Threads: 76
У праву су људи за Бајерн - биће индијанера као на Браги...
http://www.delije-caffe.net/forum/viewto...18&start=0
Било би супер када би могло да се изведе да се на дан текме ОФК-ЦЗ некако распрода север само оној
сталној петохиљадарки.
@Кизо, то сам и ја помислила за Брагу и Болтон.
Threads: 1
Поврх чињенице да ће на Бајерн доћи и Курта и Мурта лупиће и цене само тако да би узели кинту! :bes
Болтон има потенцијала да буде феноменално. Ваћан меч, а није познато име па се позери неће отимати за карте.
Threads: 7
боље да Арис дође овде ал ништа од тога :nene
И крв тече моја црвено белих боја
И моя кровь течет красного и белого цветов
Και το αίμα μου τρέχει κόκκινο και λευκό χρώμα
And my blood runs red and white colors
Болтон и Арис екстра, остале 2 утакмице смор невиђени, нарочито Бајерн...
јел има тај болтон неку екипу ..типа милвол... :boks или су индијанци...
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!
Болтон - Tonge Moor Slashers, Mongoose Cuckoo Boys; Billy Whizz Fan Club
у Софији...
=
у Скопљу...
=
северна армија!
Threads: 0
није лоше у навијачком смислу, наравно најбољи навијачки дуел у Солуну, изнервирало ме што поново играмо са Брагом и то у гостима, мислим на удаљеност, мислим да би боље било да гостујемо Бајерну али нема везе.НЕК НАС СЕ ЕВРОПА ПОНОВО ПЛАШИ :tenk
Threads: 19
Oво за Солун, има опет да нас сјебу за визе... с обзиром да је амбасадор Грчке у Србији, навијач пао-а, што значи да очима не може да нас види... питање колико ће нам дати виза...
За ове индијанце, ја би 1 преломио, значи онај ко дође на Карабурму (UrbanBaby-јев предлог), тај ће моћи да уђе на Север 25.10., остали на Југ, па нек тамо нешто мрмљају, сликају се, сликају нас, пишају, блеје, мазе се са девојкама, чешкају по глави, и остало... и нема шта да се прича... Тврдим, да би нас 3000 боље изнело утакмицу него када нам се накачи још 12.000 индијанаца!!!
И после толико времена остаје ми у глави Милан, и пар дана после са клуским Хајдуком на Маракани...
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 0
Солун је сјајно гостовање. Бокс са гостујућим навијачима прима око 800 људи и требало би га испунити. Иначе Арис је претходно избацио Сарагосу. Грка је на Ромареди било око 2.000, док је Шпанаца у Солун дошло 25!
Не знам да ли да очекујем рат или мање више пријатељску атмосферу уз заједничке повике fu.ck paok, fu.ck partizan ...
.
Боље од Бајерна у сваком случају.
Quote:Не знам да ли да очекујем рат или мање више пријатељску атмосферу уз заједничке повике fu.ck paok, fu.ck partizan ...
.
Боље од Бајерна у сваком случају.
Дочекиваће нас са сендвичима и соком као гробари торциду.
Закључајте тему.