Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ОК Црвена Звезда-Албасете (CEV cup)
Дрвосеча :nene
Quote:
дрвосеча Wrote:Одбојкашице Звезде су победиле 3:2 у сетовима, много теже него што се мислило.. водиле су 2:0, али дошло је до опуштања, што су шпањолке умеле да казне, и пети сет наше су добиле 15:13!!!

Нас у копу није било више од 120... можда неки више од 100...
Оно што ме зачудило, је присутност млађе популације, поготово на шипци... вероватно је то и био циљ, али видела им се трема, и да још буре сарме морају појести, да би били у рангу са неки старијим и искуснијим... међутим ето утакмица попут ове је и служила некоме да се испуне дечачки снови.

Песме више мање стандардне... мурије је било као да нас има 3 пута више... претрес, није био ригорозан...

А атмосвера је само делимично подсећала на нешто што зовемо навијање... бројност разочаравајућа.... овде су се помињале цифре и до 1000, али то је било само жеља... ја сам очекивао бар 300 у копу, али и то је био нереално...

Но бар смо се размрдали у овом мртвилу, док чекамо фудбал...

А клинаца је иначе било за 2 дечија вртића Big Grin ...

Питам се дал смо били на истој текми..
Брате ја не знам шта си ти мислио да ће бити,али ова утакмица је организована од стране млађих навијача тако не знам кога си очекивао на шипци?
И мало си погрешио у процени бројности namigivanje

Мићован се излупетао за све паре! К'о да је неко други писао уместо њега, не личи уопште на постове од раније које је писао!
Иди сеци дрва!
Аууу бре Дрвосеча :rofl :o

Јучерашња утакмица сасвим коректно одрађена. Нећу да кажем ништа у суперлативу јер би онда следило да је оно максимум, а није, јер наравно да увек може боље. Бројност ОК, чак шта више ту је учињен и највећи поомак у односу на претходнне утакмице, навијање исто доста добро, треба имати на уму да је навијано преко 2 сата без престанка... Певано и Звезди, и нашој светој земљи Косову и Метохији, и овој мафији из МУПа. Момци који једу сарме :lol: се трудили у својим могућностима, треба ту још праксе, али зато и постоје овакве утакмице, да би се сви млађи уиграли у навијању па тако и они у вођењу истог. Мора то боље, а и не сумњам да ће бити. Све у свему, једно лепо вече за памћење.

И последње, али наравно не и најмање битно... Девојке победиле Confusedampion
Ја сам већ рекао да је било само пар светлих момената, а то ја ПТЛН у 2 наврата, изненадило ме како ја добро звучало Ој Косово... а ово остало су људи пеавали ето да се отпева... поготово у 4. сету када су девојке играле лоше...
Чим се у 5. сету дошло до побољшања, и могућности да се победи... навијање је побољшано скоковито...

Јоца трафкинг је исто поменут, и то је звучало добро...

А бројност није била више од 200 људи, па не знам стварно да смо били онда на исто текми...

То је најављивано, да ће бити људи, да сам мислио да нећу моћи да уђем у халу... а било је места за још 3 пута толико... јер и у копу нисмо били збијени, као раније једном на дерби рукомету, прошле године...
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
И када говорим бројност, онда мислим на коп - људе који су стајали и певали, скакали... а не који су седели поред нас!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Са скроз десне стране трибине приметио сам камермана и инспектора са моторолом. Док смо певали "Пуне трибине" овај камерман је прихватио нашу песму и певао "але, але..." Е који су то лицемери.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Па навијало је сигурно преко 200 људи! Ако ћеш тако! Мошда нису сви у сваком тренутку заједно, али боило је толико људи! ти прво написа да нас није било више од 120?!? Жао ми је што нема ни једна слика или клип да видимо које у праву!
Quote:Са скроз десне стране трибине приметио сам камермана и инспектора са моторолом. Док смо певали "Пуне трибине" овај камерман је прихватио нашу песму и певао "але, але..." Е који су то лицемери.
То сам виђао и у Пиониру :batine
Quote:Жао ми је што нема ни једна слика или клип да видимо које у праву!

http://www.delije.net/av/fudbal/0708/070...basete.wmv
Quote:
радомир Wrote:Жао ми је што нема ни једна слика или клип да видимо које у праву!

http://www.delije.net/av/fudbal/0708/070...basete.wmv

ма 120 Big Grin :rofl
Шта се оно тамо чује,ко то пева у равници?

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)