04-09-2010, 12:25 AM
Ајмо бре цигани!! Морате то да осећате,ту еуфорију!! Еј бре игра ЗВЕЗДА!!
![[Image: nemapredajeforum.jpg]](http://img704.imageshack.us/img704/2336/nemapredajeforum.jpg)
Црвена Звезда-Млади радник
|
04-09-2010, 08:10 AM
Ово је доказ да када је јако тешко време дошло,када је криза,када се нема пара ми смо се заинатили издвојили колико ко може помогли звезди,дошли да бодримо свој клуб,вратили смо публику на стадион а полако и фудбалу дајемо некадашњи шмек.Остало је још 5 мечева на нашем највећем стадиону до краја сезоне,хајде да покушамо да се активирамо и да изнесемо на највећи могући начин.Ево и акција "Моја прва утакмица" је олично прорадила.
Спискови деце за утакмице са Младим радником, ОФК Београдом (Куп Србије), Јавором, Чукаричким и БСК-ом, које се до краја сезоне играју на Маракани, су попуњени за буквално 24 часа. Још ко` дете ја сам био ту...
Jeдна је Србија!
04-09-2010, 08:34 AM
Браћо још само један дан и игра наша Звезда, није битно ни са ким,ни како, битно је само да ми будемо тамо, будемо бројни и по ко зна који пут однесемо победу... Растемо из утакмице у утакмицу, свако од нас живи за пун стадион, да цео стадион скаче као на Северу... Живимо за дан када ћемо људима да покажемо шта уствари многима од нас значи трибина... Зато је свака утакмица битна, свака особа, сутра на Маракани све то мора да се осети, Север мора да буде пун, а када људи то виде полако ће се враћати на Исток и Запад и пунити стадион... Сада смо кренули и нема стајања, нема окретања, има само напред, напред у оно што сваки од нас жели
04-10-2010, 09:18 PM
кореографија врхунска ал по мени најјачи утисак вечери су деца са косова
04-10-2010, 10:28 PM
..шта рећи,корео *ебање маме....плакао кад су клинци пролазили....
04-10-2010, 11:20 PM
Лепо вече на мари вечерас.можда се очекивала малко већа бројност али и овако пристојан број људи.Кореографија на месту,спорадична и права бакљада после првог гола,барјаци,певано урошу,космету у више наврата поготово са оним клинцима са косова.Најачи моменти су били испод сеталице за време кореографије,готово мркл мрак лудница,и моменти гурања уз оћемо голлл,стварно,лепо одрађена текма како нас на трибинама тако и играча доле.Следећи је офк !!!
04-10-2010, 11:22 PM
када видим ове кореографије контам да би то требало да се одради за дерби или неку тако већу утакмицу пошто су прејаке,мислим немој погрешно да сватите није битно са ким игра Звезда свака је утакмица од великог значаја,али кад се игра дерби очекује се увијек нешто спектакуларно и нека много добра кореографија,али увијек вјерујем да може боље од овога јер стварно људи што осмишљају кореографије већ дуже вријеме воде веома добар посао све за похвалу,али треба нешто оствити и за касније,знам исто да није моје да мислим о томе али стварно ове сезоне смо избацили много добрих кореографија па се некад запитам шта је следеће,дали има боље од овога!!!
04-11-2010, 12:14 AM
Молим вас људи немојте више да користите тај глупи израз "добро одрађена текма " . Па ми не радимо за паре да би било шта одрађивали и отаљавали, ми смо ту због љубави према Звезди, и с тим у вези требало би да јој певамо из срца а не да било шта "одрађујемо". Кореографија сјајна, навијање слабо, бројност пристојна, по мојој некој слободној процени на Северу је било између 8 и 9 000 људи , али исток и запад и даље заказују по питању посете
|
« Next Oldest | Next Newest »
|