Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - Ренџерс 28.aвгуст 20:00!
Просјечно за једну велику утакмицу!Било је пуно индијанаца али навикли смо.Најбоље је било прије,али и после утакмице ко је остао зна.Мислим да је ''Добро знај''супер отпјевана на крају.
Толико од мене.

Поздрав Делије!
color=red]FxCxRxSx[/color]
Quote:Најбоље је било прије,али и после утакмице ко је остао зна.М

По мени боље после, јер су сви индијанци отишли и могло је да се пева како треба ;pljuga
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Најјаче је било 15 мин пре текме кад је стадион грмео уз ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ..... Сав сам се био најежио од позитивних вибрација, а након тога најбоље је било кад су отишли индијанци а остали ми редовни навијање ми је било боље после текме него за време, а што се тиче пролаза нисам се ни надао још од оне текме са чукаричким сам изгубио наду у пролаз.... ни у купу уефе нећемо ништа велико урадити, само срамота и бламажа, појединце треба да је срамота да обуку тај дрес и да се онако понашају на терену...
толико...
Делије поздрав !
најбоље је звучао Ђурђевдан и наравно све песме после текме
Mislio sam pre svega na setalice, mnogo mi bolje izgledaju ove kombinacije sa barjacima, kartonima i kad se poruka ispise kartonima, mada, kao sto kazes, ako je poruka prava i dobro uradjeno, nisu ni setalice lose.
На мене је највећи утисак оставио поред лошег издања један магарац који је из чиста мира почео да ломи столицу неких 15-ак минута пре краја.Стварно има толико сељка који много себи дозвољавају.Није Маракана њихова баштина па да на њој раде шта хоће.Уопште ми није жао када избије туча због овакавих поступака појединаца или мањих група сељака.Тако и треба.
Ово се све дешавало мало према западу од копа,а ову сељачину није стигла заслужена казна.

Иначе свака част људима са шипке на уложеном труду да ову масу претворе у нешто вредно помена!!!
Такође треба похвалити навијање на Југу и брата Ћиру са својом старијом екипом... Никад Југ није био гласнији у довикивању, барем по мени. Транспарент на Југу ме је одушевио.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
ја сам био на југу покушавано је да се организује неко навијање али не може кад пева 200 људи а ови остали ћуте и гледају утакмицу,једино кад је било довикивање онда је било добро
Навијање на текми је било добро и за сваку похвалу што се европских утакмица тичеи наравно кореографија је била одлична,они барјаци сто су се вртели и балони то је стварно добро испало .

А занима ме само зашто су Делијма са јужне трибине одузети транспаренти њихови које су донели и које качају на југу кад су европске утакмице и да ли ће им ти транспаренти бити враћени ???

Чуо сам од пријатеља који је био на југу да су ти транспаренти однешени на Северну трибину !!

Разлог одузимања транспарената је тај што су лак плен за противнике и што непостојеће групе које се појављују на европским утакмицама праве огроман минус трибини!
АДМИНИСТРАЦИЈА!
Неће вам бити враћени и нема потребе да правите нове.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)