Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена звезда - Чукарички, недеља, 6 сати
Бубњеви у средини пун погодак јер их већи део трибине јасно чује и лакше се прати ритам. Не схватам зашто се људима не скрене пажња да шетају рибе по кеју а не по трибини. Око мене неке клинке од плафон 13 година, то много неозбиљно изгледа!
Reply
Убачено још слика у галерију:

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind..._cukaricki

[Image: delije07.jpg]
Reply
ТИТУЛА СЕ ОСЕЋА У ВАЗДУХУ!!!
Reply
(04-11-2011, 07:16 PM)luconi link Wrote: ТИТУЛА СЕ ОСЕЋА У ВАЗДУХУ!!!

а ја бих на ово додао: КАО И ЛОПОВЛУК!!!
Reply
(04-11-2011, 07:16 PM)luconi link Wrote: ТИТУЛА СЕ ОСЕЋА У ВАЗДУХУ!!!

Полако људи имамо ми још доста да се боримо за титулу, поред дербија играмо са офк-а, радом, војводином. Стока тешко да ће да киксне негде, тако да нам требају све победе. Немојте да се напалимо и после изгоримо у жељи, полако идемо корак по корак.
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Reply
(04-11-2011, 08:35 PM)CEBEP link Wrote: [quote author=luconi link=topic=3974.msg90223#msg90223 date=1302549364]
ТИТУЛА СЕ ОСЕЋА У ВАЗДУХУ!!!

а ја бих на ово додао: КАО И ЛОПОВЛУК!!!
[/quote]

Reply
Ајд' да спустимо тензију у сваком погледу... Титула?! Има и ми и фудбалери да пролијемо још много зноја, да истрошимо гласних жица, одеремо дланова, превалимо километре на гостовањима, има бре још 9 кола до краја... Суђење?! Па ми ако будемо на трибинама давали 100% подршку, онако како умемо у најбољим издањима, а фудбалери ношени хуком са трибина буду играли боље од осталих, као што то и раде у последње време, па нема тог судије и савеза који могу да нас покраду, а да то не буде очигледно и да не доведе до тоталног хаоса!!! Дакле, ми смо господари своје судбине, нико други...

Такође, што се тиче нашег издања против Чуке, (пр)оцена да смо били млаки и испод просечни, по мени не стоји уз ову утакмицу... Наравно, далеко од тога да је ово било врхунско издање, али очигледно смо се навикли да све буде на највишем могућем нивоу, па нам свако искакање из колосека прави проблем... Утакмица са последњим тимом на табели, доста добро попуњен Север, певање свих 90 минута (ретко која трибина на свету има тако нешто) , једна од највећих бакљада у последњих пар година, па тешко да је ово за давање негативних коментара... При том, многи који су у копу,она два средишња сектора, често и кад се да лоша оцена навијања, питају о чему ми причамо, јер они и сви око њих су се наскакали и напевали, и нису ни провалили да можда 10-ак метара од њих већ стоји групица или групетина људи која не пева и не доживљава Север као и они...

У сваком случају, чека нас гстовање у Крагујевцу... Морамо да напунимо стадион, на коме нас је и прошлог пролећа било доста, али смо доживели почетак пада у резултатима и губитак титуле... Овог пута морамо сви заједно да допринесемо освајању 3 бода и да утабамо стазу која води ка трофеју! Сву енергију усмерите на довођење људи у КГ, као и на скупљање новца...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
9 кола до краја,степеник по степеник
Reply
[Image: zvezda-cuka-004.jpg]

[Image: nnegovanovic-zvezda-cuka.jpg]

Три зума 8)
[Image: nnegovanovic-zvezda-cuka.jpg]

[Image: zvezda-cuka-015.jpg]

[Image: zvezda-cuka-005.jpg]
Reply
Ове слике са зумом су одличне само јеб'о их овај copyright!  >Sad
и кад' је радост и када је бол...