Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
хајдук-Звезда, нед. 25.05.
Постављено је 11 слика у галерији!
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...k_cz_3krug
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Онај стискавац на улазу им нећу никада опростити :bes
Умало се нисмо погушили.

Џомба мајмунееееееее !!!!!!!!!!!!!!!
Reply
Одлично издање узевши у обзир све околности... Знало се да је титула изгубљена али масовност ни овог пута није изостала... Певање добро, посебно последњих 20-ак минута када је све било готово...

Извештај ће бити касније у току дана...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Поздрав и за пешаке са деонице Врбас-Кула :ruke
Reply
Quote:Поздрав и за пешаке са деонице Врбас-Кула :ruke

Неки су наставили пешке, а неки смо и улетели у такси :lol: :lol:
Шта се оно тамо чује,ко то пева у равници?
Reply
Похвалио ми се један од Шапчана на трибини "Нас 100 од Врбаса до до Куле пешачимо 15 километара", а ја кажем па што, а они "Нема таксија, воза, аутобуса... нема ништа", за 2, 2 и по сата пешачења се стигло у Кулу... МАРАТОНЦИ! За 2 сата по зубатом сунцу неки су набацили бојицу Smile

Колико је било компликовано наћи Кулу, после Врбаса наш возач комбија је погрешно скренуо, а пандурски комби и пежо су се окретали за нама... Јер они су били иза нас, пратили нас а нису знали пут. :rofl Несвесно смо их правили будалама (у комбију општи смех). :rofl

Поздрав свима који су били код мене у комбију
:flasa
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Quote:Колико је било компликовано наћи Кулу, после Врбаса наш возач комбија је погрешно скренуо, а пандурски комби и пежо су се окретали за нама... Јер они су били иза нас, пратили нас а нису знали пут. :rofl Несвесно смо их правили будалама (у комбију општи смех). :rofl

Непроцењиво! :jebanje
Два пута у истој улици погрешно скренути и навући жандаре (2 возила!) да исто то ураде, аxaxa, врх!

Још су глупљи били керови који су дочекали комби са пратњом. :lol:
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Исто и ови наши пандури што су били ИСПРЕД нас кобајаги да нам покажу пут до Куле, стајали на свакој кривини да питају људе где се налази Кула...

Кизо шта си набацио оне наочаре не може човек да те препозна Big Grin Big Grin
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Reply
ми смо се вратили кући вероватно после ових што су ишли пешака Big Grin
Ај за Кулу али после беше компликовано наћи и Београд Smile
Reply
Стварно Кизо, много људи се жалило да не може да те препозна због цвикера.....

До јаја су ти слике
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)