Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
младост(а)-ЦЗ, 29.10., 14ч
И плус ово

Bez dodatnih troškova zbog referenduma

Generalni direktor Milanko Šarančić izjavio je da železnica neće imati dodatne troškove zbog besplatnog prevoza đaka, studenata i vojnika za referendum.

On je rekao da železnica neće od Vlade tražiti nadoknadu, jer se neće uvoditi novi vozovi, a postojeće linije ionako imaju fiksne troškove.

"Ovo će biti naš doprinos da se ode na referendum i glasa po sopstvenoj odluci", rekao je Šarančić, naglasivši da se železnica na predlog Vlade i Ministarstva za kapitalne investicije opredelila da pomogne onim strukturama stanovništva koje nemaju samostalne prihode.

On je precizirao da će za sve te kategorije glasača sa validnim dokumentima – đačkom knjižicom, indeksom ili vojnom knjižicom – "Železnice Srbije" omogućiti da od 27. do 30. oktobra izvrše svoju građansku obavezu.
Quote:A jeл неко од вас баш сигуран да је улаз бесплатан? Не стојим баш нешто са кинтом, ба бих знао колико треба да позајмим од ортака... А видим да на делије нет спомињу да је бесплатан превоз железницом, ваљда због гласања... Дај Боже!

Све саме лепе вести у вези овог гостовања ( померено за недељу, бесплатан улаз, бесплатан превоз...)
Ко ово пропусти (успава се?) тај није нормалан!
[Image: pobednik.jpg]
пазите на померање времена, па се видимо у Апатину..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Мислим да одавно није било лошијег навијања, барем ми је тако изгледало преко ТВ-а.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Јебо те тв.
Након рушења зида и уласка остатка људи навијање је било одлично, а до тад прилично безвезе.
Quote:Јебо те тв.
Након рушења зида и уласка остатка људи навијање је било одлично, а до тад прилично безвезе.
Добро је па ниси морао да вадиш своје тајно оружије.Био би довољан само један прецизан ударац и зид Big Grin
zivim na plazi, vozim dzip, nosim raskopcanu sulju, resavam zlocine i boli me penis za sve
[Image: e088.gif]
Quote:пазите на померање времена, па се видимо у Апатину..

Ти лепо рече ал ови са телевизије нису померали своје часовнике а нису ни ови са 95 (тачно време) Big Grin па сам уместо редовном линијом у 8.45 отишла оним прије зоре... :rofl

Било је доста људи коју су редовним линијама из Београда и Новог Сада стигли раније у Апатин. Тамо је падала киша. Стадион је од станице удаљен око 15 минута пешачења. У тој једној улици има пар биртијица и један кафе билијар клуб са готивном хард рок музиком, па су навијачи који су дошли раније, одсели у овом кафићу.

Прилаз до стадиона, из те улице, је веома чист и на све стране је подшишана зелена трава док је прилаз са друге стране стадиона сав у блату и баш непријатно за све који су дошли комбијима.

Све трибине су биле сасвим попуњене а било је доста гледалаца и ван трибина.
На великој трибини - гледаоци и "делије" из неких околних села које су окачиле две велике заставе али нису навијале уопште. Преко пута два кавеза (мањи и већи) са делијама из Београда, Новог Сада, Шабца, Вршца...итд.
Прво полувреме је протекло у неуспелом покушају дозивања са источном трибином, певале су се стандардне песме и пар пута је пао "here we go".
Друго полувреме су обележиле патриотске и четничке песме као и хитови са новог цд-а. Од пиротехнике : један удар и једна бакља. (мислим да није било више, нисам сигурна).
[Image: pobednik.jpg]
na pocetku su bila neka dva zuta dima, jedan je pao na tribini,a drugi je ubacen u teren, nista specijalno
Quote:
RSFC Wrote:пазите на померање времена, па се видимо у Апатину..

У тој једној улици има пар биртијица и један кафе билијар клуб са готивном хард рок музиком, па су навијачи који су дошли раније, одсели у овом кафићу.

).

И паори који недељом у 11 циркају вотку и труде се да играју билијар Smile

Quote:Преко пута два кавеза (мањи и већи) са делијама из Београда, Новог Сада, ШаПца, Вршца...итд.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)