05-05-2009, 02:47 PM
Па Ужице ти је близу Севојна,колико знам.
Звезда-Севојно&Хајдук Кула
|
05-05-2009, 02:47 PM
Па Ужице ти је близу Севојна,колико знам.
05-05-2009, 03:00 PM
да ту је Ужице,али то не помаже ништа јер повратак из ужица је такође у 2 тако да треба видети да ли има повратак аутобусом нешто раније.
05-05-2009, 04:00 PM
чисто браћо да вас обрадујем ,воз за повратак је у 3 уноћ
![]()
05-06-2009, 09:25 PM
Данас на 6.мај, Ђурђевдан на нашу славу нико није могао да очекује овакав исход. Пре почетка утакмице расположење одлично, у граду по кафанама, улицама, парковима пристизао је све већи број цигана. Наша трибина је доста пре почетка утакмице била крцата, навијање је на почетку било добро, као и већином током целе утакмице, ређале су се песме подршке Звезди, Космету, Урошу... да се маса мало размрда бачена су и два топовска удара. На почетку другог полувремена дуж целе ограде раширена је парола. Севојно је сасвим неочекивано дало први гол негде око 70-тог минута, што је моментално пропраћено громогласним навијањем... после неког времена Звезда изједначује у 86-том минуту што је било знак да се утакмица ближи крају и евентуални пенали. Међутим на крају утакмице Севојно постиже победнички гол?!?! Много лош осећај... играчи су прозивани са "Марш из Звезде". После овог не смемо да клонемо, не смемо да посустанемо кад су наши циљеви у питању! До краја месеца је остало још четири кола и морамо да помогнемо Звезди кад је најтеже!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
05-06-2009, 09:40 PM
шта рећи после овога?
Иако сам очекивао мало већи број људи у возу,ипак није било,можда 50 делија,до тамо смарање по купеима и незнам како су други просли ал ја сам морао да узмем карту до тамо.За назад како сам и очекивао,посебан воз,де ће делије до јутра у Севојну,био би хаос.Наша трибина сјајна,наш део попуњен скроз,лепа амтосфера.Пре утакмице играчи истрчавају и бацају мајице,а после дркање по терену,дволичност.Почиње се песмом по зими киши,пева се о брату,о Космету,Добро знај,све у смеу широк избор песама.Душмани,Облацима славе,падала су скандирања а на крају и прозивке.Целу утакмицу се прижељкивао гол,а када га примамо навијање гласније,како је већ горе речено.На крају "марш из Звезде"-порука за манекене.Леп дан,лепо гостовање и можда највећа брука фкцз од оснивања.Остадосмо без купа,али то не сме да нас спречи да већ у суботу од пола седам лепо испунимо СЕВЕР,направимо лудницу и покажемо менакенкама доле како се воли и бодри клуб и кад не иде !!!
05-06-2009, 09:54 PM
Браћо Делије, оно што смо данас имали прилике да видимо у Севојну, није Звезда. МИ СМО ЗВЕЗДА, али тек предстоји борба, тек треба да видимо да ли стварно У НАМА ЛЕЖИ СПАС, или ми то само блебећемо. Остало је мало до краја, немојте сад да издамо нашу Звезду!
05-06-2009, 11:11 PM
У једној од највећих брука у историји клуба,ми смо показали своје право лице.Данас смо били феноменални,певало се из срца,онако чисто и искрено,једном речју из љубави.
Сад не би смели да станемо,да клонемо духом, већ следећу утакмицу још више да нас буде,јер клуб сада само на нас може да рачуна. Још једном свима свака част за навијање на данашњој утакмици.
05-07-2009, 01:51 PM
05-07-2009, 02:12 PM
(05-07-2009, 10:15 AM)A.C.A.B link Wrote: Е играчи да знају колико је велика звезда не би ову утакмицу изгубили!!!Љуба Тадић је у овој реченици рекао све!!!
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
05-07-2009, 03:46 PM
има ли слика? снимак?
|
« Next Oldest | Next Newest »
|