Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-Јагодина
Изгледа да ће се преностити наша уткакмица на Арени, што нажалост може негативно да се одрази на бројност... Мислим да би био прави потез када би клуб стопирао пренос, уколико је то у његовој моћи, јер ће стадион (а пре свега запад и исток) вероватно бити слабије попуњени.

Иначе, ову полусезону ће прености и Арена (једну утакмицу по колу), а сви клубови ће подједнако поделити 75.000 евра.  :o По мени смешна цифра, и никако ми није јасно како ти да сви клубови добијају исто. Надам се да ће се Звездине утакмице што мање преносити, поготово са Маракане, јер смо такав народ да директан пренос може многе одговорити од доласка на стадион. Ваљда ће се клуб некако ангажовати по овом питању...
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
ајде не лупетај, може пренос у некој мери да утиче на бројност, али циљ мобилизације није пун стадион по баш сваку цену, већ да се постепено повећава број људи који ће долазити због звезде, због тога што је сваки навијач битан за њен опстанак и због одличне атмосфере која влада на стадиону...
Ако ће целокупна мобилизација зависити од тога да ли ће нека кабловска телевизија да на једном од својих канала пусти пренос или не, онда можемо одмах одустати од целе приче.
Још увек се и не зна да ли ће преноса бити, зашто давати повода људима који су неодлучни да остану кући? Ајде сви заједно да се потрудимо па да убедимо људе да им је место на стадиону и да једино тако (за сада) могу да помогну клубу. Остало је још  6 дана, нека свако да свој допринос.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Нигде ја нисам рекао да од преноса зависи успех укупне мобилизације, далеко било, него да би пренос могао да утиче на мању бројност конкретно на овој утакмици!! Такође, хтео сам да нагласим смешну цифру коју ће добити Звезда, а то је нешто више од 4.000 евра... Мислим да би много паментије било када би се радили преноси сваке утакмице на сајту, ко хоће да гледа плати 200 кинти и довиђења... Тако би и клуб имао материјалну корист (и то не малу), а и утакмице би гледали они који заисте воле Звезду, али из неког разлога не могу да присуствују утакмици.

Међутим као што ЦЗБГ каже пре свега би се требало окренути убеђивању људи да дођу!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Једноставно, ко хође да гледа фудбал са трибина, и онај које паметан он ће и доћи, онај ко неће не мора. Не зна колико је боље уживо гледати фудбал него што седи кући испред телевизора. Ко да ће за тих 2 сата нешто да пропусти. И даље треба радити на позивању људи. Још свега 6 дана и почиње ''опсада'' титуле, сваки човек на трибини је више него потребан. Зато плакати, налепнице, поруке... Што више то боље.
Мислим да сви знате колико је битно да нас на ову утакмицу дође у што већем броју.Морамо да ставимо играчима до знања да смо и даље са њима као и да стајања нема !

Ајмо,ајде сви у напад до титуле !
[Image: ziphjjkmc8pp2.png]

Слава је пролазна,Срамота траје довека
(02-21-2010, 06:33 PM)Увек са тобом link Wrote: Не зна колико је боље уживо гледати фудбал него што седи кући испред телевизора.
Ко да је фудбал главна ствар на трибини, ја долазим јер сам се ужелео саме трибине и колико чујем новог изгледа.  Smile То што има или нема преноса нетреба да утиче на посету севера а ту долази велика већина од ових ван београда. Једино би разумео оне који долазе на исток или запад а далеко су од Београда јер губе цео дан и муче се а код куће имају неког посла али неверујем да је пуно таквих.
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Када дођем на текму,најмање што ме у том тренутку интересује је резултат . Наравно,лепо је када Звезда победи и кад освоји 3 бода на табели,али наравно није све у томе. На Северу је првенствено битно да као навијачи грмимо,да бодримо нашу ЗВЕЗДУ а резултат ће самим тим ићи на боље и наравно резултат је одма видан . Наша подршка много значи играчима и то је главни разлог зашто сви ми треба да идемо на Север и да бодримо наш тим. ЗВЕЗДАШИ,МОБИЛИЗАЦИЈА. НЕМА ВЕЛИКЕ ЗВЕЗДЕ БЕЗ ПУНЕ МАРАКАНЕ !
[Image: ziphjjkmc8pp2.png]

