Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
смедерево-Звезда!!!
(09-15-2009, 11:15 AM)Red Star Forever link Wrote:А јел мислите да ће случајно да је помере за недељу... И нас и све остале утакмице БГ клубова... Знате шта је у недељу у БГ-у? Мислите о томе! Банда...

>Sad >Sad >Sad
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply
(09-15-2009, 11:15 AM)Red Star Forever link Wrote:А јел мислите да ће случајно да је помере за недељу... И нас и све остале утакмице БГ клубова... Знате шта је у недељу у БГ-у? Мислите о томе! Банда...

Ма брате на све су они спремни само протв српства, вере и целокупног српског народа нешто да ураде као и увек што су радили. Стижемо ми на све стране то никакав проблем није, али ипак сви добро знамо шта нам је ПРИОРИТЕТ. Мобилизација и ништа друго. Сутра ће да измисле параду тих болесника и оваца рецимо ето чисто да би кидали нерве нормалном свету. Не браним ја ту стоку што парадира далеко од тога али знам да ми је Ц.Звезда као и свима нама преча од свих тих болесника. Много смо пута свима ставили до знања ко смо и шта смо и какви су нам ставови!!! МОБИЛИЗАЦИЈА!!!
Кокеза лопове !!!
Reply
ТВ преноса сигурно неће бити...а што се тиче термина...изгледа да све утакмице намештају
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Reply
Јао, јао, јао, шта се ради у овој нашој каубојској лиги то нигде нема. Ево сада читам ови издегенерисани који организују параду су послали допис заједници прволигаша да одложе и радов меч , а заједница прволигаша  им је наравно изашала у сусрет. Да ли се зна сигурно када ми играмо уопште, у суботу или у недељу  :-\
Reply
Стварно је срамота све ово што се догађа.одлагање утакмица због неких ментола који хоће да шетају градом а да при том знају каква их опасност чека је права срамота.Па колко пута се играло на велике празнике а сад због оних кретена одлажу утакмице.

Колко сам схватио Звезда игра у недељу због тв преноса,утакмица од 16 часова и то је све што нас занима.Аутобуса увек има,ко оће може и возом,ајмо делије,да нас уде што више,нерадни дан,најближе гостовање ван Бг-а стварно без неког великог разлога не видим зашто се већина севера не би пребацила у Смедерево. . . !!!
Reply
СВИ У СМЕДЕРЕВО!
НИШТА НАС НЕ СМЕ ИЗНЕНАДИТИ!
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply
(09-19-2009, 12:53 PM)Goldy link Wrote:540 dinara je karta,sada sam se vratio od stanice Lastine
P.s Izvinjavam se zbog cirilice ne radi mi nesto owo za promenu slova

ааааааа колико мрзим ово дупло в.....као што је неко написао треба увек да се користи ћирилица,а не само на форуму!!!!!код тебе се види из авиона да користиш ћерилицу само на форуму....

извините што скрећем са теме,али морао сам.....
До краја ЗВЕЗДИ веран!!!!!!
Reply
Иде се аутобусом број 50 до Устаничке,а затим хватамо бас 302 за Гроцку.Од Гроцке до Смедерева има не више од 20 минута,карта за Ласту је 120 динара,ал промуваћемо нешто,пошто ће нас бити доста... Big Grin
Карта за јужну трибину је 200 динара,мада сам чуо приче да се неће наплаћивати улаз,али у сваком случају довољно је 500 динара за целокупно зезање (свакако много јефтиније од Новог Сада)... Wink

СВИ У СМЕДЕРЕВО!!!
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Reply
(09-19-2009, 02:10 PM)Тони92 link Wrote:Иде се аутобусом број 50 до Устаничке,а затим хватамо бас 302 за Гроцку.Од Гроцке до Смедерева има не више од 20 минута,карта за Ласту је 120 динара,ал промуваћемо нешто,пошто ће нас бити доста... Big Grin
Карта за јужну трибину је 200 динара,мада сам чуо приче да се неће наплаћивати улаз,али у сваком случају довољно је 500 динара за целокупно зезање (свакако много јефтиније од Новог Сада)... Wink

СВИ У СМЕДЕРЕВО!!!
ж
Али ће да те скупље изаће повратна,а и сада је касно,ма шта ме брига,не жалим паре.
Reply
а воз  сунце ти јебем иде само ујутру у пола 8.. >Sad

окупирамо гроцку па правац смедерево.Јел карта за нашу трибину бесплатна или?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)