Threads: 61
(03-12-2010, 11:35 AM)Ujka Vanja link Wrote:због великог интересовања навијача препорука је да се дође бар сат времена раније да не би било гужве на благајнама и при уласку на стадион. Врло је важно доћи раније и ући раније на трибину. Надам се да не треба напомињати да треба да се слушају упуства са шипке везана за корео, ваљда смо прележали те дечје болести бацања папирића и ролни пре времена...
СВИ НА СТАДИОН!!!
Threads: 6
(03-12-2010, 11:50 AM)ЦЗБГ link Wrote:Надам се да не треба напомињати да треба да се слушају упуства са шипке везана за корео, ваљда смо прележали те дечје болести бацања папирића и ролни пре времена...
СВИ НА СТАДИОН!!!
Нисмо. Тражили смо мобилизацију, добили смо је. Сада су потребна упуства са шипке и стрпљење више него икад. Срећом организација нам је више него добра, тако да се надам да ће веома брзо доћи све на своје место.
Видимо се на Северу!
Threads: 0
Виноградар, ниси ми јасан :o па лепо се каже са шипке НЕ и то, не једном већ, десет пута. Није то Мобилизација и део ње, пре бих рекао да је то не поштовање људи који од ујутру распоређују кореографију по трибини и безобразлук. Ја разумем да се не пева, да се не скаче, то је део Мобилизације, али индијанисање није. Ако 99% људи ради једно, а 1% онако како му се хоће, то није Мобилизације већ, поновићу, индијанисање и таквим људима није место на Северу, или слушај шта ти се каже или иди на исток или запад. Не скрећимо са теме, сутра мора да се тресе цео Београд од нас!!!
Искључите ТВ, укључите мозак
Threads: 5
Ајмо бре цигани!! Јел вас пролази језа,кад се сетите пуног севера? Мене..да! Ајмо да сутрашња текма буде за памћење,ајмо да се тресе стадион,ајмо бре да се чујемо до Карабурме,Новог Београда,Железника...Снага Црвене звезде је у нама! Ајмо ми да дамо 200% посто на трибинама,ајмо да живмо сутра за гол,за победу,за титулу!!
Пут којим идемо и ми и клуб је дуг и трновит! Само ако будемо сложни,истрајни напунићемо Маракану! Ова прича која се гура је здрава,постављена на темељима хришћанских вредности, како на трибини тако и у клубу!!!
Цигани сутра игра наша Звезда! Јел треба неком боља позивница!?
Threads: 6
(03-12-2010, 04:05 PM)Мобилисан link Wrote:Виноградар, ниси ми јасан :o па лепо се каже са шипке НЕ и то, не једном већ, десет пута. Није то Мобилизација и део ње, пре бих рекао да је то не поштовање људи који од ујутру распоређују кореографију по трибини и безобразлук. Ја разумем да се не пева, да се не скаче, то је део Мобилизације, али индијанисање није. Ако 99% људи ради једно, а 1% онако како му се хоће, то није Мобилизације већ, поновићу, индијанисање и таквим људима није место на Северу, или слушај шта ти се каже или иди на исток или запад. Не скрећимо са теме, сутра мора да се тресе цео Београд од нас!!!
У праву си наравно... пуно људи не размишља о труду других, нити слуша упутства... таквима није место на северу... али опет има много нових људи који долазе... и направе збрку...
Све у свему, да не скрећемо са теме, чекамо текму, да грми стадион, да се тресе Београд, БРЕ! 
Имали смо леп почетак, 2 победе за загревање, ово сад мора да буде убитачно!
Звезда-Србија-Косово и Метохија!
Threads: 38
(03-12-2010, 09:08 PM)попино прасе link Wrote:Ајмо да сутрашња текма буде за памћење
(03-12-2010, 11:12 PM)Виноградар link Wrote:Све у свему, да не скрећемо са теме, чекамо текму, да грми стадион, да се тресе Београд, БРЕ! 
Једна дигресија која апсолутно нема везе са темом, али мора и на ово једном да се укаже. Позивамо се на Српство, инсистирамо на ћирилици, на правопису, на српским изразима, а 70% људи по нашим форумима користи овај, горе означени, словеначки израз за српску реч утакмица. Поведите мало рачуна о томе!
Threads: 61
Само да вас подсетим, јер врло је важно!
(03-09-2010, 10:02 PM)ЦЗБГ link Wrote:На утакмици у суботу сакупљаће се помоћ за девојчицу једно нашег друга са трибине. Делије, новац је преко потребан, покажимо солидарност, свако нек' одвоји одређену суму, СВИ!!!
http://www.delije-caffe.net/forum/index....pic=3774.0
Ја долатим на текму са ортацима...само каква ће бити кореографија?
ЗВЕЗДА ЈЕ ЗИВОТ,СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ...
(03-13-2010, 01:01 PM)Radowi link Wrote:Ја долатим на текму са ортацима...само каква ће бити кореографија?
Биће тип са фантомком и црвенобелим шалом како цепа чарапу, онако бахато је цепа. То је због тога што играмо против тима из Крушевца, а њихов надимак је као што је познато Чарапани  .
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
|