Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дерби, субота 28.02
Коначно по мени одлично одрађен дерби у армијском лавору. Бројност, корео, пиротехника, пароле... веома садржајно, постављени су неки нови стандарди.
Оно што је најбитније да смо се показали најјачи у можда најтежим тренутцима по клуб. За недељу дана нам долази Напредак, надам се да нећемо да бацимо у воду све што смо направили у дербију
Reply
Шта рећи него одлично издање почев од кореогрефије па до грмљавине од песме=смалим падовима.Новајлије сасвим солидне чак и муја у зеленим копачкам.Слепци што мисле да су нека навијачка група СМЕШНА и веома јадна.Свака част за  феноменалне слике и СЕВЕР У ТРАНСУ ЛУДУЈЕ.
Reply
Видео записи:
www.delije-caffe.net/video/2009/135derbi_koreo.wmv
www.delije-caffe.net/video/2009/135derbi_pyro.wmv
www.delije-caffe.net/video/2009/135derbi_navijanje.wmv

Аудио запис:
www.delije-caffe.net/audio/135derbi_navijanje.wma
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Једна од наших парола комедијашима била је :
ГРЛО,ДЛАН,ШАЛОВИ-ТО СУ НЕКАД БИЛИ ГРОБАРИ...
А КО СТЕ ВИ ???
Лепо,јасно речено,без увијања.Ако неко може да потврди дал су нам била браћа из москве,нисам видео њихову заставу сем оне с орловима . . .а сви знамо да су нам били у посети прошли викенд  Big Grin
Reply
Браво за нас! 8)

Издање на гостујућем терену какво ретко која трибина данас у Европи може да приреди,реално...Гледам ове слике и заиста не могу да поверујем,како је људима успело да да реализују ову кореографију и то на гостујућој трибини,па мало је рећи да је била комликована :o

Е сад нешто друго,у мору имбецилних парола које су освануле на јужној трибини данас,она како крадемо свој народ на Космету је врхунац >Sad Па мајку им јебем малоумну,па дал је могуће да нешто тако могу да смисле...Страшно је шта мржња и комплекс уради од човека.
Reply
Да ли смо ми били на истој текми?!
Изданје групе од транспарената до корео је било на нашем нивоу,али навијанје је било далеко испод нашег нивоа!!
Тек на јеби гробаре и напред звездо ле пред крај смо дошли на свој ниво!
Маса људи је касно ушла,јако велика гужва на северу и поврх свега брука пуно ликова који блеје ка терену као да нису на северу неко на неком тамо западу или истоку :-[
Прва бакљада маса мобилних телефона....па ста је то медиски јавни сервис(колико је било до мене ја сам скренуо пажнју да склоне те мобилне телефоне)?!
Будимо реални и рецимо да смо могли што се навијанја тиче мнооогггооо боље,за корео само речи хвале!!!
Reply
а реци које је наше издање у лавору у последњих пар година било боље?
Reply
Могло је да буде боље певање, слабије је оно било, остало све врхунски!
Reply
Можда у финалу купа....
Па баш зато смо требали данас да запнемо са певанјем као никад до сад,да се остави глас,а не да се блеји у јебени терен!!!
Reply
Већина људи се трудила око певања (блејача ће увек бити). Али што је срозавало наше певање је сигурно двоглас...
[Image: fratria2vh7jc0.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)