Threads: 0
Quote:Dakle obavestenje je jasno
Sutra je taj dan,sutra kad otvorim oci i pogledam kroz prozor oseticu onaj isti gotivni osecaj koji uvek osetim,uh ko zna dal cu spavati veceras.Mislim da bi smo trebali da budemo jos glasniji,da kada se tapse svi tapsemo bas zato sto ce nam izostati pirotehnika.Milanezi dolaze u popularnu"rupu",naterajmo ih da im se tresu noge.I ovo cu jos jednom ponoviti jer obozavam tu recenicu Dekija Stankovica:"Mnoge velike ekipe su dolazile u "rupu",pa posle nisu mogle da pogode vrata da izadju napolje."To je to,potrudimo se da tako bude,a da nam ZVEZDA zaigra u Ligi Sampiona i da duboko u noc slavimo. ;pljuga
Threads: 5
Ништа паметно не може се сада рећи већ да дамо свој максимум на Северу сутра и да доведемо наш клуб без инцидената до Лиге Шампиона.
можда би најлакше и сигурно најефикасније било да се 5 мин пре текме неко обрати навијачима речима: "нема паљења бакљи, а ко је буде запалио поломићемо му пичку!" и да видите да ли ће неко да је запали!
Threads: 3
Нико не апелује на то да се не бацају мобилни телефони ;pljuga
Коначно, неће бити сликања на Северу, само се надам да неће бити срања на улазу због тих телефона.
Threads: 61
Да ли то значи да телефони неће моћи да се унесу на трибину???
Quote:Да ли то значи да телефони неће моћи да се унесу на трибину???
Само телефони без камере могу да се унесу.
Threads: 17
Ajde da vidimo ko ce sutra prvi da izbaci fotke/video posle utakmice, specijalna nagrada sledi .... ovde cak neka ni prenosa, navodno Rai ne prenosi evropske kupove.
Bilo kako bilo, poderite grla bez obzira na rezultat, i ne zaboravite - Kosovo je Srce Srbije!
Quote:Mislim da bi S trebalo da se popne na sipku (njega svi znaju - i redovni i neredovni) ili cak da ode do razglasa na stadionu (vec je to jednom uradio) i zamoli da se ne pale baklje i ne ispustaju majmunski povici.
Iako sa tribinom nemam veze već od `95 ali pratim sve što se dešava unutar, oko i van severa smatram da je Kiki potpuno u pravu. Samo neko sa jako velikim avtoritetom može zaista da utiče na ljude. Samo neko jak poput gore pomenutog može i mora da kaže ljudima kako i šta. Samo ljudi od velikog značaja bi trebalo da se penju na te šipke. Na žalost, postoji jako mnogo onih kojima treba animacija, shvatite, ne dijele svi istu strast za navijanjem niti svih 13-14000 ljudi shvata šta znači podrška.
Braćo i sestre, pokažite večeras Evropi šta znači zahuktao Sever, pokažimo sebi koliko i dali možemo. Meni odgovor na ovo zadnje nije potreban. Ajde onda da vidimo koliko mi to možemo.
Nek Vam je sa srećom!
Threads: 19
Јутрос сам био нешто колима до центра, а враћам се преко Маракане, и већ пристижу бусеви са навијачима... еј човече, а до текме има још 14 сати...
То око бакљи, и мајмунисања појединаца... то се ради са летцима, или да неко од вођа објасни/понови дилетантима, шта се сме, шта не сме... и да не дижу кореографију пре времена, и сл.
Било би добро да постоји једна "интервентна бригада" Делија која ће шпартати током целе текме, кроз Северну трибину, која ће пазити да неког инцидента!
П.С. има једна ствар која ми већ дуже време запада за уши... а то је када се пева "Када Звездо играш ти", онда онај задњи део песме, треба да се заврши са "Јеби Звездо, глупе гробаре/жабаре"... а то се већ дуже време не пева тако, већ је убачено оно "о Звездо волим те"... она стара варијанта ми много лепше звучи, и баш моћно делује :ruke
Исто бих волео да се поново пева "Звездо згази их све!!!"
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 83
Quote:П.С. има једна ствар која ми већ дуже време запада за уши... а то је када се пева "Када Звездо играш ти", онда онај задњи део песме, треба да се заврши са "Јеби Звездо, глупе гробаре/жабаре"... а то се већ дуже време не пева тако, већ је убачено оно "о Звездо волим те"... она стара варијанта ми много лепше звучи, и баш моћно делује :ruke
Исто бих волео да се поново пева "Звездо згази их све!!!"
Јел теби ми личимо на гробаре = комплексаше??! Шта који курац треба ми да певамо о њима на нашим утакмицама... То је под број један, а под број два, та песма се тако певала само када се игра против њих а иначе се пева Напред Звезда але але але... И тај део је промењен и наставља се са овом другом песмом... То су већ укуси појединаца и искрено и мени се можда више допада ранија верзија али молим те без спомињања оних који нас не интересују!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "