Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок - јануар 2009.
ево и илија се огласио:
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=118899
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
oпет неће да кажу колики је буџет...
кажу (парафразирам) Илићу су дата одрешене руке да доведе кога хоће... а буџет ће бити онолики колико играчи буду коштали  ???  Да ли сам само ја у питању или и вама овако дипломатски одговор не штима?
(12-18-2008, 01:04 AM)deda link Wrote: oпет неће да кажу колики је буџет...
кажу (парафразирам) Илићу су дата одрешене руке да доведе кога хоће... а буџет ће бити онолики колико играчи буду коштали  ???  Да ли сам само ја у питању или и вама овако дипломатски одговор не штима?

Феноменално! Значи укључујемо се у трку за Ван дер Вартом који је на изласку из Реала а богами намеће се ту и Мајкл Овен а чујем да је и Жигић не задовољан статусом у Валенсији тако да ће он као и Овен дефинитивно правити велику конкуренцију искусном и прекаљеном Субашићу. Све лажов до лажова а ти процени и сам колико је то што је речено реално....
Па то ти кажем! Само, они не лажу, просто дипломатском реториком избегавају да кажу било шта. Искусно, што ме највише и нервира.
Значи, Ибрахиму Гају су одрешене руке да напусти клуб. Морам признати да ми је помало жао, јер је Гај могао да многима служи као пример борбе за дрес који носи. Жалосно је што је он из Сенегала показао много више љубави и борбе за Звезду него сва набеђена појачања одавде. Желим му све најбоље у наставку каријере.
[Image: 35c0qqq.gif]
Много ми је криво за Гају... Sad
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Није то случајно,није.....Гаја је један од ретких који се за Звездин дрес борио онако како то тај дрес заслужује...А и уз то ми,осим можда Томовића,немамо бољег штопера.
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
Ја не могу да верујем да Гају нису понудили нови уговор!  :o
(12-20-2008, 06:11 PM)United North link Wrote: Гаја је један од ретких који се за Звездин дрес борио онако како то тај дрес заслужује...
Поштено бритко и бескомпромисно.Поштено је зарадио сваку пару из досадашњег уговора.Постоји и друга слабија страна тј није комплетан играч ја нисам видео пас у ноге од стране Гаје да је дужи од 15м такође је кикс играч што је више пута доказао а нажалост то нема ко да исправи у овом тиму Звезде и крштеница му жути тако да је време за одлазак уз велико ХВАЛА на свему приказаном.
реаност или научна фантастика,?
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=119245
БОЛЈЕ ЈЕ БИТИ МАЛО ЛУД,НЕГО МАЛО ПАМЕТАН!

Forum Jump:

Users browsing this thread: