Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Крагујевац-ИНВАЗИЈААА!!!
наравно да ће бити, само би требало Београд да купи на Маракани, како би остало унутрашњости карата на самом стадиону.
Reply
Да ли неко у клубу води рачуна о нама навијачима,наравно да воде и све похвале потпаролу и комесару за безбедност фк.Карте су требале да почну да се продају данас од 10 на нашој благајни а у 10:30 потпарол клуба Марко Н.је дошао испред благајне и извинуо се у име клуба што касне са продајом и да је разлог што су из Милановца касно пошле карте.У 11:30 долази човек и представња се као комесар за безбедност ФК.ЦЗ.и извињава се што нису још почели са продајом, у 12:15 долази поновово потпарол М.Н. доноси сокове,киселу воду и чаше и поново се човек ичвињава и каже да су из фк.Металца криви за неспоразум.У12:25 почиње продаја...све похвале нашем клубу за овакав гест.Инвазија на Крагујевац може да почне.
Reply
У праву си Мачак ...

Мени су чак она два кера пожелела добар дан  ;D и још каже ... срећан пут омладинац ... подмлади ме човек у секунди  Big Grin
Reply
Коалиција цигани полиција  Big Grin
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
А ево и позивна нашег клуба:

Звездаши,

Наша Звезда наставља свој победоносни поход који смо почели прошлог лета!

Следећа препрека нам је одлична екипа ФК Металац са којом играмо у суботу, 20. марта у Крагујевцу. Радујемо се одласку у Крагујевац и сусрету са младим и одлично организованим дебитантским клубом у нашој најјачој лиги. Управо због градова као што су Крагујевац и Горњи Милановац и клубова као што је Металац боримо се за опстанак и јачање српске фудбалске лиге. Учинићемо све да суботњи меч буде празник српског фудбала и диван догађај за нашу Шумадију и Крагујевац.

Црвена звезда је данас међу најуспешнијим клубима Европе а просечно нас гледа шест пута више гледалаца него остале клубове у нашој лиги. Наш клуб враћа публику на стадионе и највише доприноси развоју српског клупског фудбала. Поносни смо на све што смо постигли и имамо обавезу да наставимо на исти начин.

Црвена звезда не би данас била поново моћна и снажна да нема јединства управе, играча, навијача и подршке стручне спортске јавности. То заједништво и поверење је кључ нашег успеха. Заједно смо непобедиви и моћни и нико нас неће зауставити!

Позивамо све наше навијаче да буду са својом Звездом у суботу у Крагујевцу. Ово је прво гостовање ван Београда овог пролећа и једна од најважнијих утакмица коју играмо. Зато сви у нашу Шумадију! Чека нас право пролећно време и Крагујевац који воли Звезду. Окупимо се са свих страна – из Београда, Војводине, са југа, запада и истока Србије, са Косова и Метохије, из Црне Горе, Републике Српске и Македоније! Нека Крагујевац буде црвено – бео, испунимо стадион до последњег места и покажимо свима колико нас има. Нека грми са свих страна, нека се наше песме чују до неба, будимо једно са нашим играчима и носимо их до нове победе!

Звезда је живот, остало су ситнице!

Фудбалски клуб
„Црвена звезда“
Да ли може неко да ми да информацију колико је аутобуска карта од БГа до КГ?
Reply
(03-18-2010, 02:46 PM)Лаки link Wrote: Да ли може неко да ми да информацију колико је аутобуска карта од БГа до КГ?

око 800динара, мада нисам сигуран 100%.
Reply
Карта до КГ је око 6оо дин,и то повратна.
СРЦЕ СВОЈЕ И ЦЕЛОГ СЕБЕ ЗВЕЗДИ ДАЈЕМ ЈА
Reply
Карта је 1000 ако се иде басом, повратна...
Е сад ја бих сад хтела да питам, идем на сваку текму, ал' сад немам пара за КГ, ел има неко ко иде групно, па да се привалим ја са две ортакиње.... А типа ишла би, не желим да пропустим то гостовање...  Smile
Хвала унапред  Tongue
све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
не буде ли звезде тада неће бити ни нас...
кад шавија завија цео север навија...Smile
Reply
А да останш кући и са ортакињама одгледаш неку шпанску серију или неку емисију о кувању?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)