Threads: 164
Слике!
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...anat_3krug
Чини ми се да је било барем 2500 људи а не 2000 као што тврдиш! Али овај пут атмосфера је била најбоља до сада, срцем се певало, прскање водом - као да смо на базену

, скидање до појаса, димови, возић...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 38
Искрено,за мене најјачи утисак је било певање песме "Ја ти дајем срце". . .некако ми је и ритам и текст речи до јаја.Душмани коначно доживела премијеру,по ко зна који пут пре текме певана горе на северу,играчи испраћени с том песмом и на полувремену и на крају текме.Лепршава игра фудбалера се пренела на трибину.Стандардно добар коп,поготово центар,летеће кесе пуне водом,лепо је раздрмала све оне блејаче и снимаче од горе,лево,десно,и штета што нпр за кореографију није имо свако по кесу пуну воде . . .Бројност за нијасну слабија,АЛИ ИПАК ДОБРА,певање и навијање по мени који сам био у самом епицентру до јаја.ИДЕМО ДАЉЕ !!!
Threads: 7
(04-11-2009, 06:49 PM)vtomic85 link Wrote: Колико ја знам, текст је "ја ти дајем срце, дајем ти и ДУШУ". А чуо сам како лик изнад мене пева "...да полете рибе и запевају птице" ???
иако су сви данас певали ја ти дајем срце, дајем ти и душу, тект иде... дајем ти и руку. Не би се сложио да је било ни 2000 људи. нема потребе себе да лажемо. Није само ствар у томе колики простор покрива коп, већ како људи стоје, колико близу једни другима, колико згуснуто.
04-11-2009, 08:32 PM
(This post was last modified: 04-11-2009, 08:40 PM by KizaLion.)
Threads: 0
Поздрав браћо и сестре. Сваки коментар је сувишан за јучерашњу утакмицу, похвала за песму Ти играш на облацима славе... У среду сви на север. . .
КРВ ЋЕ ТЕЋИ... КОСОВА СЕ НЕЋЕМО ОДРЕЋИ...
Обрисао сам уписе. Тема је закључана!