Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Помоћ
Може мала помоћ?
У последнја два дана немогу да пратим форум из простог разлога јер су ми крајеви свих реченица одсечени....
Излудех...
Ако неко има појма о чему се ради нек ми изађе у сусрет!
Reply
Стара бољка...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Није стара бољка, мислим да има везе са резолуцијом монитора?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
браћо извињавам се ако сам ја нешто зезнуо...али покушао сам уписати једну пјесму у тему РС и никако нисам могао,јер су ми се слова разлијегала на све стране,и када сам то покушао исправити само ми се заббијељела слика на монитору,али само у тој теми,остале раде нормално...
јесам ли ја ту нешто крив или?!
Reply
проблем са недостатком текста је зато што су у теми поставлјене теме високе резолуције и није их могуће видети на мање квалитетним мониторима тј. на мониторима мање резолуције.... исти проблем сам имао док нисам купио нови монитор, већи!!!тако да смањите резолуцију слике пре уплоадовања !!!
Молим те пресвети оче,молим се овом хлебу и вину!!
Молим те Исусе Христе да Уроша врате на нашу трибину!!!
Reply
Пошто не знам гдје би друго, ајде овде...

Е овако, не знам зашто али ја сваки пут кад улазим на форум морам куцати надимак и шифру. Никако неће да ми запамти шифу и надимак и да ме пријави за стално?! У чему је проблем. Пробао сам да се улогујем на све могуће начине, али неће...

Користим Оперу па је можда због тога, али на осталим форумима ради нормално!
Reply
(04-16-2009, 02:02 PM)Prijedor link Wrote: Пошто не знам гдје би друго, ајде овде...

Е овако, не знам зашто али ја сваки пут кад улазим на форум морам куцати надимак и шифру. Никако неће да ми запамти шифу и надимак и да ме пријави за стално?! У чему је проблем. Пробао сам да се улогујем на све могуће начине, али неће...

Иста ствар ми се дешава са мозилом...
Reply
пробајте, ако већ нисте са овим

http://img2.imagetitan.com/img.php?image=23_forum.jpg

значи означите квадратић да вам запамти корисничко име и лозинку
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
Reply
Испробао сам буквално све! Не знам шта је у питању...  :-\
Reply
(04-15-2009, 08:15 PM)delija_lazar_92_ksh link Wrote: проблем са недостатком текста је зато што су у теми поставлјене теме високе резолуције и није их могуће видети на мање квалитетним мониторима тј. на мониторима мање резолуције.... исти проблем сам имао док нисам купио нови монитор, већи!!!тако да смањите резолуцију слике пре уплоадовања !!!
брате не вјерујем да је то јер имам доста добар монитор филипсов од 19 инча лцд....1280 * 1024 пиксела...па не вјерујем да је то...а још увијек ми само та тема РС није видљива,све остале раде нормално...а нисам слику стављао већ неки текст...погледајте задњи текст у теми рс и биће вам све јасно...  Sad
(04-17-2009, 05:31 AM)Космет је Србија link Wrote: [quote author=Prijedor link=topic=3123.msg66782#msg66782 date=1239890564]
Пошто не знам гдје би друго, ајде овде...

Иста ствар ми се дешава са мозилом...
[/quote]
са мозилом вам се то не би требало дешавати,јер имате опцију да запамтите надимак и шифру,тј онда само курсор миша доведете на квадратић са именом и шифром кликнете лијевим дугмићем миша и појави вам се ваш надимак и шифра....али опет можда је најбоље рјешење ово што је брат зеља написао...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: