Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.Звезда - Корк Сити 02.08.2006.
Ајде сви који планирате да идете на корк да се појавите на првој првенственој текми. Шта је бре јебени корк сити атрактивнији од вождовца? А и да је атрактивнији не идете да гледате њих него да навијате за Звезду!

Пропуснице важе за све утакмице Црвене Звезде на Маракани.
ja samo da kazem da mi je mnogo teze da skupim ekipu za kork nego za bilo koji prvenstveni mec... Smile ...
Svi na sever.Karata jos ima i nema frke, ali ne cekajte zadnji dan da kupite kartu!
b]Дај Боже да се Срби сложе![/b]
Iako trenutna situacija nije bas najbolja, zeleo bih samo da upozorim one koji nameravaju da pale pirotehniku i ostalo ako vec ne mogu da se suzdrze.. uefa nas drzi na nisanu, potrebna im je najmanja petarda na atletskoj stazi pa da nam sankcionisu stadion u nekoj od narednih evro utakmica.. a da ne spominjem ono ugh ugh-anje.. mislim da nam to stvarno nije ni najmanje potrebno..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Quote:Iako trenutna situacija nije bas najbolja, zeleo bih samo da upozorim one koji nameravaju da pale pirotehniku i ostalo ako vec ne mogu da se suzdrze.. uefa nas drzi na nisanu, potrebna im je najmanja petarda na atletskoj stazi pa da nam sankcionisu stadion u nekoj od narednih evro utakmica.. a da ne spominjem ono ugh ugh-anje.. mislim da nam to stvarno nije ni najmanje potrebno..

Mislim da je jedan od boljih načina da se ljudima stavi do znanja kako se treba ponašati štampanje i deljenje na ulazu u stadion nekog informatora ili nekog flajera ili šta god !Jer zaista ne vredi ovako preko foruma nas registrovanih korisnika ima oko hiljadu dve ( nisam skoro gledao) a na sever dodje četrnaest hiljada, od kojih su možda i deset hiljada informisani i upoznati, a onda onih četiri hiljade naprave sranje! Mada nešto se razmišljam dovoljan je jedan idiot da ubaci baklju na teren i pogodi nekog njihovog rezervnog igrača i da nam stave katanac na stadion! :bes
Nije da se nije dešavalo ! Jebeno braćo skroz jebeno, zbog jedne budale mnogo ljudi ispašta, tako da pamet u glavu!
Аха сећам се колико штампање и подела информатора на улазу помаже :bes

Сетите се само прославе титуле...

Ништа од тога...
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Bogami, kako stvari stoje sever ce biti solidno popunjen.Na bralajni guzva...
b]Дај Боже да се Срби сложе![/b]
zoooppp ljudiiiii

kidamo irce veceras , nego jel zna neko oce li biti organizovanog puta za italiju...
РСФЦ је већ објаснио неке ствари, само да се надовежем на оно аргх, ургх - ање... Дакле, не сећам се да ли у редовима Корк-а има тамнопутих играча, али иако има, не смеју се прозивати, не само због УЕФА-е него зато што пре свега ми као Делије нисмо расисти и крај приче!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Quote:РСФЦ је већ објаснио неке ствари, само да се надовежем на оно аргх, ургх - ање... Дакле, не сећам се да ли у редовима Корк-а има тамнопутих играча, али иако има, не смеју се прозивати, не само због УЕФА-е него зато што пре свега ми као Делије нисмо расисти и крај приче!!!

Bas tako! Nismo rasisti, a i imamo tamnopute igrace i u nasim redovima! Inace, Uefa je jos jednom poostrila njen katalog kazni u slucaju rasistickih ispada, dakle pamet u glavu!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)