Threads: 0
И ја се надам да ће доћи бар 25.000.
Доста је навијања из фотеља, сви на стадион да подржимо нашу ЗВЕЗДУ. и да покажемо гробарима шта су прави навијачи.
Threads: 18
(07-22-2009, 11:13 PM)Игор link Wrote: [quote author=Darko link=topic=3631.msg69182#msg69182 date=1248300535]
Један инсајд инфо, који ће вас можда занимати,(који је 100 % проверен преко девојке која ради на благајни стадиона). Наиме јуче и данас до затварања благајне, продато је све укупно нешто преко 10 000 карата. Oчекује се сјајна посета за ову фазу такмичења Лепа позивница за све оне који су још неодлучни, идемо Делијеее!!!
[/quote]
ма каква позивница за неодлучне, ако на овом форуму има оних који су неодлучни, онда све до курца.. cви на маракану вечерас, без иједног оправдања!!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 5
Сад сам стиго са Севера.За ово мало пре што сам доживео само једна реч:ПЕРВЕРЗИЈА!
Threads: 5
Ја ћу бити мало опширнији од Ђомле...
Север скоро пун(можда око 1000 празних места),остале 2 трибине добро попуњене.
Трибину су красила неколико великих барјака који су били скроз доле.
Пред сам почетак,осећа се велика енергија међу људима. И за почетак креће дозивање са истоком и западом,цео стадио на ногама и креће да грми "добро знај да увек ту сам ја...".
После је исто тако певана добро "звезда ми је све...".
Певале су се песме.."ти играш на облацима славе...","душмани хоће да нас униште...",смењивале су се и брже песме..."још једна победа...","але але алеооо хајде звездо сад на гол...". Отпевана је песма за Космет,и једна за подршку Урошу.
Тежак и спаран дан,пробали су момци из језгра да олакшају,тако што су прскали и гађали људе кесама пуним воде ;D
На крају цео стадион пева "Све што смо желели,све што смо хтели..."
Све у свему,лепо вече данас у Београду,феноменално навијање,лудница тотална.
Да,заборавих да напоменем,на истоку су биле окачене заставе "звезда те зове..." и "звездаши-мобилизација"...они који нису били данас на стадиону добили су поруку шта им је чинити наредних утакмица!
Мобилизација се наставља!
Threads: 1
ево ја да се надовежем на Делију...навијање одлично у првом полувремену,људи су се мало истрошили па је почетак другог нешто лошији,а од половине другог па до краја наставља се одлично навијање.Наравно мора се похвалити број људи на стадиону који је био око 25.000.Север по мени пун и ако је било са доњих страна код истока и запада по неко слободно место,а разлог томе је по мени што су се људи доста згуснули и нису само стајали на столицама,већ и на бетону испред и иза столица то би било то свака част,само да овако наставимо.
Threads: 12
Такође, бар за мене значајан моменат када смо поздравили младе шампионе, драго ми је због њих јер су осетили како изгледа позитвна енергија пуног севера, јер су видели и осетили шта их очекује када једног дана стасају за први тим, укратко.... драго ми је !
одлична атмосфера, одавно нисам видео победу на Маракани, а још давније нисам видео овакву победу, момцима свака част гинули су за сваку лопту а ми смо гинули на трибинама једно од бољих издања Севера на евро текмама.
Делије поздрав идем да се накљукам антибиотицима да лечим промукло грло ;D
Threads: 1
Сјајна атмосвера на северу....и права увертира за почетак сезоне....
Север скоро пун...али доста гласова је промукло после првог полувремена...  али има времена улазимо у форму....
у сваком случају лепа утакмица, лепо навијање....и лепи голови.... 8)
Мобилизација се наставља!
(07-23-2009, 10:25 PM)Делија К.З.Ш. link Wrote: Тежак и спаран дан,пробали су момци из језгра да олакшају,тако што су прскали и гађали људе кесама пуним воде ;D
;D ;D ;D хаха мајица ми у машини
- Било екстра данас на северу! Тешко да је могла боље да се отвори сезона, добра (за мене неочекивано добра) посета, надам се да ће за 14 дана бити и више и боље. Мада доста добро за почетак. Навијање екстра, поготову на почетку, првих 20так минута, и добро друго полувреме.
- Само мала замерка на озвучење, пошто пола севера можда чује шта прича П... или Д... свеједно.
Threads: 38
Ако се по јутру дан познаје,следи нам једна добра сезона,што на терену,што на навијачкој сцени.Север,као и остатак стадиона лепо попуњен,и стварно је било делија са свих страна,што је за сваку похвалу.Песме,рекао би стандардан репертоар,издвојио био ПТЛН и Све што смо желели,када је заиста грмело.
Овиме смо само продужили први корак у МОБИЛИЗАЦИЈИ,идемо делије,имамо велике могућности,ТРЕБА ИХ ИСКОРИСТИТИ,поготово кад се свест буди !
|