07-26-2009, 03:22 PM
![[Image: nemapredajeforum.jpg]](http://img704.imageshack.us/img704/2336/nemapredajeforum.jpg)
Сезона 2009/2010
|
08-07-2009, 11:37 AM
Линк за пренос извлачења парова ЛИГЕ ЕВРОПЕ :
http://www.uefa.com/competitions/uefacup/index.html И само клинете на DRAW !!!!!!!! такође има пренос и на EUROSPORTU !Ко има кабловску наравно Намигивање !!!!!! Ајде погледај нас Боже,дај нам среће мало на жребу !!!!! (Администрација,због брзине сам грешком ово написао у тему сезона 2008-2009 ,па бих молио да се тај договр тамо избрише !!!извините !!!! )
08-07-2009, 01:05 PM
Данашњим жребом одлучено је да ће Звезда у 4. колу квалификација за Лигу Европе играти против Славије из Прага.
Прва утакмица је на програму 20.08. у Прагу, а реванш ће бити недељу дана касније у Београду.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
08-19-2009, 09:42 PM
08-19-2009, 10:16 PM
Не знам дал је овај пост што ћу написати прикладан за ову тему, али морам да напишем...
Сви смо видели шта се десило у Чешкој. Далеко од тога да оправдавам поступке појединих момака, али оно што ме је заболело и натерало да напишем ово јесу коментари по разним сајтовима, форумима итд., у којима нас називају ''стоком, сељацима...'' Па ја јебо те не могу да верујем да смо ми тако глуп и слабовид народ! Називају нас бруком Србије, разним погрдим именима и то само због пар ситинијих ''нереда'' који су направљени у Чешкој... а нико да се осврне на то да Делије, као навијачка група, организују концерте за помоћ људима на Космету, да се непрестано помаже грађанима Косова, да се прикупљају паре за болесну децу, да се покрећу акције за скупљање средстава за обнову манастира... то нико не помиње! А онда мало боље размислим, и запитам се како би људи уопште то и помињали кад о томе ништа не знају... јер јебени медији у Србији, поготово усташки Б92, то не помињу, а када се направе ситнији инциденти то је прва, ударна вест! Па дал је могуће да смо толико лош народ? Е, направи се онакав коцнерт за Косово и то томе готово да не можеш да видиш на телевизији... прикупља се помоћ за малог Стефана и другу болесну децу ни то нико да помене... па дал је могуће? Једноставно, ја сматрам да срж проблема стоји у томе да људи, не упућени у навијачки свет, нису ни свесни какве све акције покрећу Делије и о нама имају слику као о обичним дебилима којима је једини циљ да се напију и потуку на утакмици... а све због тога што се о томе извештава и то у ударним терминима, док се позитивне ствари (које су много важније и дубље) уопште не спомињу! Јебем ти државу такву! Једини спас је да се акције Делија више приближе обичним грађанима, који о томе немају појма, како би схватили већ једном циљеве и идеалне наше навијачке групе! Можда је глупо што су ме испровоцирали коментари по разним сјатовима и форумима, јер коментар може написати свака будала, али мислим да је ово нажалост мишљење већег дела нашег народа... И само једну још ствар да кажем, због свега наведеног мислим да је крајње време да се направи телевизија Црвене Звезде (о чему је раније било доста вести) на којој би Делије могле да изнесу у јавност своје акције и планове, па би тако верујем био и већи одзив приликом прикупљања новчаних средстава за болесну децу, за Косово, за обнову манастира... а и људи би имали праву слику о нама као навијачкој групи!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
08-19-2009, 10:24 PM
(08-19-2009, 10:16 PM)Ђенерал link Wrote: Делије могле да изнесу у јавност своје акције и планове, па би тако верујем био и већи одзив приликом прикупљања новчаних средстава за болесну децу, за Косово, за обнову манастира... а и људи би имали праву слику о нама као навијачкој групи!Циљ помагања некоме није реклама и ружно је да се те ствари користе за промоцију. Довољно је то што ми знамо шта смо урадили и колико, као и ти људи којима је пружена помоћ
08-19-2009, 10:25 PM
Одлично написано,Али медији су чудо и пробаганда,али шта моЖемо,али доћиче и наших 5 минута!
08-19-2009, 10:26 PM
(08-19-2009, 10:16 PM)Ђенерал link Wrote: Једини спас је да се акције Делија више приближе обичним грађанима, који о томе немају појма, како би схватили већ једном циљеве и идеалне наше навијачке групе! Можда је глупо што су ме испровоцирали коментари по разним сјатовима и форумима, јер коментар може написати свака будала, али мислим да је ово нажалост мишљење већег дела нашег народа... Седи, брате, искулирај, попи пиво. Ко их јебе нек пљују( ти форумски болиди то једино и знају у животу) кад слепо верују свакој новинарској бљувотини.
08-19-2009, 10:58 PM
Рукометаш, брате, наравно да није циљ лична промоција, али шта ти мислиш колико има Делија, Звездаша и осталих који би желели да се придруже нашим акцијама, само да знају за њих?... Колико би она новчана средства била већа? Немају сви интернет и не прате сви делије.нет...
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
08-20-2009, 09:01 PM
Шта рећи осим ЈАААААААААОООООООООООЈ.Играли су ко п...Туторић и Павловић па не могу да верујем.Реванш ће показати да ли вреде само ДЕЛИЈЕ или и играчи.НЕМА ПРЕДЕЈЕ.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|