећемо да ометамо глумце док играју.
На крају морам признати да ни ја нисам баш толико културан и да се осећам скроз непријатно и глупо што сам уопште покушавао да певам и да натерам људе око себе да то раде. Као знак да сам у потпуности схватио своју грешку, обећавам да вам више нећу сметати и да ме након 3 године таквог некултурног понашања више сигурно нећете видети у централном делу трибине... Тачније, нећете ме уопште видети на северној трибини. Нећу да вам сметам док гледате представу.
Поздрав, друштво. До следећег дербија (или европске утакмице) набавите и понесите оне мини-двогледе да боље видите шта се дешава.
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Threads: 1
(05-08-2010, 07:29 PM)САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ link Wrote: Мислим да нисмо ништа посебно ни добро ни лоше навијали. Како кад. То може да суди ко је гледао на тв-у. Али људи да ли верујете да су ставили бубањ на микрофон :o страшно. Играчи јако,јако слабо. Ноге су им биле одсечене. 
Ја не памтим наше лошије издање на лавору... Све осим шеталице на почетку било је за заборав. У више гласова, пола људи без воље за навијањем, пиротехника која се пали када год некоме падне на памет, потенцирање појединих песама које не могу просто да прођу на оваквој утакмици... Једноставно, вратио сам се разочаран и колико сам видео и сви остали око мене.
Да не буде да само критикујем, нека се одлучи, све се пали у једном тренутку јер је тако много сигурније, а оно бакља, две, димњак, два... Нема никаквог ефекта. Што се песама тиче, људи морају да науче да прате бубањ, јер само у тој ситуацији избегавамо више гласова. Нарочито на почетку утакмице нисмо могли да се усагласимо. Све знам, да је онај стадион тежак за навијање али рецимо било је скоро 7-8 пута да се једна песма певала горе изнад улаза и на тој страни а друга са ограде и да притом, рецимо, средина не проваљује да део запада и Север до запада пева нешто потпуно друго. ???
Да ли смо се потрошили на купу, шта се десило, али ово као да је била нека друга трибине од оне од пре три дана... :-\
Threads: 84
Искрен ћу да будем, навијање испод нашег просека. И даље не могу да верујем да људи уопше, али уопште не навијају! Јеботе, окрећем се да видим шта ко ради оно од целог севера свега њих 30-так посто диже руке, остали мирно стоје и гледају утакмицу! Па је л' су нормални?! Можда и јесте био разлог резултат, али и пре тога се исто дешавало. Буквално сваки 5 човек је навијао на трибини! Шеталица са почетка одлична! Била је раширена скоро преко целе трибине. Понављање са итоком и западом веома добро. Али опет кажем, навијање по мени испод просека!
Threads: 61
Ови на терену су били лоши, а ми још гори....
Играчи су играли,тј.нису играли,да не псујем,ал већина зна шта хоћу да казем,страшно..игра катастрофа,два паса не могу да повезу,а навијање,по мени никад горе..само знам Звезда у срцу !!!!
ЗВЕЗДА ЈЕ ЗИВОТ,СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ...
|