Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Бир Фест и Гуча!
Петак на Бир Фесту бих упоредио са утакмицом против Милана... Неописива гужва и гомила кретена...
Reply
Da ispalise nas za Direktore, za Ritam nereda nisam ni znao da su bhili u planu. Steta i na Exitu je Ritam Nereda ispalio.

Nije lose, ali razocaran sam bio. Prosle godine su majice delili za 20 piva, sad za 5 pa nije bilo interesantno. Ovaj put smo obilazili krugove, od svakog po par, dok smo prosle godine zaseli za jedan stand sve dok nismo dobili svaki po majicu, pa dalje.
Reply
Quote:Чиме идете? Јел има места? Big Grin

Питај Банијски корпус војске Републике Српске Крајине (Р.С.К.) јел има места, он је вођа пута... namigivanje
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Quote:Петак на Бир Фесту бих упоредио са утакмицом против Милана... Неописива гужва и гомила кретена...

У суботу такође невероватна гужва али нешто мање кретена... Човече да нема таквих манифестација не би ни знао да постоје такви људи... Из којих ли рупа излазе??!

Тако би радо са вама у Гучу, чак би и превоз организовао, али имам две свадбе тог викенда и декинтирам сам тотално (поклони, одећа, треба нешто и за музику)...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Danas u Zrenjaninu krecu "Dani piva"!!! :flasa :flasa

Bez uvrede beogradjani ali nas "beer fest" traje vec 21 godinu :finger
Zvanican sajt-- http://www.danipiva.co.yu
Reply
Зрењанин би за Дане пива (бар један дан) требало посетити организовано! Big Grin
;pivo

Ђоле не брини, нико се одавде са форума неће увредити за Бир Фест. С ким год сам причала, никоме се не свиђа како то изгледа. Личи на вашар и ружи нам Калиш.
А кога занима како изгледа прави српски фестивал пива, нека погледа линк што је Ђоле оставио. ;pljuga
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:
КББ Wrote:Петак на Бир Фесту бих упоредио са утакмицом против Милана... Неописива гужва и гомила кретена...

У суботу такође невероватна гужва али нешто мање кретена... Човече да нема таквих манифестација не би ни знао да постоје такви људи... Из којих ли рупа излазе??!

Тако би радо са вама у Гучу, чак би и превоз организовао, али имам две свадбе тог викенда и декинтирам сам тотално (поклони, одећа, треба нешто и за музику)...

А па немој да се бринеш,поведи једно 100 лика са форму да исфинасирају свадбу,само се плашим да би младожења декинтирао :flasa
Reply
Ајде ви који се домогнете Гуче,шаљите мало купуса свадбарца ДХЛ-ом Big Grin .
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Quote:Ајде ви који се домогнете Гуче,шаљите мало купуса свадбарца ДХЛ-ом Big Grin .

:lol: :lol:
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Reply
...од недеље ће се знати више у вези Гуче...

:flasa
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)