Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 17.03. 14ч
Добро то сам могао и ја да прочитам. Интересује ме поента те заставе. Какве везе сада има царска русија са нама?
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Mnogo vise nego Grcka i Grci brate.
Барјаци свака част,заиста сјајан призор :ruke
[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: delijeve7.gif] [Image: srbija1ib6.gif] [Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: cbcbcbcb1nr2.gif]
Навијање с обзиром на бројност слабо, можда је требало неки говор да се одржи али с обзиром да се мегафон није чуо баш далеко,не би било користи. Бу су имали неку нејасну шеталицу.... У полувремену сам приметио једног лика уствари клинца, у наранџастом дресу :o надам се да га је неко уразумио, речима наравно, ја нажалост нисам могао не питајте зашто. Све у свему пријатно сунчано поподне.
ХОЋЕМО ТИТУЛУ...ХОЋЕМО ТИТУЛУ...ХОЋЕМО ТИТУЛУ
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Quote:Mnogo vise nego Grcka i Grci brate.
Ај појасни молим те.
Pa jednostavno odgovor na pitanje sta (carska) ruska zastava radi na nasoj tribini. Vodeci se tom logikom moze da se postavi pitanje sta grcka obelezja (bilo klupska, Olimijakos, gate7 ...) rade na nasoj tribini. Pa shodno tome, bez obzira na 'navijacku pricu", ako je sustina prijateljstva u necemu dubljem, nevezanom za boje klubova i sl. Rusi nam i jesu blizi od Grka. Naravno, vagati tako nesto je besmisleno i nepotrebno, to mi i nije bila namera, ali kao odgovor na takvo pitanje sam povukao paralele ....
Quote: . Бу су имали неку нејасну шеталицу....
Била је у неком фазону да су прекрижени грбови Звезде и Спартака из Москве,а у првом плану су били грбови ОФК-а и Динама из Москве,пошто су ваљда Офковци пријатељи са њима.
Ако грешим нека ме исправи неко.
Иначе штета да кад се све лепо поклопи:градски дерби,лепо време,пуно људи навијање буде онако слабо.Али шта сад то је већ 100 пута испричана прича,ваљда ће људи који долазе на навијачку трибину схватити да на истој треба да навијају, а не само фудбал да гледају.Додуше многе од њих су јуче барјаци сјебали :finger .
Што се тиче заставе Царске Русије, мислим да је то из поштовања према навијачима Спартака,јер и они те заставе врте на својој трибини.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Да Спартакови и већина руских навијача држе царске заставе на трибини...

А што се тиче пријатељства :rofl пријатељи су са скоро свим руским плавим екипама Smile динамо, зенит(а ови у супер односима са ултра Семендријом) мало по мало, ствара се плава унија....
Пријатељи браћо кумови :flasa
Quote:Пријатељи браћо кумови :flasa
Вала баш.
Било је добро на Карабурми, у појединим тренуцима смо баш грмели.Доста барјака, добра атмосфера!Нова песма је добро примљена...

П.С. Има ли слика?
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!
Quote:П.С. Има ли слика?

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...007/ofk_cz

Има 5 слика...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)