Threads: 8
Разлог лошег навијања као и увек пре свега пун курац дерби навијача,шта се све могло видети у централним деловима трибине,боље и да не пишем...плус кад су се сморили после голова,то тек није било ни за курац,па поред њих и људи који желе да оставе грло на стадиону изгубе вољу,бочни делови испуњени углавном симпатизерима неми...Знам да сам ја небитан фактор у свему,али по мени стварно несхватљиво да од 20 људи на шипци 3-4 анимира масу...
ево једне слике
Код Мостара нека бака зауставља мене и ортака и пита ''Децо шта оно гори?'' а ми ''Стадион,баба,стадион''...после је остала у чуду ??? ;D
Threads: 29
Не знам чему слике ЈНА како гори. Јел треба да се поносимо тиме? Моје мишљење је баш напротив, треба да нас буде срамота јер је то гробарски фазон, удри столице.
Бројност врхунска, визуелно на нивоу, прво полувреме одлично навијање, друго само на тренутке, али већином много слабо. Уместо да их усеремо од навијања као онда на Мари кад су водили 4:1 људи иду по трибини и пале папириће. Јебем му матер какви смо то људи
Threads: 61
Треба све да се види, и наше добре и наше лоше стране.
Threads: 29
(04-08-2009, 08:32 PM)Игор link Wrote:Треба све да се види, и наше добре и наше лоше стране. наравно да не треба бежати од грешака али колико ми се чини појединци се поносе тиме. Мене је срамота, велика мрља на наше вечерашње издање
Threads: 164
04-08-2009, 08:37 PM
(This post was last modified: 04-08-2009, 08:53 PM by KizaLion.)
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
04-08-2009, 08:46 PM
(This post was last modified: 04-08-2009, 08:51 PM by vtomic85.)
Вечерас нисмо певали ни Косову, ни конобару, а Урошу је посвећена само једна песма, ако се добро сећам... Зашто је то тако?
P.S.
Претпостављам да је мој претходни пост избрисан због латинице. Извињавам се ретроактивно
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Threads: 8
Рукометаш,уопште се се поносим тиме,ако ми верујеш,имам готово идентично мишљење као и ти,слику сам поставио јер је повезана са нашим издањем,са шипке се могло и требало апеловати да се не пали,али није.Јебига,десило се,идемо даље...
још пар детаља са утакмице
Пуштање ферида авдића са разгласа и талибани у распомаљеном трансу,па оно Ви сте гробари-ми смо гробари надвикивање,где су по обичају испали папани...
Threads: 38
Искрено,боле ме баш за ту рупетину и да изгори цела,дал смо отишли корак уназад овим потезом исто ме не занима,нега гори ђубре !!!
Што се наше трибине тиче,бројност,кореографија,бакљада,пароле,све је било супер,али једино навијање није било на нивоу,нова песма за комшије није грмела како се можда очекивало,резултат и игра на терену утичу на расположење неколицине људи,али шта је,ту је.
КО НЕ ДОЂЕ У СУБОТУ НИЈЕ ДЕО СЕВЕРА !!!
Threads: 0
Навијање је било мање више очајно, брдо људи и у копу није певало, а могу да замислим како је било са стране. Нова песма против партизана је одлична али ни једном није отпевана како треба. Интересантно је било видети глодаре да долазе ка северу, обично је обрнуто. Најјачи су ми били ликови што снимају, било их је пун курац. Снимали и кореографије и паљење и цепање заставе све су забележили... Страшно...
Срушен и спаљен до темеља...
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
Threads: 7
Шта се конкретно десило? Ко је долазио, гробари???? Када је то било, где? Дајте мало више информација, јер ја сам био сатипо пре почетка код севера, чекао ортаке који су каснили(препознаће се) и ништа сем туче са муријом нисам видео.
|