Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Без фудбала на Велику Суботу!
и после нек кењају лопови из савеза, што нема људи на утакмицама... као хулигани а они прљају најлепши Српски празник... :-[    фудбалски савезе ти си брука целе Србије
Због оваквих ствари треба да се оснује савез навијача!Значи савез који ће да чине представници навијачких група(ДЕЛИЈЕ;гробари,фирма,...) !!!!!!Такође такав савез је потребан и да би се навијачи договорили око НАВИЈАЧКОГ КОДЕКСА у СРБИЈИ,али нећу сад о томе ,није тема!!!!Такође решење овога је могло и да дође и од стране управе Црвене Звезде и Војводине!Могли су једноставно да траже од савеза да се та утакмица одложи јер навијачи не желе да дођу на утакмицу на ВЕЛИКУ СУБОТУ !!!!Али очигледно овој нашој управи одговара да СЕВЕР буде празан !!!!!Поготово Дан тани!Спомињем конобара намерно,због овога шта је изјавио данас :

Други проблем који ми много смета је понашање навијача. То траје од утакмице у Кули када сам био в.д. председника, па до последње утакмице јуче. Навијачи, који се зову Делије, на свакој утакмици певају и праве глупости, пале стадионе. Мене је срамота и страшно сам увређен јер они нису свесни да на тај начин вређају играче, управу клуба и руше углед клуба. Ако ти навијачи не постану прави навијачи Звезде, и ако се ти навијачи не удруже са управом и са играчима, да сви заједно градимо будућност и да вратимо Звезду, ми немамо никакву шансу. Ако ми радимо на три различита фронта, спаса нема. Једино јединство може да нас спаси. Чуо сам њиховог представника, а чули сте га и ви, као и многи други, да ће они да скупљају неке паре и да ће они те паре да дају управи клуба. Прва ствар, веома важна, Звезда је клуб и нико не може да има Звездин клуб поред Црвене звезде. Или радимо заједно или нам нема спаса. Ја не желим да будем председник Звезде да бих је уништио, већ желим да је вратим близу места где је била почетком деведесетих. Ако исти тај господин жели да ја будем председик Црвене звезде и да радим на начин на који он планира, спреман сам, али да ми плати 100 хиљада месечно пошто ја тренутно овде немам плату. У том случају ћу ја да радим по његовом плану јер ја сматрам да он нема план и да не зна о чему прича.” 

(копирано са /www.redstarbelgrade.com ) 

http://www.redstarbelgrade.com/newsconte...&News=2195

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ,БРАЋО ДЕЛИЈЕ

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)