Слава је пролазна,Срамота траје довека
9 месеци од почетка мобилизације урађено је много,али и то је само почетак нечег још већег !Мислим да ни сами нисмо свесни ''револуције'' коју чинимо у овој нашој фудбалској Србији ! Мобилисали смо се у најтежем тренутку за наш клуб,показали љубав,оданост и веру у Црвену Звезду и то нам се враћа ! Оно што смо постигли на последњој утакмици јесенас је нешто ка чему треба да тежимо !Сами себи постављамо стандарде,јер смо одавно прерасли све навијачке групе у Србији,али и Балкану,па могу чак рећи и већи део Европе! Али све то нам даје још већи задатак да наставимо у том правцу и да из дана у дан,из утакмице у утакмицу будемо још бољи у сваком погледу !Где је граница? Граница не постоји! Граница је љубав коју осећамо према ЗВЕЗДИ,а она је бесконачна !Ја не волим да причам,е биће нас у суботу 30000 ,напунићемо СЕВЕР,...,али гајим неки логичан оптимизам да ће нас бити најмање онолико  као против Спартака пре два и по месеца,али нема разлога да нас не буде још више! Сви смо се ужелели утакмица,навијања,Маракане пре свега,да стојимо са друговима и радимо оно што највише волимо !ДА певамо,скачемо за ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ,за ДЕЛИЈЕ СЕВЕР !Нисам се родио да будем губитник,зато и навијам за Црвену Звезду! ;D Жељни смо и гладни победа и трофеја и нећемо то да кријемо !!У суботу из свег гласа има да певамо,да грмимо,да носимо играче до победе !И тако редом из кола у коло !
Предлог,молба,савет(како хоћете протумачите) :
1.Дођите раније,барем пола сата,ако може и сат!Заузмите места у копу,епицентру лудила,али будите свесни одговорности која вас очекује !Кад уђете на СЕВЕР ви сте ДЕЛИЈА и представљате групу ДЕЛИЈЕ СЕВЕР !То увек имајте у глави!Од вас се тражи само да НАВИЈАТЕ !Из свег гласа,свих 90 минута,ако треба и 100 !
2.Ако добијете заставицу или барјак,вртите га,а кад не будете могли више,дајте га човеку поред себе !Ако неко не навија,пробај да га мотивишеш!Једном сам овде прочитао 'ДЕРИ МУ СЕ НА УВО' Smile !Или ће ти се придружити или ће схватити да му ту није место и отићи ће!Ако неко снима телефоном,реци му врати телефон у џеп !Немојте да вам је тешко да урадите нешто !Није само вођа тај који треба да води ред о трибини,него сви ми!Прво почнемо од себе,па онда пређемо на друге !
3. Мислим да би било лепо да апелујемо на све да понесу ШАЛОВЕ !Таква идеја се родила овде и пре утакмице са Спартаком па смо као резултат имали предивну шарпату !Још увек је зимско време,идеално за шалове !!!
Идемо Делије,фантастичних 20 година су за нама,треба да будемо поносни на генерације које су учествовале у стварању свега овога до данас,али и да схватимо да смо ми садашњст и будућност СЕВЕРА и ЗВЕЗДЕ !Много борби ,изазова,победа,трофеја нас очекује у наредном периоду,али морамо бити јачи него икад !!!Субота 16 часова СВИ НА  СЕВЕР ЈЕР ЗВЕЗДА ИГРА !!!!!
Улаз на утакмицу је бесплатан, ако је то некоме уопште и битно. Сви на Маракану!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)