Threads: 0
навијање ће сигурно бити боље него против динама могу да гарантујем јер сигуран сам да неће долазити они индоси који су ту само када је неки велики меч него ће доћи они који верују да Звезда може даље и који ће навијати са свим срцем.Са нама се може све што се пожели!
Север распродат, Југ на благајни
Карата за северну трибину за утакмицу Црвена звезда – Славија има још мало и зато ће на дан утакмице (четвртак, 27. август) на благајнама Маракане бити продаване карте за јужни сектор највећег српског стадиона. Што значи да ће бити довољно улазница и за оне који долазе из унутрашњости односно Републике Српске и Црне Горе.
Извесно је да првотимце Црвене звезде очекује пуна Маракана на реваншу који ће представљати спектакл у навијачком и фудбалском смислу.
Црвена звезда позива све навијаче да на време купе улазнице за утакмицу са Славијом.
(08-26-2009, 04:49 PM)Ђомла Београд link Wrote:навијање ће сигурно бити боље него против динама могу да гарантујем јер сигуран сам да неће долазити они индоси који су ту само када је неки велики меч него ће доћи они који верују да Звезда може даље и који ће навијати са свим срцем.Са нама се може све што се пожели!
А НАВИЈАЊЕ ПРОТИВ РАДА? НИСИ БИО?
Threads: 61
СВИ НА СТАДИОН!!!
ИДЕМО ДЕЛИЈЕЕЕ!!!
да ли то значи да ће карте за југ важити за север?
Threads: 1
(08-27-2009, 01:30 PM)Pera45 link Wrote:да ли то значи да ће карте за југ важити за север?
па наравно,а са картом за исток улазиш на запад,и обрнуто
Наравно,и у свечану ложу можеш с њом...
ВЕЧЕРАС ОЧЕКУЈЕМ 90 МИНУТА ЛУДИЛА(плус надокнада)!!!
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Фантастичан почетак са падом у другом полувремену и лудилом на крају.
Сјајан почетак утакмице са кореографиом и песмом "пуне трибине лудих навијача"...атмосфера је достигла врхунац код првог и другог гола...највећи утисак на мене оставило је певање са западном, источном, и јужном трибином када се орио цео стадион..."Како се ми тек чујемо, кад се југ овако чује?!?!" :o ....и наравно крај утакмице уз песму "добро знај да УВЕК ту сам ја", која је исказала све што сам у том тренутку осећао....
Threads: 19
08-27-2009, 10:27 PM
(This post was last modified: 08-27-2009, 10:29 PM by дрвосеча.)
Црвена Звезда - Славија Праг 2:1
4. коло Купа УЕФА 2009/10
Маракана: 38.000 људи
Мршава победа која нам ништа не доноси.. а почело је као у бајци: Прво један гол из пенала (који је прехтодно поништен, па поново изведен), затим други, нисам га видео јер је цео Север био леђима окренут на "на на на на нааааа".. Тако смо на полувремену сањали нове голове у мрежи Чеха, и пробој на европској сцен..
Но, фудбал режира неке друге романе, где ће ова генерација Звездиних фудбалера сачекати неко друго време, дај Боже већ наредно лето.
Дешавања на трибинама пропилично у сенци стања на терену. Мада, ма прво изненадило и посећеност Маракане с обзиром на очајан резултат који смо донели из Прага. Скоро 40.000 гледалаца је било вечерас на утакмици. Југ врло слабо попуњен, Запад и Исток пристојни.. а на Северу игла није могла да падне.. јер поред свих места која су била заузета, и степенице на оваквим утакмицама су биле пуне... што значи да је на Северу било и 15.000 људи, то је Север био крцат пола сата пре утакмице, ако не и више.
Кореографија је већ са најлонима била спремљена.. са црвено-белим са стране.. и црно жутима у средини. Тај почетак се стандардно испраћа са ПТЛН, и то је баш грмело као и увек.. јер већини људи то одзавња у ушима задњих 20 година.
Певало се углавном Звезди, с тиме да је у другом полувремену форсирана "Марш на Дрину".. Нисмо споменули Уроша, и Космет!?
То прво полувреме смо држали доста добро могу рећи (иако за мене увек може боље).. јер невероватан је број ликова који буље у терен, и одмах песма стаје, да се види да ли ће пасти неки гол. Наш први гол смо најавили са "Још 1 победа и титула".
Друго полувреме људи су чекали да се деси неко чудо, срећа.. но, срећа не долазе сама од себе већ се за срећу мора борити... Играчи као да су се у првом полувремену испразнили.. а људи на Северу такође.
Када се већ видело да Звезда нема шансе ни за неку већу победу, то се онда покренуло са "Ти играш на облацима славе".. и то је форсирано доста времена, а по мени је и била на месту. Сам завршетак је био са "Добро знај". Бакљада није била (вероватно због казни), исто као и баријака ???.
Довикивали смо се у оба полувремена са Истоком, Западом, и Југом. Лепо је звучало "Када Звездо играш ти".
Мршава утакмица, и мршав наш учинак у другом полувремену.
Додуше не можеш са 15.000 људи да управљаш као са 4.000 на првенственим.. јер ови нередовни, прво не знају све песме.. а друго и брзају, праве двоглас.. Сада је довогласа било много мање него иначе што буде, али опет некако тихо у другом полувремену, с обзиром на бројност.
Шта рећи.. осим да ИДЕМО ДАЉЕ.. читава сезона је пред нама!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]