Threads: 76
Quote:...20 дана за једну бакљу, па где то има??
Има
само у "жандарским државама"! namigivanje
Можда не би било лоше направити рекапитулацију догађаја у периоду од 2000-те до 2006?! Можда нам неке ствари, након тога, буду јасније? :o
Threads: 0
Quote:жандари..говеда
Интересантно је то да је закон (тај неки,који им омогућује овакве пресуде) пуне две године на снази,ако се не варам а они се сад сетили да то примењују уочи текме са миланом и што је још битније...поводом неприсуствовања Делија оном пандурском састанку "навијачких група".
:bes
pa ja tripujem da je mozda to uradjeno u dogovoru sa upravom da se zaplasimo, kao u fazonu da sprece da ne palimo protiv milana da ih "ne kostamo" brda kesa, pa kao ajde uhapsite jednog pa ce ostali da ce unjakeju!
Threads: 18
Quote:pa ja tripujem da je mozda to uradjeno u dogovoru sa upravom da se zaplasimo, kao u fazonu da sprece da ne palimo protiv milana da ih "ne kostamo" brda kesa, pa kao ajde uhapsite jednog pa ce ostali da ce unjakeju!
не дао им Бог да им тако нешто само падне на памет, а камоли да стварно ураде тако..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 3
Stvarno me je zaprepastila ova informacija koja je daleko od zezanja,ne znam i ne zelim da ulazim u to da li je to naplata nekog duga koji su panduri zeljno cekali prema pomenutom ili nesto drugo ali ovo je strasno.Mislim da je najvise sto bi zandari mogli da urade jeste da ga privedu,saslusaju,da se ustanovi da je to stvarno on i da naravno bude pusten kuci sve dok ga ne pozove sudija za prekrsaje i odredi mu novcanu kaznu,ali da mu odredjuju zatvor to je nezamislivo.A vec me duze vreme nervira cinjenica da nam je tribina konstantno pod prismotrom razno-raznih kamera sto takodje u principu ne sme da bude dozvoljeno jer je to ulazak u privatnost,i ladno bi mogli da se zalimo onim organizacijama za ljudska prava.Kako kaze Red Star Forever ubuduce cemo morati na tekme da dolazimo maskirani jer ce poceti da nas hapse samo zato sto ulazimo na SEVER-koji uzas.I svi mi koji smo redovni(znali to ili ne)smo u policijskim evidencijama kao "potencijalni" sto je opet uzasavajuca cinjenica.Ali ljudi 20 dana zatvora- zaprepascujuce... ;pljuga
Ma sta je zaprepascujuce...ko ne sme neka ne pali baklju i kraj,siguran sam da ima mnogo onih koji ce je i dalje paliti.
Threads: 0
Норт Сајд011 није му полиција одредила затвор,већ судија који му је издао и забрану за посећивање текми,пише ти лепо новинском тексту,који је окачио РСФЦ.
Пандури могу да ти одреде притвор од 48 сати максимум и то је то,даље је све у рукама судија тј. правосудних органа.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 12
Neko je već spomenuo ali ja sam imao slično razmišljanje, dakle,
svi već znamo da se zadnje dve ili tri godine sever konstantno nadzire i snima kamerama na svakoj pa čak i prijateljskoj utakmici,
1. Utakmica sa smederevom se odigrala u nedelju,
2. naš drugar sa tribine je snimljen u istu tu nedelju,
3. mogao je biti uhapšen u istu tu nedelju jer je za sve ove
godine koliko je na tribini sigurno poznat organima (ne)reda.
4. onda par dana kasnije čeka se odluka UEFA u Nionu.
5. nisam sasvim siguran ali čini mi se da je istoga dana kada
je doneta odluka u Nionu i uhapšen naš drugar.
6. što me navodi na razmišljanje da sa obzirom da bi klub bio na velikom finansijskom i svakom drugom gubitku, postoji jedna "mala" verovatnoća da je klub u saradnji sa organima (ne)reda pred utakmicu sa Milanom uredio da se neko uhapsi nebi li se ostali zaplašili da ne pale baklje, jer zaprećena kazna od godinu dana igranja utakmica van našeg stadiona može veoma mnogo da košta naš voljeni klub, IPAK SE SVE VRTI OKO NOVCA ZAR NE?
7. Isti ti nalogodavci pomenutog nemilog događaja nisu svesni činjenice da će na stadion u utorak doći i kurta i murta, da će na Sever doći neko ko je marakanu video samo preko televizije i uneće baklju na stadion zapaliće je i nedaj pože pogodiće nekoga na atletskoj stazi i ode naša marakana na godunu dana, a svi mi koji verno od subote do subote bodrimo voljeni klub pušićemo ga na godinu dana .
JEBENI DERBI NAVIJAČI!!!!!!!! :bes :finger :batine
Threads: 83
Интересантно размишљање... Више ништа ме не изненађује, али поента је у овим ликовима који ће доћи ко зна одакле и унети бакље, па ево и овом приликом упозорење: ПАЗИТЕ ШТА РАДИТЕ!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 1
Чуо сам да је казна смањена на 10 дана, јел то истина?
Threads: 1