09-23-2006, 08:54 AM
Уколико неко од звездаша иде на исток или запад, нека понесе апарат и слика нашу трибину. Фотке су увек потребне.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
партизан-Црвена Звезда, 23.9., 17ч,
|
09-23-2006, 08:54 AM
Уколико неко од звездаша иде на исток или запад, нека понесе апарат и слика нашу трибину. Фотке су увек потребне.
09-23-2006, 10:42 AM
Баш ми жао што нећу моћи да идем на дерби јер идем на пут данас у 6 сати :bes Поздрав момци и да се навија на стадиону гробља феноменално, као и против Либереца...
09-23-2006, 06:41 PM
Хвала ти Бумбаре на помоћи око акредитација!
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...artizan_cz Видео записи у обради... П.с. Слике не требају гробарима, душманима и осталим говнима. :bes Навали народе!!!! ![]()
09-23-2006, 08:04 PM
по мени мислим да је навијање било добро мишеви су се тек у пар наврата чули....Доста песама се певало али најбоље је звучало Још једна победа и титула у другом полувремену...Север није био скроз пун што ме мало изненадило али добро.Одлична бакљада негде средином првог полувремена. скандирано је олимпијакосу пред крај текме.Навијачи олимпијакоса су добили дресове Звезде...Углавном мислим да је било ок навијање и да није било пуно падова.
09-23-2006, 08:10 PM
Не слажем се са тобом мислим да је требало да звучимо много, много боље...
Али има и то својих разлога...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
09-23-2006, 08:11 PM
и да заборавио сам да напоменем да смо на северу одали пошту недавно трагично преминулом навијачу звезде минутом ћутања на почетку утакмице.
09-23-2006, 08:21 PM
Quote:Не слажем се са тобом мислим да је требало да звучимо много, много боље... па добро собзиром на проблем великих утакмица кад дођу доста људи који долазе 3-4 пута годишње и наравно не знају песме мислим да данас није било пуно блејача и да су не сви али скоро 90% севера навијало што је доста добро ...Било је падова највише у првом полувремену али мислим да смо у другом доста добро звучали...Наравно увек може и мора боље али собзиром на све ја сам задовољан. Извињавам се на дуплим постовима.
09-23-2006, 08:33 PM
Grmelo je u par navrata (uglavnom kad smo bili blizu gola groblja ili kad smo u sansi za gol), i jos par momenata. Uglavnom navijanje je bilo prosecno.
http://www.delije-caffe.net/video/derbi127/dimovi.avi http://www.delije-caffe.net/video/derbi1..._udari.avi Fajl traje 37 sec ali je manja slika nego ranije, da bi se uzivalo u duzini ![]()
09-23-2006, 08:34 PM
Навијање би било много горе да Ш није водио рачуна о источном делу севера (додуше, долазило је понекад до неусклађености са главном шипком). То је доказ да људе треба распоредити на пар места јер ће тако навијање бити боље и усклађеније.
У другом смо боље звучали него у првом.
..baklje gore, pesma cigana...
09-23-2006, 08:40 PM
мислим да данашње издање треба што пре заборавити изузев неких светлих тренутака.. то је довољно упозорење да се на либерец дође кад треба и где треба..
...последњи поздрав Милану...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|