04-14-2010, 01:56 PM
Немој случајно да некога временске прилике данас поколебају да не дође на стадион!!! По зими, киши, Сунцу, снегу или кошави...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Црвена звезда-ОФК Београд, среда, 19:30
|
04-14-2010, 01:56 PM
Немој случајно да некога временске прилике данас поколебају да не дође на стадион!!! По зими, киши, Сунцу, снегу или кошави...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
04-14-2010, 08:45 PM
(04-14-2010, 01:56 PM)Red Star Forever link Wrote: Немој случајно да некога временске прилике данас поколебају да не дође на стадион!! Њих 4000 је размишљало тако... Вечерас на Северу нешто више од 6000 људи. Већина у копу. Кореографија изостала, а драго ми је, јер ови телефонисти осташе без материјала. Баријаци и бубњеви присутни, баш како треба. Песма се доста добро чула, може и боље. Киша мало јесте зезала, али ми смо навикли на то. Погодак Лекића када је већ већина размишљала о пеналима. Финале нам се отворило... чекамо сланинаре ;D
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
04-14-2010, 09:12 PM
Кафе Веб Тим је због немилог догађаја одлучио да закључа тему до даљњег. Можда ће бити касније слика и видеа, али не могу да обећам.
![]() ![]()
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Поставили смо пар слика.. нешто уметничких слика биће убрзо..
![]() ![]() ![]()
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
04-15-2010, 07:38 AM
Битно је да се момак извуче. А остало, морамо сачекати званично саопштење и став групе. Свако од нас има свој став о овоме, али у оваквим ситуацијама потребно је да то држимо за себе и да не паметујемо, већ да сачекамо оно што ће главни људи на трибини рећи и да кажу шта нам је чинити надаље. Искрено се надам да ће момак што пре успети да се опорави, а то му и желим.
Искључите ТВ, укључите мозак
04-15-2010, 08:02 AM
Quote:Оперисан рањени Звездин навијач Најбоља вест овог јутра.
04-15-2010, 08:37 AM
04-15-2010, 08:44 AM
Заиста је невероватно шта се све издешава за годину-две на нашој трибини, и каква искушења нам доноси време. Од мафијаша у управи и клуба на ивици катанца, па борба са њима, па Урош, па разни инсајдери и удари државе, па мобилизација, и таман кад је све дошло на своје, и кад је било толико добро, да нам је деловало нестварно, деси се ово од синоћ. До сада смо из сваког проблема излазили јачи, па се тако надам да ћемо и из овога.
04-15-2010, 09:05 AM
Знам да је сада сасвим безвезе о томе причати али ја једноставно морам. Мени је све до тог кобног момента било јако добро, певало се спонтано, палило се спонтано, све је некако имало другу димензију, све је некако било другачије од оног на шта смо навикли. И стварно сам био убеђен да ћемо кроз пар утакмица бити на високом нивоу и без разгласа, али...
Десило се оно што нико није могао ни да сања, десило се нешто чије последице ћемо итекако осетити, десила се невиђена људска глупост. Цитираћу једног млађег навијача, иначе члана нашег форума:" Кад се запитате има ли Бога,боље се запитајте има ли Људи! " Север је прошао многа срања, Север ће проћи и ово, морамо сви да се погледамо у очи и да видимо шта и како даље. Тренутни најважнија ствар је да је дечко боље и молимо се Богу да ће се потпуно опоравити. |
« Next Oldest | Next Newest »
|