9 месеци од почетка мобилизације урађено је много,али и то је само почетак нечег још већег !Мислим да ни сами нисмо свесни ''револуције'' коју чинимо у овој нашој фудбалској Србији ! Мобилисали смо се у најтежем тренутку за наш клуб,показали љубав,оданост и веру у Црвену Звезду и то нам се враћа ! Оно што смо постигли на последњој утакмици јесенас је нешто ка чему треба да тежимо !Сами себи постављамо стандарде,јер смо одавно прерасли све навијачке групе у Србији,али и Балкану,па могу чак рећи и већи део Европе! Али све то нам даје још већи задатак да наставимо у том правцу и да из дана у дан,из утакмице у утакмицу будемо још бољи у сваком погледу !Где је граница? Граница не постоји! Граница је љубав коју осећамо према ЗВЕЗДИ,а она је бесконачна !Ја не волим да причам,е биће нас у суботу 30000 ,напунићемо СЕВЕР,...,али гајим неки логичан оптимизам да ће нас бити најмање онолико као против Спартака пре два и по месеца,али нема разлога да нас не буде још више! Сви смо се ужелели утакмица,навијања,Маракане пре свега,да стојимо са друговима и радимо оно што највише волимо !ДА певамо,скачемо за ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ,за ДЕЛИЈЕ СЕВЕР !Нисам се родио да будем губитник,зато и навијам за Црвену Звезду! ;D Жељни смо и гладни победа и трофеја и нећемо то да кријемо !!У суботу из свег гласа има да певамо,да грмимо,да носимо играче до победе !И тако редом из кола у коло !
Предлог,молба,савет(како хоћете протумачите) :
1.Дођите раније,барем пола сата,ако може и сат!Заузмите места у копу,епицентру лудила,али будите свесни одговорности која вас очекује !Кад уђете на СЕВЕР ви сте ДЕЛИЈА и представљате групу ДЕЛИЈЕ СЕВЕР !То увек имајте у глави!Од вас се тражи само да НАВИЈАТЕ !Из свег гласа,свих 90 минута,ако треба и 100 !
2.Ако добијете заставицу или барјак,вртите га,а кад не будете могли више,дајте га човеку поред себе !Ако неко не навија,пробај да га мотивишеш!Једном сам овде прочитао 'ДЕРИ МУ СЕ НА УВО'

!Или ће ти се придружити или ће схватити да му ту није место и отићи ће!Ако неко снима телефоном,реци му врати телефон у џеп !Немојте да вам је тешко да урадите нешто !Није само вођа тај који треба да води ред о трибини,него сви ми!Прво почнемо од себе,па онда пређемо на друге !
3. Мислим да би било лепо да апелујемо на све да понесу ШАЛОВЕ !Таква идеја се родила овде и пре утакмице са Спартаком па смо као резултат имали предивну шарпату !Још увек је зимско време,идеално за шалове !!!
Идемо Делије,фантастичних 20 година су за нама,треба да будемо поносни на генерације које су учествовале у стварању свега овога до данас,али и да схватимо да смо ми садашњст и будућност СЕВЕРА и ЗВЕЗДЕ !Много борби ,изазова,победа,трофеја нас очекује у наредном периоду,али морамо бити јачи него икад !!!Субота 16 часова СВИ НА СЕВЕР ЈЕР ЗВЕЗДА ИГРА !!!!!