Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Финале Купа Србије!!!
Са званичног сајта:

ФК Црвена звезда обавештава све своје навијаче да је у понедељак 3. маја у преподневним сатима распродат сав контигент улазница за северну трибину за предстојеће финале Купа.
Финална утакмица Лав купа Србије игра се између Војводине и Црвена звезда у среду 5. маја у 20,30.

Уједно, ФК Црвена звезда позива све своје навијаче да наставе да купују улазнице за источну и западну трибину, јер је нашем клубу потребна велика подршка.
С обзиром да је Црвена звезда под казном и да утакмице као домаћин игра без присуства публике, финале Купа је идеална прилика да покажете како се воли и бодри највећи клуб југоисточне Европе.

Сви у Хумску, 5. мај, 20,30... Време је за трофеј!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Север је нестао,следећи су исток и запад.Кад и то нестане онда се може рећи да смо испунили циљ.Идемо делије,СРЕДА,ПУН ЈНА ова песма да грми !!!   говна гробарска !!!
Reply
Мрзим фудбалски савез Србије. Гробарске пичке !!!!!!!!!!
Све ове свињарије смрде на километар
http://www.mondo.rs/s168564/KUP-_Na_stad...ovima.html
Reply
Јел ће моћи да се уђе ако имам 16 или 17 а немам личну  ???  ???  ???
мислим стварно су смешни ...то значи да 50% људи неће моћи да уђе ...
ФСС СРАМОТА !
Reply
Како протумачити ову вест него као провокацију....срамота је шта ради ФСС.Прво ова глупост са личним подацима приликом куповине карата,затим забрана качења застава,читав низ небулоза изнетих у саопштењу,забрана уношења столова, успињања на ограду , трансапаренти мањи од 2м морају да буду од незапаљљивог материјала (??)
Космет-Српска земља
Reply
Не обазирите се на те њихове приче, ако имаш карту и ако се нормално понашаш ући ћеш. Врло је важно да све прође без и једног јединог инцидента!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(05-03-2010, 03:58 PM)Delije_Chubura link Wrote:Јел ће моћи да се уђе ако имам 16 или 17 а немам личну  ???  ???  ???
мислим стварно су смешни ...то значи да 50% људи неће моћи да уђе ...
ФСС СРАМОТА !

О томе ја причам све време,шта сад треба кеву под руку па да ме спроведе до трибине ??? Ал битно да су чекали да се распродају све карте ба да тек онда ово објаве!

(05-03-2010, 04:00 PM)одсутан link Wrote:Како протумачити ову вест него као провокацију....срамота је шта ради ФСС.Прво ова глупост са личним подацима приликом куповине карата,затим забрана качења застава,читав низ небулоза изнетих у саопштењу,забрана уношења столова, успињања на ограду , трансапаренти мањи од 2м морају да буду од незапаљљивог материјала (??)

Дал ћемо смети да прднемо на стадиону?И то је запаљиво....
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Reply
Како пише Кизи у потпису: ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ. Само ви доћите. Нису толики ретарди да не пуштају унутра. Ако имаш карту имаш и улаз. И опет, као пре сваке утакмице доћи доста раније, сат времена и више, да се не би правила гужва на улазима и да би на време ушли унутра!
Reply
Да се подсетимо мало како је било 2007 године
Reply
(05-03-2010, 01:17 PM)Мобилисан link Wrote:... јер редовно кад интервентна прође поред мене у крају, легитимишу ме

И тебе а  ;D ја реко то само мене непогрешиво нагазе. Да се замаскирам у групу од 100 Румуна, опет би ме уболи!

(05-03-2010, 01:17 PM)Мобилисан link Wrote:тако да момци, који имају сличан проблем, нек набаце осмех на лице

Мооже, нек ми помилују јаја ... ја се само тад онако пристојно насмејем! Рибе ми моје  Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)