Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
У недељу сви у Лучане!!!
навијање солидно,бројност добра,издвојио бих,о мама мама мама !
а и на терену је све било у најбољем реду,по мени добро издање и играча.
и што је најважније задржали смо ту предност на табели.
Сад што пре отворити тему за дерби,позвати људе што је више могуће,ако нас не буде 40000 ништа нисмо урадили  Smile
Reply

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Још једно рутинско гостовање у организацији навијачке групе Делије Север. Ни медијска халабука која се дигла претходне недеље против навијача није спречила велику на бројност у Лучанима. Репертоар навијачких песама стандардан, уз поновно певање ретро мелодија што даје посебан шмек целој трибини. Велика похвала и за навијаче Слободе који упркос резултату нису стали са песмом током целе утакмице,и оставили добар утисак. Следећи су гробари ... Идемо Делије !!!
Кокеза лопове !!!
Reply
Штета што нису дали да се споји коп,врхунско би било навијање,јер је бројност била одлична.
Стаменковић објаснио!
Reply
Стаменковић краљ.  Јел сликао неко Стаменог са том мајицом?
Reply
Неки од вас, као да вам је ово прва Звездина утакмица... Стаменковић носи ту мајицу испод дреса већ дуже времена... Мислим, ваљда је сваки пут и опере  ;D
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Ја сам против Металца видео први пут, уосталом свака част. Одлично гостовање, нема пуно шта да се додаје. Следеће коло ДЕРБИ!
и кад' је радост и када је бол...
Reply
(10-19-2010, 10:30 AM)Red Star Forever link Wrote: Неки од вас, као да вам је ово прва Звездина утакмица... Стаменковић носи ту мајицу испод дреса већ дуже времена... Мислим, ваљда је сваки пут и опере  ;D

Или их има више па их мења без прања  Smile
Reply
а која мајица је у питању? из оправданих разлога нисам био у лучанима.
Reply
(10-19-2010, 07:39 PM)САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ link Wrote: а која мајица је у питању? из оправданих разлога нисам био у лучанима.

''док се земља око сунца крече'' могао си да видиш после утакмице са Металцем кад' је била завршена и кад' смо певали са играчима све време је био у њој Smile све похвале.
и кад' је радост и када је бол...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: