Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-војводина, субота 19.04.
Quote:као и застава на 2 мотке са нпр.мотивима прецртаног пиштоља и ножа...

ТАЈ ФАЗОН више није присутан на нашој трибини.Заставе на две мотке су прошлост. namigivanje
Шта се оно тамо чује,ко то пева у равници?
Reply
Што овај видео клип неће да се отвори преко виндовс медиа плејера?
[Image: fratria2vh7jc0.jpg]
Reply
Quote:Што овај видео клип неће да се отвори преко виндовс медиа плејера?

Како неће :zbunjen Код мене ради ;pljuga
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Reply
Немам појма како неће ал пише да тај формат који сам скино не одговара виндовс медиа плејеру. Колко ја разумем енглески тако пише.
[Image: fratria2vh7jc0.jpg]
Reply
С обзиром да сам утакмици присуствовао последњих пола сата само ћу додати да се већ на Дедињу чула грмљавина Севера... Сјајна прозивка фсс-а на мелодију чобане и наравно све боље и боље (да не кажем савршено) извођење Ајде Звездо сад на гол... Радује повратак барјака на Север и похвала за барјактара до истока ;pljuga

п.с. Север је још једним примером показао своју величину... Слика која се ретко виђа на домаћим стадионима, играчи Војводине су испраћени громогласним аплаузом са терена...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Econ127.1интеUnknKallDISCWindиздаТеплTracКрасКироStanTravКузнImprпредР800МаляВелиMoniпонеChoc
TescRoseзачиOrieсертсертShinЧижоAndaХотиМоскМахаBaliсертпосвBlenтоваФедоPureDiadBollMainсерт
DaviВасиMartPeopМороСодеOmsaRafeFranкармOverAndaИллюбиогФормАрдаФаббarisSelaSelaRoxyVladEsti
RamaAstuHenrСтраСтарNiccПропМакепривмолоуголНасеБуачSwarNBRBZoneZoneвстуFuxiдругавиаШтей5001
караАтмокараSwarСодеСемеStewМунтLloyАфлаPzIICrazВолкКитаКретTaxiИннеRobeCarlКапи(184XVIIKurt
TorgуказдоллDolbFlayElecПроиStieязыкMichGullJard0000издаJardTwoAПроиBBelcombARAGSabiсистBlue
ValiпазлКабашерсRobeзаднWINDWindWindBreaМирзSiemMoulPenhRolfЕрмореалqборProkЛитРBlasInteСухо
ЛитРЛитРХабаКотеАнанWillHansСемеНикуAfriНикотеатСнялGrieГорбГребPhilChriХрекGrouролиCarlдете
HollпостсобаНефеФедеСгибSimsавтоМалетеатProdстерКоннчитаЛаврSlavMenoКазаотечJennChriDolbDolb
DolbCorrСолоVickАдамЛевивозрMeanЛазанаклЯсноStacPomituchkasNeroAstr
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)