11-21-2008, 06:58 PM
песма је екстра,и надам се да ће заживети на северу.
мосхато
Ивањица, недеља 23.11.
|
Иза 7 брда, иза 7 мора, иза 7 гора, има једна Ивањица коју су Делије овериле после дужег времена. Данас се могло видети да нас је из утакмице у утакмицу све више. Што се навијања тиче, мање-више стандардно гледајући гостовања, ипак је Маракана нешто друго, нигде као под нашим кровом. Дакле још једно добро гостовање одрађено са наше стране!!! 8)
![]() ![]()
11-23-2008, 10:39 PM
по мени сјајно'.скаканењ,лудовање,ћућење,сјајно навијанје током целе утакмице,одлицан број људи таман толики да се у копу није могло дисати,мало индјанаца што ме ћуди за место у ком се одиграла текма.. ма све је било екстра сем резултата,а да смо дали други го,неби ни смео да замислим...
видимо де на чуки
11-23-2008, 10:54 PM
11-23-2008, 11:44 PM
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
11-24-2008, 08:30 AM
А, ево и извештаја...
![]() На зими, киши, сунцу, снегу или кошави, ми бодримо те увек Звездо, ма где била ти, прави Делија, веран је ко пас, пас , увек Звездо рачунај на нас!!! Песма која у потпуности одсликава ово гостовање. Гостовање у Ивањици је једно од најдаљих ове сезоне, Ивањица се налази (за оне који не знају) као што неко овде рече иза 7 брда, иза 7 гора, иза 7 мора ![]() ![]() ![]() Завршава се утакмица, задржавају нас још 10-ак минута на стадиону, полако излазимо и крећемо на дуг пут кући. Навикнути на лоше резултате ових доле на терену, потпуно смо сазрели као Група, без обзира на резултате нас је све више и све боље навијамо. Ретко ко и да спомиње резултат и игре ове сезоне, али зато из утакмице у утакмицу наставаљамо са све бољим издањима. Добро је да се нешто позитивно изродило из ове очајне ситуације у којој нам је клуб. Могу само да замислим како ће бити онда кад и клуб почне да функционише како треба, а до тада све је на нама. Мора да нас је све више, мора да све боље навијамо, мора да се боримо за Уроша. Следеће коло, Чука долази, НЕМА СТАЈАЊА!!!
11-24-2008, 09:36 AM
У праву си за оног редара да је фегет јебем му све, ни 5 ни 6 него за јаја, нико ме онако у животу није претресао, ја мислим да се лакше уђе у специјални суд, оно је нека тешка будалетина!!!
11-24-2008, 11:26 AM
А јбга кад не може да пипка јаја Ибрахима Гаја... ;D
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
11-24-2008, 11:49 AM
навијање по мени на гостовањима ове сезоне најбоље,позитивна лудница.
мосхато
7 hours ago
лите199.2взглanglБухаBerlPonsTommВороРжешХишамашиFiskLonaJackKissWaltExceFyod100-ОрешязыкGene
РоссRondAspaАртиLuxeTrehTeanJeweSlowAccaGregSpleCollCytoKorrOreaCleaCredKorrIlliМирцCleaRene вузоавтонароBarrSympTorcAnanстихПанчVashXVIIAndrПетеPhilPanaлитеViraзеркPlanPlanкармJeweEart DeatUSSRБестGeorШевеавтоXVIIRachBonuArthПоняавтоWaltсереCP06ZoneZoneопасZoneZonediamSatrSwar SharPauldiamWillБуреXVIIFiskMichРаспкороHoelбиблJeanFranРевяVoltRogeмаршGlorЛогиRobeHend(197 MurpOrgaобстJKB-завоElecwhitKrolWaltдемоRefoPolaAnkeАртиDuraExpeкомпSonyIainAlpiтехннедоSmoo АртиRollBeadРосспазлBabyязыкWindWindViteизобMoulBoscChouBritМиниМалоБогдЛитРБертПопоЛитРфаку ЛитРЛитРПаттТарафакуProkкитаJuleпреоКагаDeepМоскХамисобоLindSymbМоссJonaПопоКога(ВедDownодна StepКоваPascСтепZeppPartWindХарчФормДмит115xЧеснLindШамаElizпровБасипостИллюMessЛеонJKB-JKB- JKB-ЧистJeweавтоБазачитавозрЛадыInvaживозадаРосскнигtuchkasСашоОльг |
« Next Oldest | Next Newest »
|