Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сви у Нови Сад!!!
Quote:У Новом Саду - страх од инцидената
25. септембар 2009. | 09:01 | Извор: Спортске.нет, Спорт

Безбедност на највећем могућем нивоу, деловаће се и превентивно и репресивно. Забрањено окупљање навијача у центру града, део карата у продају у Београду. Камере и детаљан претрес, покушај да се смање безбедносни ризици на минимум. Без увредљивих парола.

За утакмицу у Новом Саду влада велико интересовање, али се страхује и од нереда. Меч је високог ризика, полиција је забранила окупљање навијача у центру града на дан меча, због ранијих проблема када су играли „Воша“ и „Звезда“.

Штампани су флајери који ће посетиоцима бити уручени на улазу у стадион. Тиме ће присталице оба тима бити позване на коректно понашање.

Међутим то је превенција, а мере безбедности ће бити на највишем нивоу.

Циљ је да се спрече инциденти, повређивање људи и рушење имовине. Један део карата биће у претпродаји у Београду, како би се избегле гужве. Биће одржан састанак и са представницима навијача, како би се апеловало да дуел протекне без изгреда.

Цео „Карађорђе“ ће бити покривен камерама, а свако ко буде желео да уђе на стадион биће детаљно претресен. Неће бити дозвољено ни уношење пиротехнике и увредљивих парола.

Све ово открио је Радисав Рабреновић генсек Војводине, који на крају додаје да је циљ да се Нови Сад и Војводина покажу као добри домаћини.

Како пумпају атмосферу беспотребно, па ово бре није нормално >Sad
Ако све прође без инцидената,биће то велика победа за нашу групу.
Reply
Мора проћи без инцидената!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
На Маракани има свега 500 карата. :o
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
јел си сигуран? ортак био јутрос и узео карте каже није било гужве али опет то је много мало бре ??? једино ако нису нешто поделили па да има и за сутра  :-\
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Reply
И ја сам данас купио око 13 сати, није било гужве и било је карата.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Ортак који је малопре дошао са маракане ми је дао ту информацију...Е сад да ли је то контигент само за данас не знам.
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Ако је веровати смрдљивим новинама, ми смо наводно добили 1000 карата да продајемо на Маракани, карте које сам ја узео крећу од 000205... Што значи ако иду од 000000 до 001000 да је можда продато данас неких 500 карата и 500 остављено за сутра. Ма немам појма, у сваком случају карте могу да се купе и у Н.Саду, исцимајте некога тамо да вам узме, јер боље је доћи тамо са картом.
Reply
(09-25-2009, 02:52 PM)Игор link Wrote:Ако је веровати смрдљивим новинама, ми смо наводно добили 1000 карата да продајемо на Маракани, карте које сам ја узео крећу од 000205... Што значи ако иду од 000000 до 001000 да је можда продато данас неких 500 карата и 500 остављено за сутра. Ма немам појма, у сваком случају карте могу да се купе и у Н.Саду, исцимајте некога тамо да вам узме, јер боље је доћи тамо са картом.

000380, око 3 узео, ако некоме нешто значи инфо.

Сигуран сам да ће ово бити једно од најбољих и најбројнијих гостовања у НС до сад!
Reply
кара узета око 11 број 00020, ма полако, отићиће све карте... а што се најбољег гостовања до сада тиче то је сигурно! Smile
уз божију помоћ да им показемо колико смо јаки и битни, на фин начин, па нека се запитају око тога, како би било да нема нас.
па нек збрањују... све... фудбал, баскет, рукомет...
Reply
Ајде више немојте да пишете о бројевима карата, стварно је то бесмислено. Уздржите се од беспотребног писања. Ко нема карту, нека је купи, ко не може да стигне, купиће је у НС.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: