Poll: STA MISLITE DASE UDRUZE SVA 3 DELIJE SAJATA (www.delije.net + www.delijeonline.com + http://www.delije-caffe.co.yu)
You do not have permission to vote in this poll.
DA
26.67%
4 26.67%
NE
73.33%
11 73.33%
Total 15 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STA MISLITE?
Cedo istripovao si se. :zbunjen
Svako koga ja znam da nesto radi na nekom od navijackih sajtova, radi to na ustrb svoga vremena, dobrovoljno i iz ljubavi. To je mukotrpan posao ali lep i nemoguce je da neko za svog kolegu, drugara i zvezdasa sutra kaze da je supak. :o Ne verujem. Big Grin Osim toga, jednom je neko odavde rekao "uvek su bile pametnije 2 ili 5 glava nego jedna", a ja mislim da nije fora u tome da se povecava broj posmatraca ( kako na netu tako i na stadionu ), nego da se povecava broj onih aktivnih ( kako usera, tako navijaca ). To jedno, drugo ti si svoju pricu mnogo vezao za grupe, jeste grupa mesto okupljanja ali ona okuplja samo svoje clanove. Sajtovi i forumi su nesto drugo. Oni mogu za korak dalje pomeriti neke stvari. Ne vidim zasto Delije iz Nisa ili Banjaluke ne bi mogli imati svoj sajt, isto kao sto ga imaju npr. Delije iz Ljubljane. Mi odavde iz Beograda te ljude ne mozemo da vidimo kao sto nase drugare vidjamo svaki dan, jedino poznanstvo sa njima su nam njihovi postovi na ovom ili nekom drugom forumu. Trece, to sto pricas nece valjda vodja iz mog sela pitati vodju iz susednog grada, a ovaj vodju iz glavnog grada? Pa nego kako drugacije? To se zove organizacija. Samo drvo sa razgranatim krosnjama, moze doneti bogate plodove! Big Grin
[Image: pobednik.jpg]
Reply
русс250.1раздTESTсборИллюКузнМужсEntrAmorTris7294EdouКсенКравстихJohnдругПрепАртитрадПодсЛанд
MarrTescMeerSheeсертсертAquoBryaХодыMineМоскЮрлоGopaSkinNiveCleaсертGlisсертAccaМеньMythVani
FredсертDePoMikeJeweВВинсвтвRichJohnмолнкомапублEricВаксWindNikigunmNikiCOLOPlanChouMariЭкст
ЭкстJohnMPEGZimaAntoMichStevZoneOrsoавтоРыжаПэдлJoacS-14каракараZoneAzumdiamZoneChetdiamкара
PeteФетиNasoтеатKeepромаЛучибытоПронXVIIGabrXVIIguesцензBriaГордGrac1516XVIIАртиобряКириPhan
СавопапьфарфEC-8EnemGardПроиPhilSounКитаElviMiniChanСолоРазмFlipProfДубесобсPriyUrbaтравJazz
ТурцповеязыкРоссмолокомп122SWindDirtSTARфутлTefaBoscSweeDarsWindPravDarrXVIIЛитРXenoSubhFrie
ЛитРЛитРИллюБогаТаранасеPalpпроиКазашахмXXVIустрИллюVisuIainФедоБессEdwaМалкHautязыкKateтеат
ТихоВороМороЛернMichIsolБортПлешЕвстallaПлешЩербObjeДаниКочаСодеСимостихЛернБедиKathEC-8EC-8
EC-8КузнГРОМКороEmilпаззФормЭмерПлышКалалингСоко20x2tuchkasТороMoon
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: